kurczę Oli mi się obudził patrzę główka dosc ciepła, wiec myslę ze to zęby bo czasami zdarza mu sie miec samą głowkę gorącą ale ciałko też ciepłe :-( zmierzyłam rtęciowym i 38,5 ma na 100% ma łachotki i nie chcialam go juz męczyc, zresztą zmieniony w oczkach juz jest.
I teraz sie zastanawiam co to??? Moze wczoraj dwa spacerki, plus wyjazd do babci zaszkodziły, podłamałam się :-(
Muszę dać mu cos na zbicie zanim się rozkręci, ale jak w ciągu dnia ma tyle to co bedzie na noc.....ja juz cała w nerwach :-( ech.......
edit..chyba u ns to choroba, od rana wyczuwam zapach z Olinka buzi (wczesniej tego nie było, nawet bez mycia ząbków ładnie pachniało a dzis nie jakos bardzo ale zapach zmieniony jest. Do tego OLis zakasłał jak spał i chyba wcxzoraj i w nocy tez troszkę, pewnie gardło, angina czy cos innego.
Jutro lekarz nasz przyjmuje dzieci zdrowe wiec wybierzemy się sprawdzić moje dziecię

Msc temu skonczylismy chorować...tak wlasnie myslalam ze jak raz sie zacznie brac antybiotyk to potem bedzie jazda i nie mylilam sie