Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no tak moja tez jak tylko krew przestała leciec to odrazu w to samo miejsce i dalej fikała..a we mnie strach,nie jestem w stanie jej upilnować,bo to sa sekundy....Sawi... moj osttanio wyrżnał na twarz i krew leciala chyba z zeba sama nie wiem bo nie dal zobaczyc :| jednak po mojej interwencji chwile pozniej juz był spokój ... do tego chodzi z big siniakiem nad prawym okiem i wczoraj poprawil w to samo miejsce !!! chodzacy siniak z niegona głowie z tyłu ma strup na głowie <wsztscy mysla ze znak rodzinny na głowie beuheheh> no co zrobisz .... ja zawsze jak Paweł uderzy sie obserwuje zachowanie czy wymiotuje itp ... ;] a co do wesele mysle ze jako pracodawca powinien dac z 500 zl ... przynajmniej u nas tak sie zaklada ;]
no ale humor poprawił mi sie bo.... Dzień Doby TVN sie zaczyna hahahamój ulubiony program poranny
![]()
witaski wieczorne
ja dziś coś mam kiepski dzień,nerwowa jestem bardzo nie wiedziec czemu a jeszcze do tego moje dziecko rozścięło sobie łuk brwiowy.jeju niech ona zacznie chodzić bo już to skakanie i próbowanie chodzenia mnie męczy,boję się że zrobi sobie coś poważnego....
za tydzień śmigamy na wesele męża pracownika i powiedzcie ile teraz daje się w koperte (dodam ze mój mąż jest pracodawcą pana młodego)