Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Aga Ty zamawialas taki warsztat dla Igiego?? FISHER PRICE -- WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI -- KURIER (1347050813) - Aukcje internetowe Allegro daj mi znac jak sie sprawuje i czy Igi sie tym bawi.
no i powtorka z rozrywki:/ wokol bloku wokol bloku:/

gieoska drugi raz bym nie kupila, jest super lekki, ale trzeba uwazac, bo jak wjedziesz przednim kolem na kamien to mozna fiknac. poza tym popatrz na raczke. nie powiesisz na niej zadnej torby z zakupami,a ta siatka pod spodem jest akurat na pokrowiec od deszczu i tyle. ale z wygladu mi sie podoba
smialam sie,ze szkoly pozamykane i dotalam za swoje. pojechalam po mojego, pojechalismy na zakupy, drogi w miare... wychodzimy za sklepu, a tam normalnie burza sniezna. jakies 20cm w tym czasie spadlo. do domu jechalam z godzine (zamiast 10min) i z przygodami. pierwszy raz w zyciu myslalam,ze nie dojade. w polowie stoimy w korku,podjezdzam i zgasl mi silnik. i juz nie chcial zapalic - to moj rozrusznik, ktory od jakiegos czasu szwankuje. wrzucilam awaryjne, otworzylam maske, wzielam mlotek, walnelam na slepo kilka razy i odpalilkorek przez ten czas nawet nie drgnal, wiec przynajmniej na mnie nie trabili. jakis czas pozniej mialam podjechac doslownie z 1om pod gorke, glowna droga, a samochod stoi w miejscu, kola sie kreca, 7000 obrotow (max jest 8000) opony sie pala, jakies laski na chodniku zatkaly uszy... masakra...jakis chlopak przechodzil i mnie popchnal. bez niego nie dalabym rady
w koncu podjechalam pod dom i stanelam..2 m od domu, prawie przy krawezniku. sasiadl wyszedl i przeparkowal, bo ja juz nie moglam
(((
a jutro rano mam na przeglad. jak nie odsnieza to w zyciu nie dojade, bo po drodze mam gorke i to spora![]()

Ja mam takie i jestem mega zadowolona, maly tez:![]()
NOWE PROFILAKTYCZNE BUTY KAPCIE FIRMY TOMBUT 23 (1332151505) - Aukcje internetowe Allegro
Marta jak tam twoje ukaszenie???
Witam sie, u nas zimno. Na termometrze mam -12, ale podejrzewam ze jest duzo zimniej. Musze kupic sanki, bo wozkiem jest zdecydowanie za ciezko po sniegu.
Jak ja bylam w Anglii to mi sie smiac chcialo, jak spadlo troche sniegu to wszystko sparalizowane. Ludzie do pracy nie jechali, bo tam takie strome górki ze zaden samochód i autobus nie mógł podjechac. hahhahaha Teraz moze troche sie zmienilo, ale nawet opon zimowych kupic nie bylo gdzie ihihih
Dziunka jak brat?? Babka z allegro napisała, ze nie bedzie problemu z wysyłka do innej miejscowosci. Mam kupić teraz, a zapłacic pozniej. Daj konicznie link do tych spodni, jaki rozmiar i kolor. Aha i adres mi podaj swój oki

kocham zimę
wychodzimy ostatnio z młodym 2 razy na spacery , ale troche krótsze 30-60 min. 
pora pomyslec jakby to zorganozwac. W zeszłym roku to my sie goscilismy u rodziny to jednej , to drugiej. Maluszek mały to miałam sobie głowy nie zawracac . Teraz juz mi sie tak nie upiecze
Dobrze, ze maz potrafi sporo rzeczy sam zrobic i w kuchni idziemy łeb w łeb
, jeszcze nie kupiony, ale ... może kupię.
Banana to masz super młotek- złota rączka![]()
wysłałam męza do sklepu"pogoda taka , ze psa z domu nie wypuścisz"- śmialismy sie oboje
usłyszałam dzis ciekawe stwierdzenie : "Sumienie mam czyste , bo nieużywane![]()