Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aga oczywiscie pytałam o maści. Polecili Cepan lub Contractubex, czytałam opinie w necie o nich i były hmmm takie sobie.
Co do urodzin Eli, możliwe, że nawet na 11 miesięcy męża nie będzie, ale myślę, że za waszą radą zrobimy jakąś mini imprezkę dla naszej trójki :-)
Miłego dnia :-)
to tymi stronami mnie poczestuj jak możesz (chociaz zanim ja zaoszczędzę na wakacje....)
Dziewczyny dzis wieczorkiem wkleje te strony bo to moj maz jest taki szperacz ja nigdy sie tym nie interesowalam ja wole jak juz wszystko jest zalatwione:_)Witajcie!!!!!!! u nas słoenczko , szykuje sie na piekny dzionekkawka , bb, ddtvn i u mnie
zaraz mlody idzie spac
Malgosia , mama juz niedlugo bedziecie na biezaco , co i jak na BBzeby Wam tu było miło
Gieoska dawaj tu namiary na te wakacje![]()
Super pozycja hehe:-)fajne rajtki:-)
O kurde, przemysleliscie to dobrze? 11 m-cy to straaasznie dlugo, dziecko w tym czasie zmieni sie o 360 stopni, niestety juz nigdy nie wroci do tych czasow...moj kuzyn tak wyjechal i mlodsza coreczka na swojego dziadka zaczela mowic tata...
Wiem, ze to nie pociesza ale musisz wiedziec, ze bedzie czasem strasznie ciezko...chyba ze planujesz do niego dojezdzac czasem?
A co dalej? Maz potem wraca do PL, czy chce was sciagnac?
hehe mialam to samo pisac ale polecialam malego usypiac bo płakał ... no i zasnal po 30 minutachPianistka ja zrozumiałam inaczej niż Ty posta Wiewióry ;D że na 11 miesięcy niuni tatusia i pewnie też na roczek nie będzie z nimi a nie ze tatuś na 11 miesięcy wyjeżdża ;D Sorki ze się wtrąciłam ;D