reklama
oliwka1976
Fanka BB :)
orsylwia witaj na forum 
olica ja mam wlasnie zapalalenie,dziadostow okropne.narazie stosuj lactovaginal jezeli masz grzybka to nie pomoze ale moze zlagodzi objawy.poczekaj do wizyty i niech ci lekarz koniecznie wymaz zrobi.ja dostalam czopki i juz jest lepiej.tylko dobra rada wiem ze trudno wytrzymac ale nie drap sie bo to powoduje jeszcze wieksze swedzeie.poloz sie i stosuj masc clotrimazolum,dostaniesz w kazdej aptece bez recepty to pomaga i lez tak jak najdluzej
poprawy zdrowia zycze pa
olica ja mam wlasnie zapalalenie,dziadostow okropne.narazie stosuj lactovaginal jezeli masz grzybka to nie pomoze ale moze zlagodzi objawy.poczekaj do wizyty i niech ci lekarz koniecznie wymaz zrobi.ja dostalam czopki i juz jest lepiej.tylko dobra rada wiem ze trudno wytrzymac ale nie drap sie bo to powoduje jeszcze wieksze swedzeie.poloz sie i stosuj masc clotrimazolum,dostaniesz w kazdej aptece bez recepty to pomaga i lez tak jak najdluzej
poprawy zdrowia zycze pa
Ostatnia edycja:
Ja też się nabawiłam chyba grzybka, bo swędzi..., muszę się wybrać do lekarza. U mnie to od antybiotyków bo musiałam teraz brać bo znowu moje nereczki nawaliły i niepłukają jak trzeba i jakieś bakterie się zbierają...ojejku troche się denerwuję,ale będzie dobrze. W pierwszej ciązy też się to zdarzało i wszystko jest ok więctrzymajcie kciuki ;-)
oliwka1976
camelia pewnie ze bedzie dobrze,czytalam w necie ze grzybek nie jest dla plodu niebezpieczny bo chroni go pecherz ale jak sie ma zapalenie to trzeba je leczyc 
pozdrawia
pozdrawia
Hej dziewczyny!dobrze ze juz czwartek bo jakas zmeczona jestem juz:-(
Witaj!ja tez jestem z wroclawia:-)gdzie chodzisz do lekarza i gdzie chcesz rodzic??
Kasiu wspolczuje:-(wiem jak to jest mi w 7tyg ciazy zmarl bliski dziadek bardzo to przezylam:-(ale tlumacze sobie to tak ze zrobil miejsce dla mojej fasolki:-)
Oliwka zazdroszcze ze masz dzis juz weekend:-)
Witam wszystkie przyszłe mamy :-)
Jestem w chwili obecnej już na początku 13 tc ale dopiero dzisiaj odkryłam to wspaniałe forum! Czytam i czytam i ze wzruszenia mam łzy w oczach, że tyle z nas przechodzi to samo co ja i że w końcu z kimś będę mogła podzielić się swoim szczęściem i również obawami. W ostatni piątek widziałam na USG swoją kropeczkę i jestem zafascynowana jak szybko rośnie :-) Lekarka mówi, że wszystko wygląda dobrze, a u mnie w końcu ustąpiły mdłości :-)!! Teraz w pełni mogę cieszyć się swoim odmiennym stanem. Jest tyle rzeczy, o które chciałabym zapytać, z tyloma z Was podyskutować i po prostu Was poznać! Ale nie wszystko na raz. Myślę, że na początek wystarczy jak się przywitam i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grona Listopadówek (prawdopodobny termin to 22-24 listopad 2009):-) Z góry dziękuję i wszystkie Was gorąco pozdrawiam!!!
P.S.
Czy jest może ktoś z Wrocławia?
Witaj!ja tez jestem z wroclawia:-)gdzie chodzisz do lekarza i gdzie chcesz rodzic??
Witajcie
nie odzywalam sie dłuższy czas ale mialam troche na glowie
wczoraj zmarła moja prababcia i dzis byl pogrzeb eh
[*]
wczoraj mialam niespokojna noc jak sie zbudzilam do ubikacji to pozniej znsnac nie moglam tysiace mysli o tym cos sie zmienia i wogole i brzuszek mnie bolał jakby jajniki i później jakby szyjka ale moze juz przewrazliwone mam eh
buziaczki
Kasiu wspolczuje:-(wiem jak to jest mi w 7tyg ciazy zmarl bliski dziadek bardzo to przezylam:-(ale tlumacze sobie to tak ze zrobil miejsce dla mojej fasolki:-)
Oliwka zazdroszcze ze masz dzis juz weekend:-)
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Witaj
spróbuj nasiadówek z rumianku-też pomaga i przynosi ulgę![]()
czytalam ze kobietom w ciazy zakazane sa nasiadówki ! ;]
dziekuje za wyrazy współczucia eh taka kolej rzeczy juz przeżyła swoje (99lat) no coz...
ja wlansie wstalam dzis wybieram sie na zakupki jakas skukienke chce sobie kupic na pogoda sliczna wczzoraj słońce parzyło az
buziaczki
laparada
dzień dobry 
jak samopoczucie dzisiaj?
mnie strasznie gardło boli od 2 dni...:-(
a i mogę polecić dobry film: anioły i demony- jeśli macie chwilkę wolnego to przejdźcie się do kina. warto
jak samopoczucie dzisiaj?
mnie strasznie gardło boli od 2 dni...:-(
a i mogę polecić dobry film: anioły i demony- jeśli macie chwilkę wolnego to przejdźcie się do kina. warto

oliwka1976
laparada bylam na tym filmie w nieddziele,zadziabisty tez polecam
a ja jeszcze w lozku leze haha
a ja jeszcze w lozku leze haha
Też chyba cosi sobie kupie do ubrania... na razie jeansy tylko z pasem kupiłam i sa ekstra. Fajnie na lato byc w ciąży, już to przechodziłam... lekko się ubierac korzystac z pogody ale z umiarem.. ide sobie posiedziec w ogródku..
reklama
Kasiiula, współczuję Ci... A prababcia dożyła naprawdę pięknego wieku, niejeden człowiek by pozazdrościł.
Co do Aniołów i Demonów, to też się wybieram. książka była 1000 razy lepsza niż Kod Leonarda więc i ekranizacja powinna być dobra.
Wczoraj na poprawę nastroju, tata zabrał mnie na zakupy. Mam już pierwsze spodnie z golfem ;-) I ładną bluzkę. Muszę się jeszcze rozejrzeć za sukienką, bo 5 wesel sszykuje się w rodzinei i wśród znajomych w tym roku.
Co do Aniołów i Demonów, to też się wybieram. książka była 1000 razy lepsza niż Kod Leonarda więc i ekranizacja powinna być dobra.
Wczoraj na poprawę nastroju, tata zabrał mnie na zakupy. Mam już pierwsze spodnie z golfem ;-) I ładną bluzkę. Muszę się jeszcze rozejrzeć za sukienką, bo 5 wesel sszykuje się w rodzinei i wśród znajomych w tym roku.