reklama

Listopad 2009

je laski - my juz na nogach od pół godziny. Młody juz flache obalił, ja pije kawę. Zaraz idziemy szorowac zęby bo młody sie juz upomina. Chodzi koło mnie jeżdżąc paluszkiem po zębach i wydaje dźwięk źiiiiiiiiiiiiiiii...........
A wczoraj w markecie stanęłam w pewnym momencie zeby poprawqic Marcelowi buty, podnosze głowe a on trzyma małą taką czarną plastikową doniczuszke krokusa i mi podaje mówiąc da, da, da........ W ogóle po chwili zajarzyłam ze stanęłam koło kwiatków a syn mi zrobił prezent na walentynki hahahahahaha. Oczywiscie kupiłam tego kwiatucha :):) Póki co dzisiaj po doniczuszke pomaranczową musze jechac :) ahaaaaaaa a najlepsze jak opowiadałam o tym mojemu D. to on zabłysnął hasłem "a kiedy sa walentynki" wow wywaliłam oczy i powiedziałam "zdaje sie ze jutro" ........ masakra ;/

reklama
Hej witam i ja. Ja na nogach od 5.30, mała butle wypila i śpi jeszcze, chociaz pewnie za chwile sie obudzi. Pije właśnie 3 herbate i buszuje w internecie, korzystam z chwilowej wolnosci hehe. Dziś walentynki wow, ciekawe czy mój N pamieta, jak nie to pewnie w robocie koledzy mu przypomna, nie licze na wiele, zreszta ja też nie mam żadnego pomyslu na dzisiejszy wieczór. Może kino?? Hmm na ekranie komedia Cezarego Pazury "Weekend" , zawsze to coś innego niż zwykle. Pomyśle może coś mi wpadnie do glowy ;-) Milego dnia.

Witam i ja!
Ehh wczoraj wybraliśmy się za miasto, dotlenić kobiety, tak się dotleniły, że zasnąć w domu nie chciały, Gośka walczyła do 22... potem się budziła z płaczem co jakiś czas, także ja znów zombie...
Ja jakoś Walentynek nie lubię, zimno.... okropnie. Wolę czerwiec i najkrótszą noc w roku, gdzie się chodziło w parach szukać kwiatu paproci ;-);-) ehhh
A na dbry początek dnia : wychodząc z kościoła Gonia odwróciła się do ołtarza, podniosła dłoń, machając powiedziała "pa,pa" - myślałam, że ze śmiechu pęknę...:-D

heja

Anka tez wole zdecydowanie czerwiec niz zimmmmmmmmmny luty ja chce wiosne..a Twoja corka jest The best...

u nas tez pewnie walentynki bede nijakie o ile w ogole beda..

Ilona fajnie ze macie mozliwosc wyskoczenia do kina ja wieki nie bylam i chetnie bym poszla...

Witajcie:tak:
My bylismy wczoraj na obiedzie w Manekinie , potem kawka i spacer:tak:naprawde fajnie pobyc czasem tylko we dwoje. Mój M uwiebia czekolade deserowa wiec pewnie jakies czekoladki dostanie- tak symbolicznie.
Ilona słyszałam , ze film Pazury to totalna klapa. Sama nie byłam . Polecam za to "Jak zostać królem?". Reklamuje sie jako komedia, czego nie rozumiem. Moim zdaniem to film spoleczno-obyczajowy. Mimo wszystko naprawde warto isc.
Zrobiłam obiadek- krem z ziemniaków i mase na placki bananowe:tak:

czesc dziewczynki! mówie Wam wielkie DZIEŃ DOBRY z mojego nowego MIESZKANKA !! nareszcie!! no i już skończylismy pokoik małego. zostały jeszcze do powieszenia dwie półeczki i wstawienie łózeczka ( ale cała reszta już jest) !! i jak tylko "wykoncze" detale to zaraz bede sie Wam chwaliła i czekała na same komplementy hehehehe :)

WSZYSTKIEGO ZAKOCHANEGO I MIŁOŚCI BEZ TOKSYCZNEJ ZAZDROSCI Z OKAZJI WALENTYNEK DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK, CÓRECZKE I SYNECZKÓW !! ( DLA TATUSIÓW TEŻ, ALE TAK PLATONICZNIE :d )

My byliśmy już na spacerze :) baaardzo zimno było. Antek jest już zmęczony i poszedł spać !!!

Anadri super , ze jesteście już na nowym mieszkaniu. Widze u Ciebie pozytywne nastawienie!!! tak trzymać!!!
ciekawe co u Cleo?
Kasiula gdzie jestes??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry