Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
noooooooooo :-) ale na początku cienko byłoSUperSaleta wygrał
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :d
było byłonoooooooooo :-) ale na początku cienko było
było byłoale fakt faktem wygrał
a ta wypowiedz jego na koncu normalnie mnie powaliła hahahaha o nagordzie dla Nejmana :d <hahaha>
aga a ty masz tatuaz ?? a co do imienia dzieci na kregosłupie mmmmmmmmmmmmm super pomysl :d ale na kosciach boli chyba najbardziej![]()
noooooooA JA Dzis bylam na fitnesie w parku <hahaha> impreza zorganizowana przez FBza udział mam dzień za free w siłowni,fitnesie,saunach itp itd haha ;P
nie ma za co![]()
co ty za głupoty gadasz!!! :[
a ja u KILOLKA Pychaaaaaaaaaaaaaaaa:*
hahahah aczyli jakbym byla przeciw bałabys sie ?;P
Małgosiu !! ŚLICZNY TEN TWOJ SYNEK !!![]()
hehehe w snach Cię nawiedzam!!!! z caaaała rodziną???a ja osttanio cukinie robilam w słoiki na zime dla Pawciaa co do grzybów nie lubie ich zbierac ;P <wkurza mnie las i pajęczyny
> a jeszcze bardziej nie lubie ich jesc wiec nawet nie robie haha ;P
u nas noc ciezka tzn mnie cos strzeliło w bok :/ chyba zle spałam ;/ ;/ Pawcio śni sobie a ja pije kawcie ... słońce grzeje przez okno jakby było z 30 stopni :| :|:| ah ...
po wczorajszym aerobiku w parku nawet zakwasów nie mam![]()
a wlasnie pytanie od mam co maja wózki macrelany czy jak imczy w wózkach tych sa radia? hahahahha śniło mi sie ze dostałam taki wozek od kolezanki i tam z boku było radio <hahaha>
no i sniło mi sie ze byłam na spacerku z kilolkiem i cała jej rodziną ;P
a ty przeciw? A co chce zrobic?hahah ano chyba ze :d
Kira Piwo ???
ja skazana na walki :[ ... nie chca mi włanczyc Mam Talent :[ a w tamtym pokoju spi Pawcio ...
teraz maz wspomnial o tatuażuze chce zrobic
![]()
omg
haha
ja ta widzialam :d coś przegapiłaś hehe (chyba, że jakiś kościelny w międzyczasie się wykluł, bo ja mówię o cywilnym w Polsce, pewno nie w temacie jestem????)Klaudza teraz se tak pomyslalam ... ile wy juz po ślubie??i chyba waszych fotek nei widzielismy ;-)
czekaj bo ja sie pogubiłam... to kto ma miec ten tatuaż?????moj cos mowi o imieniu Pawla po habrajsku albo zdjęciu jego <naoglondał sie LALink na Discovery> a ja sama nie wiem ... w sumie imie super pomysł ale pozniej bedze drugie dzieco moze trzecie czwarte ... ;-)

i juz naprawde zimno. Kilolek trzymam kciuki mocno za dzieci i za Twoje decyzje