reklama

Listopad 2009

NO KURDE NIE WIEM CO SIE DZIEJE :( mały ma ciągle goraczke. leki nic nie zbijają a wrecz odwrotnie. za kazdym razem jak dam syropek to temperatura idzie w gore średnio o pół stopnia. robie mu zimne oklady na cale cialko a zwłaszcza na glowe. teraz spi od godzinki z mokrym recznikiem na glowie.
dobrze, ze chociac pije wode z soczkiem. jesc nie chce. mąż wraca szybciej z pracy i ma kupic nurofen dla dzieci, bo moze ten ibuprofen to jakies *****, na wszelki wypadek mam tez jakis syropek z paracetamolem. zobaczymy jaks ie mały obudzi.

Polaa no chetnie bym sie do praku wybrala bo dziś ślicznie, ale mały najwyrażniej strajkuje :P

Aniu gratulacje. ale Ci zazdroszcze. wiem ile to wysiłku wymagało i staran (wiadomo dlaczego). MEGA GRATULACJE! MEGA ! MEGA! MEGA! NIECH FASOLKA ROŚNIE ZDROWIUTKA!

Ostatnia edycja:
reklama
AniaSm gratulacje.
Dziunka u mnie do @ jeszcze jakis tydzien został wiec moze i u ciebie sie pojawi. Dzieki ze mi ufasz hehe ;-)

U nas spokojnie, dzis lecimy do ksiedza i restauracji, mam nadzieje ze załatwimy wszystko bez problemu. Sloneczko piekne świeci az chce sie zyc. Milego dnia dziewczyny

Aniu ale Ci zazdroszcze!!!!! :D A i ogromnie gratuluje :):):):) planowaliście czy tak wyszło? :cool2: Nic sie nie chwaliłaś ;p [no chyba ze przegapiłam coś].
Ja to sobie moge pomarzyć póki co.....ale może za rok....dwa....hmm kto wie. Bardzo bym chciała...zeby ich dwójka była, juz nie mówiąc o trójce....

A my po ponad 2 godzinnym spacerku, młody był spokojny i wesoły bo wczesniej pospał 3 godzink :):):) a teraz bawi sie lego duplo a ja pisze :) zaraz musze mu zrobic jakies jedzonko. Wiecie jaki plus jelitówki mieliśmy??!! Ze Marcel nauczył pić się samą wode. I dobrze. Niby pił soczki rozcieńczane 50 soku a 150 wody ale woda tez zdrowa :)
Coś jeszcze miałam pisać ale wiadomość o ciąży AniSm mnie powaliła z radości w ogóle szoooookkk! i zapomniałam :D:D Do później babeczki....

Cześć :-)

Opowiem co u Nas :P;-) Wczoraj B z okazji urodzin moich zabrał mnie na kolacje i na film 3D :-).
Patryk w piątek miał 'wykrytą' anginę więc się leczymy nadal.
Andari- Patryk miał tak ja Twój malutki ,że 38-39,5 przez ponad dwa dni . Nie chciał jeść i pić a nie było po nim widać dopóki nie pojawiła się ta gorąćzka.

Aniu- G RA T U L U J Ę :tak:

Ja dziś idę do solarium ;-) i może zdąrze jeszcze kupić sobie jakąs bluzkę :)

Mój Patryk własnie sam rozebrał się z bluzki i teraz powyciągał body haha Jaki dekold ma teraz hehe :-D

Dziunka- a Ty jesteś w tej ciązy czy nadal nie wiesz?

Haha, tego nikt nie wie:-D

Antek spał 4 godziny niemal!!!chyba ten ibufen pomógł. Zaraz bedzie obiadek i zabawa

No kochana, u nas dłuższy niż normalnie sen w dzień zawsze zwiastuje infekcję.

Byliśmy wpłacić kaucję, w sobotę przeprowadzka:szok:

Ja tam wolałabym na wiosnę, wtedy dziecko uczy sie chodzić, a tak nasze dzieci były skazane na naukę w śniegu i błocie i do tego skrępowane kombinezonem. Zawsze obiecałam sobie poród na wiosnę i coo? Mam dwa na zimę!

Moja koleżanka urodzila w kwietniu, było bardzo cieplo. Dziecko jej sie grzało w wózku, w pokoju upał. Sa plusy i minusy porodu na zime i wiosne. Fakt ze nasze dzieciaczki trzeba bylo ubierac tak strasznie grubo itd, ale za to do wiosny my-mamy doszłyśmy do formy ;-)

Dziunka a daj mi linka na to Twoje miszkanko nowe :) co wlasciciel mieszkania w ktorym teraz mieszkacie na Wasza wyprowadzke?
Pamietam te listopadowe smutne , ciemne wieczory. Do tego nieprzespane noce i depresja gotowa. Zle wspominam te pore roku i majac porownanie z kolzanka ktora w kwietniu pare dni po porodzie wychodziła na długie spacery w pieknym slońcu to wole wtedy :)
ale nie ma co gdybac. To ze udało sie nam przy Antku niemal za pierwszym razem nie znaczy , ze teraz tez tak bedzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry