Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaaaaaaaaaaaa i AZA mnie natchnęła i od rana pucuje kuchnie....sprzęt, szafki ...no wszystko. Az sie nie chce wierzyc jak Marcel w tydzien upalcował - wszystko oblepione
jeszcze tylko lodówke chciałam mleczkiem przelecieć ale to pod wieczór jak D. wróci bo sie boje ze młody łapy wysmaruje i pooblizuje potem cifa ;/ umyć podłoge i można sie za łazienke zabierać. Jakiś power mam.....jak nigdy
W ogóle drzwi musze pomyć - takie pierdoły bo jeszcze sie gdzieś tam pałęta pył z remontu. Poza tym nie maluje juz drugi raz przedpokoju bo stwierdziłam ze do wiosny i tak kuchnia i przedpokój bedzie wysmarowany przez małego i bedzie trzeba to poprawić. Póki co musze zbierać kase na karnisz do kuchni bo świece gołym oknem. Tylko nie wiem z czego odłoże jak do 10-tego trzeba przetrwać a jestesmy juz na zerze
dobrze ze w lodówce jakis zapas jest
a w nastepnym m-cu auto trzeba zrobic.....w gracie wysiada wszystko po kolei
zapowiedziano nam ze to jakies 800 zł
no dobrze tylko ze gość rozłozy nam na 2 raty... skad tu tego szmalu nabrac
w takim tempie moze do 2015r. umebluje góre tak jak mam w planach heheehehehe aaaaa koncze bo gadam pierdoły z nudów normalnie 

wciągnęłam z Antkiem owsianke , pewnie zaraz go połoze drugi raz , bo już coś oczka trze
zimaaaa!!!
My wróciliśmy ze spacerkuwciągnęłam z Antkiem owsianke , pewnie zaraz go połoze drugi raz , bo już coś oczka trze
w Sopocie niedługo rusza lodowisko , jutro wyciąg w Wieżycy , ten przy mieszkanku (mini górka ) też jutrozimaaaa!!!
tylko wkurzają mni te przeklete plakaty wyborcze, niedługo na czole ponaklejaja ludziom
My wróciliśmy ze spacerkuwciągnęłam z Antkiem owsianke , pewnie zaraz go połoze drugi raz , bo już coś oczka trze
w Sopocie niedługo rusza lodowisko , jutro wyciąg w Wieżycy , ten przy mieszkanku (mini górka ) też jutrozimaaaa!!!
tylko wkurzają mni te przeklete plakaty wyborcze, niedługo na czole ponaklejaja ludziom
koło Julki szkoły, także rzut beretem

ja upiłam taie sanki SANKI PODWÓJNE DUŻE Z OPARCIEM ,PODNOŻKIEM.nowe (1346294695) - Aukcje internetowe Allegro a ty jakie chcesz?Jak dobrze wstać skoro świti wiedzieć, że już niedługo weekend ;-);-).
Agrafka - ale mała opatulona... bosko wyglądała. Artykuł już wcześniej czytałam, no cóż .... po części rozumiem mamy ... nie myślą jednak o konsekwencjach. ehhh
Aza - to Ty sowa jesteś, tak w nocy szorować...
Ula - ja niby Wwka, ale uliczki osiedlowe zapomniane przez zarząd oczyszczania miasta... i mamy wydmy ;-), co rozjeżdżą samochody ...
Kasiiula - ano , teraz będzie próbował na ile może sobie pozwolić... bada granice, normalne , musisz się do tego przyzwyczaić, bo to dopiero się zaczyna.
Ilona - miałam to samo z nocką... za szybko leci ten czas.
Jestem trochę wk.... , bo nie mogę dostać podwójnych sanek, które widziałam w necie, bo producent na razie woli produkcję pojedynczych wrrr. Jak będzie miał lukę to może wyprodukuje.. co za kraj.
A moje wczoraj kobitki zaliczyły spacer w zaspach... tarzały się w śniegu aż miło.. Gocha próbowała pokonywać śnieg, ale jest jeszcze za niska i trochę ją to "przerosło". W wekend porobię foty to wstawię.