Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam wszystkie przyszłe mamy :-)
Jestem w chwili obecnej już na początku 13 tc ale dopiero dzisiaj odkryłam to wspaniałe forum! Czytam i czytam i ze wzruszenia mam łzy w oczach, że tyle z nas przechodzi to samo co ja i że w końcu z kimś będę mogła podzielić się swoim szczęściem i również obawami. W ostatni piątek widziałam na USG swoją kropeczkę i jestem zafascynowana jak szybko rośnie :-) Lekarka mówi, że wszystko wygląda dobrze, a u mnie w końcu ustąpiły mdłości :-)!! Teraz w pełni mogę cieszyć się swoim odmiennym stanem. Jest tyle rzeczy, o które chciałabym zapytać, z tyloma z Was podyskutować i po prostu Was poznać! Ale nie wszystko na raz. Myślę, że na początek wystarczy jak się przywitam i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grona Listopadówek (prawdopodobny termin to 22-24 listopad 2009):-) Z góry dziękuję i wszystkie Was gorąco pozdrawiam!!!
P.S.
Czy jest może ktoś z Wrocławia?
Witajcie
nie odzywalam sie dłuższy czas ale mialam troche na glowie
wczoraj zmarła moja prababcia i dzis byl pogrzeb eh
[*]
wczoraj mialam niespokojna noc jak sie zbudzilam do ubikacji to pozniej znsnac nie moglam tysiace mysli o tym cos sie zmienia i wogole i brzuszek mnie bolał jakby jajniki i później jakby szyjka ale moze juz przewrazliwone mam eh
buziaczki
Witaj
spróbuj nasiadówek z rumianku-też pomaga i przynosi ulgę![]()