Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oj mam to samo , jak się kłade a nie słyszę oddychania to lecę jeszcze pod łóżeczko ,5 razy poprawiam kołderkę itd ale wcale nie uważam się za świrapo prostu matką jestem
)) i ty też
dobra uciekam do wyrka
kolorowych snów laski![]()
przyjeżdża tu jakiś gość i rządzi w moich zabawkach - też bym nie dała. Poza tym każde dziecko ma inny temperament a o dwulatku nie można powiedzieć wychowany/źle wychowany.

Hej dziewczyny
Zwracam sie do was z ogromna prośba: Jak sie pozbyć pijaków z pod sklepu?? Sytuacja ciagnie sie już od wielu wielu lat, systematycznie od godz 7.00 pod oknem mojego domu stoi banda i pije browary. Mieszkam obok sklepu. Siedza do nocy, okna nie da sie otworzyć, musze jakoś sie ich pozbyc-ale w taki sposób zeby nie wiedzieli ze to ja. Nie chce poprostu pewnego dnia obudzic sie z powybijanymi szybami, podpalonym domem itd. Nawet nie moge korzystac za bardzo z ogródka, bo za płotem siedza i piexxxxx glupoty, spiewaja i takie tam.
Moze, któraś z was ma jakies info na taki temat, moze kogos w rodzinie z policji, kogo mogłaby sie poradzic. Plisssssss
Dziunka bunt rozumiem.ale ona się nie bawi zadnymi zabawkami swoimi obcymi nic.w piaskownicy tez nie potrafi no nic.jecz i jeczy to dziecko.zresztą musiałabys sama zobaczyć bo mówić to se można.dla mnie to diabeł i tyle hehe.
no ale to szaleństwo to też jakaś zabawa tak???i nie buczy jakby ze skóry ją obdzierali.Cleo moja też bardzo mało bawi sie zabawkami, nie usiedzi w miejscu 3min, stale biega, szaleje, wszedzie jej pełno.
ta cały tydzień chybaMoże zły dzień miała?;-)![]()

już prawie wszystko wsunęła...ech... a to dopiero 14-ta.
nnie pytaj się jak to zrobiła bo nie mam pojęcia