Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie dziewuszki malo ostatnio zagladam na forum ale chodze do pracy a po pracy nie mam sily na nic musze stac caly dzien i paczki pakowacmam pytanie czy to normalne ze w 15 tygodniu mam mdlosci? Martwi mnie tez bol w na dole po lewej stronie taki przeciagliwy( nie wiem jak lepiej go okreslic) moze ktoras z was tez cos takiego ma boli tylko od czassu do czasu ale potem powtarza sie
Jesli moge zapytac ile juz przytylyscie w ciazy?troche mi sie przytylo nie wiem czy to normalnepozdrawiam milego wieczorku
przeciez tu same babki w ciazy zagladaja kazda z nas swojego czasu jakies uplawy ma co nie?Mam wazne pytanko i licze na Wasza szybka odpowiedz. To troszke osobiste ale co mi szkodzi. Jakiego koloru i konstystencjii macie uplawy???
Mam wazne pytanko i licze na Wasza szybka odpowiedz. To troszke osobiste ale co mi szkodzi. Jakiego koloru i konstystencjii macie uplawy???
Jestem przekonana, że ten ból taki jak opisałaś ciągnący na dół to od stania. Przynajmniej ja tak miałam kilka razy. Ostatnio długo się na stałam z dziadkami w szpitalach i też miałam to samo uczucie i wtedy postanowiłam trochę odpuścić i poodpoczywać. Od razu mi lepiej, ale w niedziele stałam w kościele przez ponad godzinę i znowu to czułam.
Jeśli chodzi o przytycie to u mnie 1kg, ale pani pielęgniarka, która mnie ważyła mówiła że każda z nas przybiera inaczej na wadze. Przestraszyłam się , że tak mało, a ona mnie pocieszyła, że jeszcze to co mam przytyć przytyje.
albo pojde znow na zwolnienie
liczac od mojej pierwszej wizyty u poloznej (10 tydzien) to ja przytylam 3-4 kilo makabra
ja sie boje ze to za duzo mojego narzeczonego siostra przytyla 26 kilo w ciazy
Zastanawialam sie nad kupnem takiej poduszki boje sie tylko ze to bedzie strata pieniedzy a nie sa one tanie w Anglii. Ale chyba sie skusze bo ten bol juz mnie wykancza...