reklama

Listopad 2009

reklama
dzieki dziewczyny! my tez rozpatrujemy aparat lub rower tylko sie zastanawialam czy jeszcze jakas kase dawac jesli kupimy aparat bo wiadomo ze tanszy od roweru :)
aparat dałam mu kilka dni wcześniej a w dniu komunii dałam mu jeszcze biblie i do środka wsadziła 100zł , myślę że to w zupełności wystarczyło :tak: zresztą mały był zachwycony

Etna jak ostatnio byłam na roczku, to zrobiłam sobie sałtke i upiekłam sernik- wziełam pare kawałkow. wszystko zgodnie z dietka.Gospodyni nałozyła mi w kuchni i podała.Zebym nie wyjechal z pojemnikiem z jedzeniem przy stole ;-)
ja tez chciałam robic zaproszenia ale odpusciłam;-) wstepnie mamy terminy i w weekend bede obdzwaniac kogo trzeba

Etna jak ostatnio byłam na roczku, to zrobiłam sobie sałtke i upiekłam sernik- wziełam pare kawałkow. wszystko zgodnie z dietka.Gospodyni nałozyła mi w kuchni i podała.Zebym nie wyjechal z pojemnikiem z jedzeniem przy stole ;-)
ja tez chciałam robic zaproszenia ale odpusciłam;-) wstepnie mamy terminy i w weekend bede obdzwaniac kogo trzeba

to daj przepis na jakas salatke to ci upichce :)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry