reklama

Listopad 2009

reklama
hej laseczki:-)
jak tam samopoczucie w ten sobotni wieczor....?
ja zakupilam sobie winko na dzisiejszy wieczor a d ma wlasnie wychodne na piwko z kolega....
zleciala sobota jak z bicza strzelil.....

My cały dzień szaleliśmy na zakupach fotelika i znowu wrocilismy z nosidelkiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no i grobowa atmosfera w domu

ja nie wiem chyba sie wszystko przeciw nam sprzysieglo, jakis brak kolorów w sklepach i nie mozna zamowic. Martolinki fotelik byl tylko jeden i czerwony a te Ceneo co chcialam to tez czerwone, zielone, zolte, zielone a w koncu zdecydowalismy sie na niebieski, byl w pierwszej hurtowni ale o 15 ja zamkneli, no i byla najdalej. Na koncu Gdyni, a wyladowalismy jeszcze w Oliwie i Gdańsku no i lipa

wszystkie sie zastanawiamy co z dudziakowa.....
a ja pogooglalam troche i ona na innym forum dziala........
i ma 2 fasolki w brzuszku ;) szalona :)
jak jednak tu jeszcze zagladnie to jej gratuluje!
Forum Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maluszki siadają, ząbkują i raczkują, a mamusie na wizażu plotkują (list.-grud.2009)
wow alez wieści! Zaocznie gratuluję :D
Lotka strach się bać!Ty szpiegu!!!!

uff ode mnei goście wyszli, w miare posprzątane, zmywara dziala. Naerszcie mam to za sobą. Generalnie powiem Wam, ze opis z rana to nie był koniec katastrof z wypiekami z czego zakalec w murzynku był najmniej żenujący. nie będę pisała co i jak, bo mi juz normalnie wstyd. A piekłam tylko 2 ciasta! masakra
musze coś wymysleć na te urodziny, bo dzieciaki bez tortów zostaną jak tak dalej pójdzie :/

wow alez wieści! Zaocznie gratuluję :D
Lotka strach się bać!Ty szpiegu!!!!

uff ode mnei goście wyszli, w miare posprzątane, zmywara dziala. Naerszcie mam to za sobą. Generalnie powiem Wam, ze opis z rana to nie był koniec katastrof z wypiekami z czego zakalec w murzynku był najmniej żenujący. nie będę pisała co i jak, bo mi juz normalnie wstyd. A piekłam tylko 2 ciasta! masakra
musze coś wymysleć na te urodziny, bo dzieciaki bez tortów zostaną jak tak dalej pójdzie :/
eee tam, od razu szpiegu ;p google górą ;) hehehehe
a serio to chyba nuda mnie dzis dopadla - maz sie domem zajął, dziecko samo sie zabawiło w swoim pokoiku no a że mnie tez co do niej ciekawosc zzerała, no to poszukałam ;)
miłego wieczorku :)

eee tam, od razu szpiegu ;p google górą ;) hehehehe
a serio to chyba nuda mnie dzis dopadla - maz sie domem zajął, dziecko samo sie zabawiło w swoim pokoiku no a że mnie tez co do niej ciekawosc zzerała, no to poszukałam ;)
miłego wieczorku :)
zainspirowana spróbowąłam sibie wyszukać w goglach i aż się przeraziłam, bo nie zdwalam sobie sprawy, ze tak łatwo mnie znaleźć

witam się popołudniowo
dzisiaj piękne słoneczko więc po obiedzie ruszamy na spacer :tak:
lotka kogo jeszcze wyśledziłaś?? :-)
kilolek no kiedyś jak sprawdzałam to pierwsze się pokazywało moje foto z NK a teraz profil na Facebook

a tu coś na poprawę humoru:
[M]: Podaj piwo kobieto
[K]: a może użył byś magicznego słowa
[M]: czary mary podaj browary

miłej niedzieli ;-)

reklama
witam się popołudniowo
dzisiaj piękne słoneczko więc po obiedzie ruszamy na spacer :tak:
lotka kogo jeszcze wyśledziłaś?? :-)
kilolek no kiedyś jak sprawdzałam to pierwsze się pokazywało moje foto z NK a teraz profil na Facebook

a tu coś na poprawę humoru:
[M]: Podaj piwo kobieto
[K]: a może użył byś magicznego słowa
[M]: czary mary podaj browary

miłej niedzieli ;-)
dobre dobre :))
nikogo wiecej ;p no moze sama siebie - i podobnie jak pisala kilolek - mozna sie zdziwic :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry