kaśka k
Fanka BB :)
Witajcie
nie odzywalam sie dłuższy czas ale mialam troche na glowie
wczoraj zmarła moja prababcia i dzis byl pogrzeb eh
[*]
współczuję
[*]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie
nie odzywalam sie dłuższy czas ale mialam troche na glowie
wczoraj zmarła moja prababcia i dzis byl pogrzeb eh
[*]
Nie wiem czy Ci dobrze odpowiem, bo ja biorę luteinę dwa razy dziennie dopochwowo i to na pewno ma wpływ na kolor upławów. . Takie u mnie bardziej blade, trochę białe na czarnej bieliźnie, na wkładce higienicznej bardziej żółte. .
Dobranoc cioteczki z BB
kolorowych snow!!! I przede wszystkim spokojnych!!!
Martwi mnie tez bol w na dole po lewej stronie taki przeciagliwy( nie wiem jak lepiej go okreslic) moze ktoras z was tez cos takiego ma boli tylko od czassu do czasu ale potem powtarza sie
Jesli moge zapytac ile juz przytylyscie w ciazy?troche mi sie przytylo nie wiem czy to normalnepozdrawiam milego wieczorku
Ja mam dzis jeden ze swoich atakow paniki. Wydaje mi sie ze wody mi odchodza, ze szyjka sie rozwiera.... koszmar doslownie. Raz juz maz mnie zawozil na ostry dyzur. . . . A dzis znowu sie zaczyna. Wszystko wraca :--
-(
Mam takie małe pytanko. Czy wy też macie takie ogromne wzdęcia??? Jak juz pisałam to jest 13 tc, a brzuch mam czasami jakbym była już w 7 miesiącu!!! Twardy i jakby opuchnięty. Nie wiem czy to normalne. No i ból pleców do tego dochodzi :-(
Pozdrawiam!