reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
fajnie że wszystkie ostatnie usg niosą dobre wiadomości:tak:bardzo się cieszę
ja czuję się spokojniejsza po każdej wizycie mogłabym chodzić na usg nawet co tydzień:-D
żeby chociaż na chwilkę zobaczyć ruszające się maleństwo:tak:

Nie wiem czy Ci dobrze odpowiem, bo ja biorę luteinę dwa razy dziennie dopochwowo i to na pewno ma wpływ na kolor upławów. . Takie u mnie bardziej blade, trochę białe na czarnej bieliźnie, na wkładce higienicznej bardziej żółte. .

u mnie identycznie:tak:

a tak wogóle to już mnie denerwuje branie tej luteiny ciągle biegam z wkładkami ale wiadomo dopóki będzie taka potrzeba to będę brała
nie będę za dużo marudzić :blink:

Ja juz uciekam-normalnie o trj porze juz leze w lozku, a dzis buszuje na allegro :)
Ale oczy i plecy juz bola wiec pora spac!
Dobranoc cioteczki z BB ;)
kolorowych snow!!! I przede wszystkim spokojnych!!!

zajrzalam tylko na chwilke a tu prosze nikogo nie ma no i nie dziwne o tej porze??? :)
normalnie zawsze juz spie ale poniewaz jutro mam wolne to dzis zaszaleje ;)
chcialam tylko napisac do Milley ze rozumiem co przezywasz.ja stracilam swoja pierwsza kruszynke ok 9tyg i teraz jest wszytsko ok ale mimo wszystko sie boje,odganiam zle mysli ale bywaja chwile z strach wraca.I tak jak inne listopadoweczki napisze Ci wszystko bedzie tym razem dobrze i mocno za Ciebie trzymam kciuki,tym razem sie uda.uwierz w to !!!
dobranoc i do juterka kochane :)

Martwi mnie tez bol w na dole po lewej stronie taki przeciagliwy( nie wiem jak lepiej go okreslic) moze ktoras z was tez cos takiego ma boli tylko od czassu do czasu ale potem powtarza sie :confused:
Jesli moge zapytac ile juz przytylyscie w ciazy?troche mi sie przytylo nie wiem czy to normalne:baffled: pozdrawiam milego wieczorku

Weri ja tez mam takie bole jak mam klientki i stoje robiac pasemka, wczoraj meczylo mnie to cala noc i balam sie ze sie cos stalo dzidziusiowi, dzis juz nie bolalo wiec mam nadzieje ze mi przeszlo.
Skad dokladniej z Anglii jestes?

Ja mam dzis jeden ze swoich atakow paniki. Wydaje mi sie ze wody mi odchodza, ze szyjka sie rozwiera.... koszmar doslownie. Raz juz maz mnie zawozil na ostry dyzur. . . . A dzis znowu sie zaczyna. Wszystko wraca :-:)-:)-(

Ja tez wczoraj sie bardzo balam do dzis rano, bardzo bolal mnie ten brzuszek i martwilam sie ze cos jest nie tak ale ogolnie juz nie boli wiec mam nadzieje ze jest ok :-) Glowa do gory i nie zadreczaj sie tak :-)

Mam takie małe pytanko. Czy wy też macie takie ogromne wzdęcia??? Jak juz pisałam to jest 13 tc, a brzuch mam czasami jakbym była już w 7 miesiącu!!! Twardy i jakby opuchnięty. Nie wiem czy to normalne. No i ból pleców do tego dochodzi :-(

Pozdrawiam!

WITAM NA FORUM :-):-):-)

Ja tez mam takie wzdecia od 3/4 tyg... i sa raczej caly czas. O bolu plecow juz nie wspomne...

Ide spac bo u mnie juz 12. Bylam dzis na grillu, achhh te kielbaski... a juz 5 kg mi przybylo :dry::dry: A teraz siedzialam na ebayu i sie zapatrzylam w wozeczki hehe
Zycze milej nocki i kolorowych snow:-) Dobranoc

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was ma stan zapalny w pochwie?
Mi się coś przypałętało.
Wizytę u gina mam dopiero w środę, więc narazie kupiłam sobie Lactovaginal (globulki z kwasem mlekowym) - mam nadzieję, że mi to trochę pomoże do środy bo mam ochotę się tam na dole rozdrapać :-)

Do góry