• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Wrrrrrrrrrrr zjadło mi posta.

Wiec pisałam ze weekend mija dobrze, a jutro wielki dzien, ide w sprawie pracy do firmy znajdujacej sie 5 min ode mnie, poszukuja pracownika biurowego. Mam nadzieje ze uda mi sie załapac, chociaż na staż :-)

reklama
Cze,
jezuuu niech się ten dzień skończy, ale ... najpierw ;-)
Martolinka - super, że już u Was bez gorączki... choć wiem jak anginka jest "upierdliwa" w tamtym roku przechodziłam to z Hanką... w sumie w lipcu było apogeum, gardło na maxa zawalone i antybiotyk, a tak ... zaczęło się od maja, przechodziło, pojawiało się itd....
Ula - ależ u Ciebie ruch.. jak w jakiejś knajpie;-)
Agrafka - niezłe jedzonko ma Twoja Ala.., nie zazdroszczę takich weekendów..
Ilona - mam nadzieję, że uda Ci się załapać..

A ja zaczęłam dzień od 4. Mój postanowił pojechać na ryby i że Gonia ma sen po mnie to to usłyszała i do 6 nie było spania, zgłodniałam na maxa, poszłam wszamać jabłko i jakoś Goniak zasnął, obudził mnie małżon ok. 9:15.. Pojechaliśmy na wieś , Gonia w super humorze, nie takikm jak wczoraj, za to dziś Hanka humorzasta i myślałam, że gada zadusze.... Wszystko nie tak, jak tata chciał się z nią bawić to nie, mordę rozpruła, wyła, aż ja nie przyszłam...Tragedia. Po powrocie niestety obie zaczęły koncert i lekko psychicznie wysiadam... Dobrze, że jutro do roboty, bo bym dostała na łeb jak nic.
Życzę miłego wieczoru.

Moja siostra odkryła swoją pasję - masaż:tak: kończy kurs za kursem i niezle jej do idzie. Ostatnio zainwestowała w nauke masazu bańkami chińskimi. Postanowiłam się poddać tym zabiegom w celu pozbycia sie cellulitu Antycellulitowy masaż bańką chińską
powiem Wam , że bolało jak chol... i na własne oczy widziałam jak z moich ud wychodziły zielone wybroczyny:szok: myłam się zaznaczam:tak: to wychodziły toksyny.
Bede sie u niej pojawiac co 3 dni przez 10-12 razy. Ona sie na mnie uczy , doszkala a ja moge jej odpalić symoliczna kaske:tak:

Ilonka trzymam kciuki!!!
anawawka Ty to masz cyrk nie dom:tak:

My po "dniu matki" u mamy;-) Było dużo ciacha (moje herbatnikowe zrobiło furorę;-)), potem obiad, lody a teraz już w domku z bratem.
Potem wstawię fotki z zabawy Asi i Rockiego - psa brata ;-)

Asia spała dziś u mamy w łóżku 2,5 godziny - w hałasie, szok.

Maciek dziś mówi że wstyd iść z Asią przez miasto, taka poobijana, twierdzi że została bossem osiedlowego gangu:-D

Kurde, u nas znowu nie ma kupy :((( za to marudztwo na maxa. Lali ię calusieńki dzień. Dobrz,z ę już spią
A ja mam taki huk roboty, ze nie wiem w co ręce wlozyc buuu
już mam plan na wakacje - pierwszy tydzień leże plackiem na środku (aż zaczne śmierdzieć) i nie ruszam nawet małym palcem, normalnie zdechl-pies, a potem przez 2 pelne miechy szoruję chałupę ile wlezie do upałego, bo jeszcez chwila i trzeba bedzie rzeke przepucic ak przez stajnie Augiasza

A ja mam taki huk roboty, ze nie wiem w co ręce wlozyc buuu
już mam plan na wakacje - pierwszy tydzień leże plackiem na środku (aż zaczne śmierdzieć) i nie ruszam nawet małym palcem, normalnie zdechl-pies, a potem przez 2 pelne miechy szoruję chałupę ile wlezie do upałego, bo jeszcez chwila i trzeba bedzie rzeke przepucic ak przez stajnie Augiasza
:-Duwielbiam Cię czytać:-D

Michaś bidulka:-(

Witam sie i ja!!!

Martolinka jak ci zazdroszcze tego masazu, a jeszcze bardziej siostry :)
No i juz nie musze pisac że ciesze sie iż Antoniusz nabiera siły i zdrowieje jupi!!!!!!
My z Pawelkiem dzisiaj modlilismy sie w kosciele o jego zdrowko :)

Musze sie Wam pochwalic, ze jestem mistrzynia w pieczeniu ciasta. Kolejne mi nie wyszlo :(((((( i to zakalec po calosci. Dziunka wybacz mi, ale i z twojego przepisu nie udalo mi sie stworzyc ciasta.
Mój mąż te moje wypieki to mi bedzie do konca życia wypominal :P

Kilolku moze to taki chwilowy zastoj, nam sie tez przytrafia dzien bez kupy. Powiedz jak babcia sie czuje.

Zaraz wstawie obiecane zdjecie bukietu z dnia matki no i nowa zjezdzalnie Pawla. Oj ale sie dzisiaj nazjezdzal.

Babcia nie najlepiej niestety. Boli ją bardzo mimo bardzo silnych środków. Do tego xle się czuje z tym, ze musimy ja obslugiwać. Zmieniamy się, jest nas 4, ja akurat dyzurów mam najmniej ze względu na dzieci. Babcia nie zrobi przy sobie doslownie nic a do tej pory była całkowicie samodzielna. No i babcia nie chce jeść. Podejrzewamy, że nie chce się zalatwić dlatego nie je. :((

Podchodzę sceptycznie do produkcji telewizyjnych typu "jak oni tańcza , spiewaja , gotuja itp. Ale w dwóch tego typu programach znalazłam 2 perły- Piotr Lisiecki z Mam talent (jego nowa płyta działa na mnie jak balsam kojacy:tak:) i Gienek z X factor. Jak ten facet spiewa to mam dreszcze ... wszedzie:tak: mówiłam mezowi , ze jak kiedys spotkam Loske na ulicy to niech mnie trzyma , bo nie zapanuje nad soba:tak:

Etna dziekuję za pamiec :)
Kilolku moze jutro z kupka bedzie lepiej? OBY !!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry