Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale w UK roznie to bywaklaudzia ja tez nie wiem o co chodzi z Twoim tata ale oczywiscie zycze, tak jak poprzedniczki, abz swieta spedzil z Wami:-)
ulenka jeszcze jest jakas nadzieje, zeby kotek sie znalazl, miejmy nadzieje, ze bedzie dobrze, tego Ci zycze
anawawka a ja Tobie zazdrosze tego sniegu bo u nas go nie ma..mam nadzieje, ze na swieta chociaz bedzie bo lubie zimeale w UK roznie to bywa
mam nadzieje ze w pon przyjda wszystkie rzeczy na ktore czekam i listy...a nie za tydzień?Witam, wczoraj byłam w Toruniu na zakupach światecznych i nic nie kupiłam buuuuuu. Ludzi mnóstwo, nie dalo rady ogladac. No nic dziś chyba niedziela handlowa to pojdziemy cos kupic. Teraz auta nie mamy to ciezko nawet zakupy zrobic. Milego dnia
nasivin albo euphorbium, jak juz duzy katar i długo się utrzymujący, zielony itp to buderhinhejka
my dziś sie wybieramy na zakupy świąteczne
Emilka ma delikatny katarek
co podajecie dzieciaczkom do nosa? nie chce odrazu lecieć do lekarza po silne leki
nasivin albo euphorbium, jak juz duzy katar i długo się utrzymujący, zielony itp to buderhin
A to mój pierwszy malunek (skarpeta na prezenty)):
Oj kochana, ostatnio nie brzmisz zbyt optymistycznie... musisz nabrac sily na swieta, zorganizowac sobie troche odpoczynku, zrobic cos dla samej siebie.

ale się uśmiałam

a gdzie tu odwaga?;-)
Wróciłam właśnie z placu. Dzieciaki śmigały , bawiły się , my z dziunką pozjeżdźałyśmy też trochę na zjeżdzalnibyło tak gorąco , że sama bym pobiegała w rajtuzkach jak smyki nasze
wracajac mało nie spowodowałam wypadkuchciałam zjechac na lewy pas zeby wpuscic goscia co wlaczał sie do ruchu i słysze ktos na mnie trąbi , patrze a tu na lewym samochód nie wiem skąd. Widocznie trafiłam w ten cholerny martwy punkt. Ale nic sie nie stało , całe szczescie
młody śpi , ja wypiłam kawke i czekam na meza... najgorzej złapać robotę u prywatnej osoby a nie dewelopera... Ale jak to ktos powiedział , aby do wiosny![]()

dziewczyny nie uwierzycie !! od kilu dni bolał mnie ząb, paracetamole i ketonale już nie działały i wtedy wpadlam na pomysł aby wyprobowac żel na ząbkowanie dla małego. posmarowałam dziąsło na około zęba plus wsmarowalam w zebowa dziurę, a po 5 minutach ... cisza ! ząb przestał bolec! hehs, rewelacja![]()

hejka
my dziś sie wybieramy na zakupy świąteczne
Emilka ma delikatny katarek
co podajecie dzieciaczkom do nosa? nie chce odrazu lecieć do lekarza po silne leki