reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
witam się szybko, lece pod prysznic, bo dzisiaj dyrektor zaprosil nas tzn nauczycieli na obiad i kawe do knajpy. Wiec dzisiaj baluje, a mąż w domu. Ale jade samochodem bo i tak bym zasnela po lampce wina :)

dziunka 1500zl to strasznie duzo, ale co zrobic :(

wszystkiego dobrego z okazji naszego swieta

Martolinka do lekarza migusiem

drogie mamy wklejam link do wstrząsającego materiału o matce , która katuje swoje 5 letnie dziecko
YouTube - Kanał użytkownika RatujcieSzymona
przeczytajcie co pisze jego ojciec , obejrzycie choć fragment . Potem proszę podpiszcie petycję żeby to dziecko uratować , tyle mozemy zrobić dopóki prokuratura umywa ręce.
::::::www.petycje.pl::::::Ratujcie 5-letniego Szymona katowanego przez matk!

i prosze nie przechodzmy obok tego obojetnie , nie udawajmy , ze nie ma tego problemu. Jestesmy matkami!!!!
jestem wstrzasnieta

Anadri zdrówka dla maluszka!

Marta CO Z TOBĄ?

Ale mieliśmy spacer!!! Po równe 4 km w jedną stronę. W pierwszą - spacerkiem, słoneczko świeciło, cieplutko. Z powrotem już ciemno, z dwoma wózkami i dzieckiem które chce chodzić po chodniku - a raczej biegać w różne strony świata. W końcu musieliśmy ją wsadzić z powrotem do wózka, dla jej bezpieczeństwa i ona natychmiast wstawała. Potem nie byliśmy w stanie jej utrzymać - my - dwie dorosłe osoby!:szok: Na ręku nie, do wózka nie, tylko na nogi. Ale że daleka droga to niestety trzeba było ją do wózka na siłę, pasami przypiąć na maksa, biedactwo płakało prawie całą drogę:-( serce mi się krajało, już nigdy nie ruszę się nigdzie bez chusty!!!!

edit: wiem, na chustoforum też akcja.

Dostałam Maść z antybiotykiem Cortineff i ma byc po 3 dniach lepiej . Powinnam tez isc do okulisty na pobranie wydzieliny z jeczmienia zeby zobaczyc co wywołuje to paskudztwo , które co jakiś czas wraca. Najblizszy termin uwaga- 19 marca

martolinka wlasnie wyslalam ta petycje, masakra jakas:/ nawet nie doogladalam do konca, pierwsze to co bylo napisane przeczytalam i nie chcialam wiecej. Ale widzialam juz to chyba w Uwadze, nie jestem pewna...biedne dziecko:( co za matka!!

reklama
drogie mamy wklejam link do wstrząsającego materiału o matce , która katuje swoje 5 letnie dziecko
YouTube - Kanał użytkownika RatujcieSzymona
przeczytajcie co pisze jego ojciec , obejrzycie choć fragment . Potem proszę podpiszcie petycję żeby to dziecko uratować , tyle mozemy zrobić dopóki prokuratura umywa ręce.
::::::www.petycje.pl::::::Ratujcie 5-letniego Szymona katowanego przez matk!

i prosze nie przechodzmy obok tego obojetnie , nie udawajmy , ze nie ma tego problemu. Jestesmy matkami!!!!
jestem wstrzasnieta

Petycja podpisana, naprawde brak słów. Wysłuchałam tego do konca, a to dziecko i tak chce do mamy, a nie do taty. Jak te dzieci nas - mamy - kochaja, bezwarunkowo.

Do góry