martolinka
Mama i nie tylko :-)
DZIUNKA TRZYMAMY KCIUKI , BEDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!1
Pass co oznacza suwaczek pt. "produkcja" ??
Pass co oznacza suwaczek pt. "produkcja" ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziunka współczuje!Dziewczyny, proszę pomódlcie się za mojego brata (chodzi o Maćka, 23 lata).
Jest w stanie ciężkim na OIOM-ie i to z dużej winy lekarzy.
Jak będę miała chwilę to napiszę jak i co.
pewnie że idźJa pomimo wszystko pojde na incepcjeGra Leonardo w "Drodze do szczescia" pozwala mu ufac , ze warto
maz o 3 pojechał do Konina a ja sama spac nie umiem wiec nie spie od 5 , tylko sie prrewracam..![]()

mi nie chodzi o grę aktorską tylko o fabułę :-):-)Dziewczyny, proszę pomódlcie się za mojego brata (chodzi o Maćka, 23 lata).
Jest w stanie ciężkim na OIOM-ie i to z dużej winy lekarzy.
Jak będę miała chwilę to napiszę jak i co.
DZIUNKA TRZYMAMY KCIUKI , BEDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!1
Pass co oznacza suwaczek pt. "produkcja" ??![]()
Dziunka ja tez trzymam kciuki i pomodlę się! Kurczę coś pisałaś kiedyś, ze jest chory ale ja już nie pamiętam co to było
Passi suwaczki super.
"Produkcja" tutaj nasuwa mi sie tylko jedna myśl ;D Kolejne bobo?
Dziunka, wspolczucia, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.
Passi, masz chyba najwiecej suwaczkow na forumno i najciekawsze, hehe.
A ja dzis zaczynam lekkostrawna diete, bo ostatnio mam problemy zoladkowo-trawienne i juz nie wiem, co mi dolega. Nie jest to dieta na schudniecie, ale zmiana nawykow zywieniowych, czestsze jedzenie mniejszych porcji i zdrowsza zywnosc, staranny dobor skladnikow. Ciekawe, ile pociagnehehe
U nas od rana deszczowo, teraz drzemiemy mimo, ze mala spala w nocy 12hchyba udziela jej sie to cisnienie niskie hehe.
Pozniej jeszcze zajrze. Buziaki dla was.