Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

W radiu Skaldowie i "Cała jesteś w skowronkach":-)

) pełną otwartą puszkę piwa, a mi podczas porannych wygłupów z Asią spadła poduszka na tą oto puszkę (o której wcale nie wiedziałam). No i same rozumiecie...nieprzeciętny smród i kupa sprzątania

Maz Cie nie poznał. Stwierdził - to nie ta sama Gosia. a ja osttanio cukinie robilam w słoiki na zime dla PawciaLotka my chcielismy dzis isc na grzyby , ale nie wiem , czy jak tak wieje sie wybierac, Chyba , ze mamie podrzuce małego
Już 20 słoików mamy grzybków w occie , teraz by sie przydało troche do suszenia![]()
ja w tym roku odpuscilam sobie w occie a tak je lubieLotka my chcielismy dzis isc na grzyby , ale nie wiem , czy jak tak wieje sie wybierac, Chyba , ze mamie podrzuce małego
Już 20 słoików mamy grzybków w occie , teraz by sie przydało troche do suszenia![]()