• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Cisza cisza ;D

Kasia szczęśliwej podróży!!!

Ja siedzę i czytam o kupkach hehehe. Mały już śpi od 20 a ja zamiast z mężem sushi robić siedzę na laptopie ;/ Jutro zrobimy ;D
Idę do łóżka pogapić się w TV.

Słodkich snów dziewczynki dla Wszystkich Listopadowych Maleństw!!!

reklama
Cisza cos.. eh ... a ja juz spakowana ;]tzn ciuchy aby zniesc do samochodu jutro co ciezsze a reszte sama z Pawłem zapakuje.... do pracy po meza i sruuuuuuuuuuuuuu kierunek Lidzbark Warminski !! :) oby pogoda dopisała !!
Przesłuchanie:
kto bedzie prowadzil na wakacje???
o ktorej ruszacie i ile godzin jedziecie?
na ile dni?
kiedy wracacie i czemu tak dlugo?

Przesłuchanie:
kto bedzie prowadzil na wakacje???
o ktorej ruszacie i ile godzin jedziecie?
na ile dni?
kiedy wracacie i czemu tak dlugo?

hahahahah :d

oprowadzil co samochod ?? :d nie wiem do siostry maz i nad morze tez :d ja jakos wole unikac duzych wypraw :D
gdzie ruszamy nad morzE? jak ladna pogoda w srode ale gdzie dokladnie nei wiem ale nei daleko bo w czwartek z rana na lotnisko i wracac bedziemy na mazury a nad morze to sopot raczej ale słyszalam ze ma padac !!!!
w gdansku od sr rano do czwartku ok 11
a wracac do domu w poniedziałek nasteony :D:D:D ale neta bede miala ;P bo kompa zabieram choc nie wiem jak z siedzieniem na nim :) pewnie bede czytac a mniej spisac :D

oprowadzil co samochod ?? :d nie wiem do siostry maz i nad morze tez :d ja jakos wole unikac duzych wypraw :D
gdzie ruszamy nad morzE? jak ladna pogoda w srode ale gdzie dokladnie nei wiem ale nei daleko bo w czwartek z rana na lotnisko i wracac bedziemy na mazury a nad morze to sopot raczej ale słyszalam ze ma padac !!!!
a wracac do domu w poniedziałek nasteony :D:D:D ale neta bede miala ;P bo kompa zabieram choc nie wiem jak z siedzieniem na nim :) pewnie bede czytac a mniej spisac :D
kasiu!
to jest nałóg...
nie dasz rady heheheh

ps. dobranoc dziewczynki! :)

No dziekuje te pytania to powinny byc umieszczone w kwestionariuszu :)))

u nas ciezka noc, przez to ze maly nie chcial wczoraj spac popoludniu ze zmeczenia to mi cala noc marudzil, achhhhh szkoda gadac

hej :)

dzis maz mial isc na 7 do pracy aby wczesniej skonczyc... na 6 budzik nastawiłam :D ale budze sie patrze 5:55 mysle ... ok wylancze i zaraz bede wstawac .... za jakis czas patrze 6:22 :o :o :o szybko na nogi .. Pawła ubierac ... biedny nie wyspał sie.. :D juz samochod zdazylam odkurzyc :D czesc rzeczy spakowanych zostaly duperele ale zazwyczaj o nich zapominam wiec zaraz lece pakowac :D pogoda ladna wiec zapowiada sie ciezka podroz eh

cześć laseczki u nas noc maaaaasakryczna Igi budził się co chwilę z płaczem:-(:-( nad ranem dostał gorączki:-(:-( nie wiem czy to od zębów czy jakieś przeziębionko go bierze:-(:-( dałam mu ok 8 panadol i teraz śpi zobaczymy jak wstanie

a tak poza tym to u nas zapowiada się piękny dzień nad wodę byśmy pojechali no ale ze względu na skrzacika raczej pewnie nic z tego nie będzie ech ...

Kasia życze udanej podróży i wypoczynku ale wam fajnie że też moi bracia mieszkają w tej samej dziurze co ja ...

hej :)

dzis maz mial isc na 7 do pracy aby wczesniej skonczyc... na 6 budzik nastawiłam :D ale budze sie patrze 5:55 mysle ... ok wylancze i zaraz bede wstawac .... za jakis czas patrze 6:22 :o :o :o szybko na nogi .. Pawła ubierac ... biedny nie wyspał sie.. :D juz samochod zdazylam odkurzyc :D czesc rzeczy spakowanych zostaly duperele ale zazwyczaj o nich zapominam wiec zaraz lece pakowac :D pogoda ladna wiec zapowiada sie ciezka podroz eh
to nie lepiej dac samochod mezowi niech obroci do pracy i po was przyjedzie???
ja tam sie nie biore za sprzatanie samochodu to dzialka mojego meza ja tam mam dosc roboty w domu

Udanej podrozy i wypoczynku

ja prasuje ale leci ze mnie ciurkirm maly spi bo grasowal w nocy a ok 13 w koncu jedziemy po tate, bo nie widzielismy go od wtorku chyba:zawstydzona/y:

reklama
eh no wlasnie jakbym mu dala samochod i puki by po nas wrocil i wybrac sie to godzina w pleci albo i lepiej :) wiec wolałam sama ;) a co do sprzatania to moj tez lubi sam sprzatac ale dzis nie mial jak :) wiec w pracy u niego szybko odkurzylam :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry