Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie dzis od rana glowa boli, posiedzielismy z mezem na dzialce, pozniej sie poklocilismy, bo ja jestem teraz strasznie nerwowa i wogole bez kija nie podchodzwiec wieczor spedzamy osobno, on w garazu przy swoim najwiekszym skarbie a ja z moja kochana sunia, ten piesek naprawde wiele rozumie i rozpoznaje moj nastroj lepiej niz ktokolwiek inny. Wiem, ze ostatnio straszna ze mnie zolza i musze wyluzowac, ale obawiam sie, ze to nastapi dopiero jak bede miala przy sobie zdrowe malenstwo.
Uważaj na siebie, ja wczoraj też już byłam po tym całym tygodniu i myslę, że za dużo sobie wziełam na raz i brzuch mnie tak pobolewał, jakieś dziwne upławy. Dzisiaj już dobrze, ale wczoraj się przestraszyłam. Musimy się więcej oszczędzać.Cześć mamuśki!! Witam wszystkie nowe mamuśki)
Nie było mnie chyba od piątku i zdążyłam już wszystko nadrobić)
ale odpisywać będę pewnie dopiero jutro bo jestem padnięta(
w piątek sprzątałam, a cały weekend goście się plątali po domu bo moja mama miała imieniny i trzeba było pomagać i posiedzieć z rodzinką. Na dodatek w sobotę przyszedł stolarz i robił nam szafe zabudowaną i pod telewizor. Wszystko w salonie, więc straszznie było brudno, a trzeba było posprzątać żeby poprzenosić rzeczy z sypialni bo bym nie miała gdzie spać. Dzisiaj nawet kończyłam porządki( masakra, ale przynajmniej zrobiło się miejsce w pokoju dla maluszka
) bo wyniosłam wszystkie swoje rzeczy do nowej szafy
) jutro mam kolejną wizytę u endokrynologa. ciekawe jak mi wyszły wyniki z wtorku?? mam nadzieje że ok
)
dobranoc

ja też mam, ale ponoć normalne w ciązy. Nie wiem dlaczego. Pewnie przez hormony, jak wszystkojakie ja mam koszmary!!!
szok!!!
po prostu nie wiem jak ja mam się ich pozbyć...
później cały dzień mam zmarnowany :/
![]()

ooo kilolek ochote mi robisz na kapustke chyba musze sie wybrac na poszukiwania kapustyObiad mam prawie gotowy, bo teściowa zrobiła w sobotę bitki i mloda kapustę. Musze tylko zemniaki oskrobać, czego szczerze nie znoszę![]()