reklama

Listopad 2009

mi wczoraj łeb pekal do tego stopnia, ze poszlam spać o 21 (a jescze smaa byłam, ledwo chlopakó wyykapałam, balam sie, ze ich potopię, bo przytomnośc zerowa) dziś wstaję a tu mega bajzel, nic nie posprzatane, ledwo prześc się da, komp cała noc włączony, maslo i wędlina na blacie w kuchni, woda w wannie razem z zabawkami stoi hehe jednym slowem pobojowisko, ale ja wreszcie wyspana!!!! nie pamieam kiedy osttatnio spałam (nnawet nocne pobudki dziś mnie nie przerażały :D )
a gdzie ty ta wanne trzymasz? :d bo ja jej nie widzialam :D
Wow Kasiula ale mnie zaskoczyłaś z samego rana :szok: Życze wiec Ci, aby wyszło wszystko po twojej myśli, daj znać jak zobaczysz 2 kreseczki ;-)
hehe dzieki :) mysle ze bedzie tak jak bedziemy chcieli ... jakos szczescie mamy zawsze :) no i duzy + "przytomny" maz ... razem pilnujemy wiec w nas siła hahah ;-)

reklama
Wszystkim nauczycielom, pedagogom- wytrwałości, siły i głosu nie do zdarcia :tak:
U nas od rana słońce walczy z chmurami , oby było słoneczko na niebie:tak: Młody zrobił już dzis trzy kupki, nie wiem gdzie on to miesci!!!!
Kasiula oby Ci sie ulozylo tak jak sobie tego zyczysz!!!!
Kilolek obys miała choć dziś spokojny dzień:tak:

Dziunka pewnie, ze jestem z amalo twarda, ale na mojego męża to Gołota byloby za mało. Nie wiem jak twardym trzeba by było być by z nim wygrać. ja nie mam najmniejszych szans. Zwykle to ja jestem tą osobą "wychowywaną" w tym związku.

Oj, ja bym nie dała rady... jestem ta dominującą ;)

Byłąm dzis zamknac to moje pieprzon... konto pko bp.. nienawidze tego banku- komunistyczny moloch!!!! niestety nie moglam tego zrobic bo system sie zawiesił. bede musiałą isc jeszcze raz. W "nagrode" weszłam do pepco i kupiłam sobie spódnice rozmiar za mała - ma mnie dalej motywowac :)

Ja mam w ING, konto Komfort (wszędzie można wypłacać kasę bez prowizji) i jestem MEGA zadowolona :D jak zresztą większość moich znajomych ;)

kurcze niezły koleś , ale tak to jest nigdy nie wiadomo na kogo się trafi

miałam konto w ING i zamknęłam ,a teraz mamy jedno w mBanku i jesteśmy zadowoleni
koleżanka mi ostatnio opowiadała że u gródniówek są laski które nie kupują gondoli bo przecież dzieci się w zimie urodzą to na spacery nie będą wychodzić :szok::szok::szok::szok:

Kasiula planujesz drugiego bobasa i robisz rozeznanie ?? ;-);-);-)

Szok z tą gondolą :O

Dziekuje dziewczyny za życzenia.
Mój luby pamietał. No ma szczescie, chociaż myślałam ze inaczej spedzimy wieczór, a tak siedze sama, mała z N śpia. Supppeeerrr zyc nie umierac :-(:-(
Moja koleżanka zrobiła mi prezent na urodziny i urodziła dzis. Biedna od wczoraj w szpitalu-poród miała wywoływany. Córa 4kg :szok: Wiecej nic nie wiem, nie chce jej teraz duxx zawracać. Miłego wieczoru

Oj biedulko, przyjedź do mnie, dla Ciebie wyjątek zrobię i piwko wypiję ;) co do pampersów to ja często mam takie akcje, na szczęście niedaleko sklep z pampersami na sztuki ;)

Co do światła moja Julka od mniej więcej roku spała już z zapaloną lampką. Takie fajne są w Ikei , dają przytłumione światło i są w kształcie biedronki, słońca lub księżyca. Podłączyliśmy jeszcze taki kontakt - czasomierz czy jakoś tak i sam zapala wieczorem i gasi światło ok 12 w nocy jak młoda już mocno śpi.

Złapaliśmy dziś siusiu do nocnika :D

Dokładnie wszystkie naj... dla nauczycieli, oby dzieci były zdolne, mało upierdliwe:-D
Kikolek - współczuję wczorajszego dnia... i zazdroszczę wyspania;-)
Ilona - możliwe, że ciemności mała się bała.... popróbuj jeszcze dziś ..

Pociesze WAS moja Gośka też wyje... jak odejdę od niej, możliwe, że nasze dzieci przeżywają taki okres w życiu.. następny etap ... niby chcą już same pomykać a z drugiej strony potrzebują jeszcze kontaktu z nami ;-)

witajcie
nie nadrobie Was
u mnie non stop coś się dzieje,nawet nie mam chwili na odpoczynek,w co 2 weekend mam szkołe a w tygodniu już czytam sobie materiały i podręczniki żeby później przed samą sesją nie uczyć się wszystkiego,teraz mam chwile i weszłam bo drukuje sobie podręcznik
buziaki

i chciałam pochwalić sie że Emilka od 3-4 tygodni chodzi (jeszcze nie pewnie ale przemieszcza się z pomieszczeń więc to już duzo)

a gdzie ty ta wanne trzymasz? :d bo ja jej nie widzialam :D

hehe dzieki :) mysle ze bedzie tak jak bedziemy chcieli ... jakos szczescie mamy zawsze :) no i duzy + "przytomny" maz ... razem pilnujemy wiec w nas siła hahah ;-)
oh jaka ty doslowna jesteś!! w skrócie napisalam szpiegu donosicielu :d
a wiec sprostowanie na życzenie kasi: nie mialam wanny pełnej wody z zabawkami tylko wanienke i brodzik (jedne sie kompie w wanience, drugi w brodziku)

Czesc dziewczynki

Ja tak z doskoku tylko Listopad nadrobiłam żeby być w miarę na bierząco.

Kilolek jak czytam jak czasami masz cięzko to zaczynam się wstydzić ze ja marudzę, mając grzeczne dziecko i dużo pomocy dokoła. Pamiętam ze Ty jeszcze trzeciego dzieciaczka chcesz mieć, oj będzie się działo u Was, będzie wesoło.
Mój mąż przychodzi z pracy i mi kolację robi hehehe bo ja taaaaka zmęczona ;P a jeszcze ile się za mną nachodzi i naprosi zebym zjadła hehehehehehe
I doskonale Cię rozumiem kiedy piszesz ze masz wszystkiego dość - jestes tylko człowiekiem i czasami lepiej wyjść z pomieszczenia z krzyczącym dzieckiem niż je "udusić" ;P

U mnie Oliwier od jakiegoś tygodnia czy dwóch też tylko mnie uważa. Kiedy nie ma mnie w pobliżu jest grzeczny i akceptuje babcię i tatusia ale kiedy tylko mnie usłyszy goni do drzwi i pędzi do mnie, wspina mi się na nogi, ucieka nawet z rąk tatusia itp. chociaż tatuś jest prawie ta samo mocno zaangażowany w Olinka jak mamusia. To taki okres gdzie jest tylko mama, mama i mamusia. Jego całusy ot tak sobie w każdej chwili są bezcenne. Czasami jak wieczorem mam dosc ide do kibelka odpocząć albo do drugiego pokoju a mały jest sam z tatą.

Moje małe bobo zasnęło po 10. Cieszę się bo dwie drzemki dziś będą ;D z drugiej skorzystam też i ja.

U nas remont, ściany, podłogi od podstaw. Poznałam co to legary itd. Ale cieszę się niezmiernie wyprowadzki od rodziców, i już nie mogę się doczekać własnego kątu i spania w sypialni na nowym łożu z mężem ;D achhhh ;D

reklama
Dziunka 11 miesięcy "posuchy" starczy ;/ ...... ;p
Ale tak powiem szczerze ze czasami śpię z mężem do pierwszej pobudki małego i wk....a mnie te jego chrapanie ze mam ochotę go ubić w nocy i drę się na niego niemiłosiernie jak chrapie. No wkurza mnie to jak nic innego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry