• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

mój A. sobie właśnie ksiązki w helionie zamówił na gwiazdkę i co najlepsze sam zaplacił :D

anawawka własnie moje sanki przyszły, wymierzyłam i oje maja dłuższe siedzisko niż twoje - 95cm mimo, ze cale są 20 cm krótsze.

nie uwierzycie ale już zdązyłam sobie poodmrażąć skórę :( jakąs mam taka dziwną tą skóę, ze przy mrozie w niektórych miejscach mi się odmraża. W pierwszej kolejności wierzch prawej dłoni i uda (jak szwy od spodni)a teraz bylo tylko kilka dni mrozów a ja juz oprócz teggo mam odmrożenia na cąłych rekach - powyżej i poniżej lokci. Oczywiście to takie powierzchowne odmrożneia naskórka, niegroźne ale nieprzyjemne w dotyku i nieco bolesne, jak przychodzi cieplo i wypielegnuje to stopniowo znikają ale w zimę utrapienie. Z roku na rok coraz gorzej. Zapowiada sie nieprzyjemna zima :(

reklama
A co do skóry to ja mam na łokciach i kolanach takie czerwone kropki jakby krwią podeszły :( Często tak mam ale nie wiem co to jest.Musze iść do dermatologa. NO i do gina bo od 2 miesięcy bez anty jestem ale dzięki temu czuję sie o niebo lepiej.

ah to pisze Gosiu ze jedynym minusem tego robota jest to ze ma 1 miske i czasem jak robisz ciasto i musisz ubic piane pozniej zoltka to tzreba krem przekladac do innych misek ;] to jedyny minus tej maszyny a no i ja kupowalam z blenderem gratis :)

Witam
Ja już godzine buszuje, herbatka zaliczona, mała śpi a ja szukam inspiracji na świeta.
Kilolek dobrze zrobiłaś ze go wypisalaś, co za baba no!!
Wyjatkowa ja rzuciłam tabletki anty w lipcu, i czuje sie duzo lepiej. Czułam sie wczesniej jak tykajaca bomba !
Dziunka co ze spodnimi????????????????????????????????

Co do ludzi z Warszawy: znałam kiedyś kilka osób i byli poprostu okropni. Jacy dumni itd ze pochodza ze stolicy. Masakra, no ale moze na takie typki trafilam. Teraz mam teścia warszawiaka i on jest oki, kilka starszych osób też jest spoko.
Ide was poczytac, bede na biezaco ;-)

Ostatnia edycja:
Kikolek - w razie co, zamówię na następną zimę te Twoje ;-), moje koleżanki właśnie takie jak ja zamówiłam mają i jest jak na razie ok, a dzieciaki dość wysokie / 98 i 92/
Ja się też do gina wybieram... daleko mam jak widać, że jeszcze nie trafiłam.
Lecę doczytać inne wątki.

Witam porannie przy kawie :) Dzis doszlam do wniosku, ze znow jej zaczynam za duzo pic(2 filizanki dziennie), bo mi miesien zaczal drgac hehehe czyli wyplukalam magnez... no wiec zamiast rzucac kawe, do apteki marsz! ;) przydal by sie chyba jakis suplement diety z magnezem :)
No to milego dnia dziewczynki! :)

hejo hej. a my juz wstaliśmy......dziecię pojedzone, zabieram sie za ubieranie, mycie zębów i wypicie kaffy w trakcie szorowania wszystkich podłóg i kurzów buuuuuuuuu :((((((((( no to lece.....

reklama
oj myslalam, ze cos sobie poczytała ale nie da rady
moje dziecko mega mardne ciagle na rekach, 2 smoki (jeden w paszczy drugi w lapce w pogotowiu) nie wiem co sie dzieje. Noc tez była niespokojna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry