• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Witajcie,
Antek taki zasmarkany dziś jak nigdy. Takie gęste ciągnące się. Zero innych objawów. zobaczymy czy do jutra bedzie lepiej . Na razie woda morska i frida , pomaga:tak:
mimo to nie pusciłąm go dzis na ostatnie zajecia na basenie przed swietami. Zgadałm sie z dziunka i jedziemy na plac zabaw:tak:
M dzis wyjatkow w pracy:-(
udanego dnia laseczki

reklama
Martolinka podziwiam za odwagę...

U mnie dzis nadal bałagan, na gorze cos tam robią i do nowa sajgon...na dole bedzie robiony kominek wiec musimy sie wynosic...tylko kto mi to wszystko na gorze sprzatnie?

Jadę wysłać krzesełko do karmienia bo opyliłam na allegro :)

cześć dziewuszki:-):-):-):-)

kilolku
dobrze że Kubusia z klubu malucha wypisałaś:tak::tak:

andari 3mam kciuki żeby nowe mieszkanko było super, co do krwotoku to faktycznie nie ciekawie... no ale z drugiej strony co nas nie zabije to nas wzmocni;-)

wyjątkowa
jak zakupy?? co kupiłaś??

hej laski. Aj juz miasto obleciałam. Trochę prezentów kupiłam. Jesczez tylko 1 babcia mi została i teściowa. Dla babci nawet mam pomysl ale w cenie dogodnej nie mogłam się zmieścić. Musze jeszcze poszukać.
Bajzel w mieszkaniu mam nieziemski ale musi poczekac do jutra. Dzisiaj pranie, pasowanie i pierniczki. Obiad mam z wczoraj tzn rybkę usze usmażyć i fryteczki bo wczoraj nie zdązyliśmy przez tego fryzjera i ostatecznie bez obiadu się obylo.

Chyba Wam nie pisąłam,z ę prosiacza na święta sobei zamówiłam tzn ćwiartkę i oczywiście cąłego przez święta nie zjemy ale to duża oszczędnosć, bo za kg żywca płacę kolo 5 -8zł wsadzę do zamrażalnika i poamlu sie zje.

Jeszcze dostalam zapomoge w pracy, bardzo się cieszę tzn mam dostać, bo kasy jeszcze nie mam. U nas nie ma bonów tylko zapomogi. Każdy kto przepracowąl rok dostaje, tylko rózne kwoty, zaleznie od dochodów. Ja roku nie przepracowłam ale i tak zlożyłam wniosek, stwierdziłam, ze nie zaszkodzi. No i się kaząlo, ze mam najmniejszy dochód w szkole :/ licząc na czlonka rodziny. Może do mojego A. wreszcie to dotrze, bo ja sama ze względu na stopień mam jedną z większych pensji w szkole (pomijając osoby, które tłuka po 2 etaty) znakiem tego A. ma najniższą pensję ze wszystkich mężów, a jemu sie wydaje, ze tak dobrze zarabia i ciągle sie mnie głupio pyta czemu nam nie starcza skoro on tak dobrze zarabia glupol to teraz widzi jakie kokosy przynosi...

Martolinka podziwiam za odwagę...

a gdzie tu odwaga?;-)
Wróciłam właśnie z placu. Dzieciaki śmigały , bawiły się , my z dziunką pozjeżdźałyśmy też trochę na zjeżdzalni:-D było tak gorąco , że sama bym pobiegała w rajtuzkach jak smyki nasze:tak:
wracajac mało nie spowodowałam wypadku:zawstydzona/y: chciałam zjechac na lewy pas zeby wpuscic goscia co wlaczał sie do ruchu i słysze ktos na mnie trąbi , patrze a tu na lewym samochód nie wiem skąd. Widocznie trafiłam w ten cholerny martwy punkt. Ale nic sie nie stało , całe szczescie:tak:
młody śpi , ja wypiłam kawke i czekam na meza... najgorzej złapać robotę u prywatnej osoby a nie dewelopera... Ale jak to ktos powiedział , aby do wiosny:tak:

o jak tu dzisiaj puściutko.
Ja dopiekam dziunkowe pierniczki i zaraz mięcho muszę pomrozić. Jesczez prasowanie czeka buu oj uzbierało sie z całego tygodnia :(

Ja zjem spozniony obiad (jak ja mam nie chudnąc jak nie mam kiedy i ochoty jesc, a jak juz jest to nie mam sily sobie nic zrobic...) i zmykam spać.
Oli cos odmawia mleczka...zje 20 ml i sie wykręca mimo ze nie jadł 3h i wtedy też np. tylko ze 100 ml zjadł...nie wiem ocb...zaczynam sie martwic :(
Rozwiesilam ogloszenia i oczywiscie nic...zrobilam to, zeby miec czyste sumienie choć wiem co sie pewnie stało, ech... okropnie to przeżywam :(

dziewczyny nie uwierzycie !! od kilu dni bolał mnie ząb, paracetamole i ketonale już nie działały i wtedy wpadlam na pomysł aby wyprobowac żel na ząbkowanie dla małego. posmarowałam dziąsło na około zęba plus wsmarowalam w zebowa dziurę, a po 5 minutach ... cisza ! ząb przestał bolec! hehs, rewelacja :)

reklama
Anadri mnie ostatnio choelrnie bolało dziaslo, wychodzi mi kolejna 8mka dolna i tez juz nie wytrzymywalam z bolu i posmarowalam dentinoxem do zabkowania i pomoglo od razu!!!!! Wiec jak najbardziej polecam! REWELACJA!

Dziewczyny chcialam Wam podziekowac za wsparcie zwiazane z moim tata. Mamy jeszcze nadzieje ze bedzie z nami na swieta, mozliwe ze dopiero po nowym roku poleci do PL, pewnie w pon sie dowiemy. Dziekuje jeszcze raz :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry