• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

hmmmm no i zpaomniałam co mialam napisać.....oj niedobrze ze mną

Kasiula jak na komisji????

a już wiem.
Moje dzieic mają "swoje" szafki i szuflady z ktorych wolno im wyciagać wszystsko (obrusy, gary, rzeczy malo zniszczalne) Michaś ciągle w szafce z garami siedzi (doslownie) ale najbardziej lubi jak zakupy zrobie. Nigdy nie chowam od razu tylko zostawiam w torbach na podłodze, najlepiej jak w jednorazowych torebkach, bo jeszcze cudnie szeleszczą :D młody wypakowuje po koleii - tym poturla, tamto pomaca... i godzine go ne ma tak się paca w tych zakupach :D

dobrze zrobila wywiad jak dziecko sie rozwija wiezła papierki i tyle ...
a Michaś chyba bedzie zakupoholikiem haha :D

reklama
hej, u nas też nie sprawdziły sie osłonki zabezpieczające.......... po 10 min pozdejmowała je i namiętnie je ciumka....... Eliza bardzo lubi wyrzucać swoje ubranka, co mamuśka poskłada, to córa wyrzuci ehhhh,
w kuchni dostała duzy garnek i drewnianą łyżkę, jak mamuśka gotuje, to Eliza, wali w gary, aż pies podwija ogon i ucieka, byle najdalej............

Laseczki pewnie bede przez kilka dni troche mniej na bb. Z tymi praktykami masa pracy. Dzieci w gimnazjum ku mojemu zaskoczeniu super:tak: wygadane, pyskate , ale bardzo bystre :tak: za to maturzysci- mam tez w lo:szok: porazka:szok: wstyd i hanba za takie podejscie. Dojezdzam autem tescia do mojej szkoly do Pucka- kolo Wladyslawowa. wiec to troche mi zajmuje. Aktualnie mysle jakby urizmaicic dzieciakom temat o dialektach:baffled:

Laseczki pewnie bede przez kilka dni troche mniej na bb. Z tymi praktykami masa pracy. Dzieci w gimnazjum ku mojemu zaskoczeniu super:tak: wygadane, pyskate , ale bardzo bystre :tak: za to maturzysci- mam tez w lo:szok: porazka:szok: wstyd i hanba za takie podejscie. Dojezdzam autem tescia do mojej szkoly do Pucka- kolo Wladyslawowa. wiec to troche mi zajmuje. Aktualnie mysle jakby urizmaicic dzieciakom temat o dialektach:baffled:
To trzymam kciuki zeby wszystko poszlo ok, a jesli chodzi o LO to nigdy w zyciu bym nie chciala tam uczyc
dALEKO TE PRAKTYKI SOBIE ZNALAZLAS SZOOOK, a co robisz z Antosiem jak znosi rozlake??? bo pewnie troche cie nie ma

Zrobilam malemu manne na mleku i dodalam do butelki i tak se mu smakowala, ta blyskawiczna na modyfikowanym migusiem wypija

kiragold ja pije desperadosa i czekam całe wakacje na usta i=usta :)

etna moja mama ma urlop w pracy :) do polowyt wrzesnia a potem moja siostra 2 tyg :) Ten moj nauczyciel to nie jest taki sluzbista i da sie cos wymyslec zeby tam całego miesiaca siedziec :)
wiesz co tesknie za małym ale jak wracam to jestem taka steskniona :) ale dobrze mi taka rozlaka robi :) mowiac szczerze. Mam czas na swoje zainteresowania w koncu :)

reklama
kiragold ja pije desperadosa i czekam całe wakacje na usta i=usta :)

etna moja mama ma urlop w pracy :) do polowyt wrzesnia a potem moja siostra 2 tyg :) Ten moj nauczyciel to nie jest taki sluzbista i da sie cos wymyslec zeby tam całego miesiaca siedziec :)
wiesz co tesknie za małym ale jak wracam to jestem taka steskniona :) ale dobrze mi taka rozlaka robi :) mowiac szczerze. Mam czas na swoje zainteresowania w koncu :)

no to siup:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry