• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Moja siostra odkryła swoją pasję - masaż:tak: kończy kurs za kursem i niezle jej do idzie. Ostatnio zainwestowała w nauke masazu bańkami chińskimi. Postanowiłam się poddać tym zabiegom w celu pozbycia sie cellulitu Antycellulitowy masaż bańką chińską
powiem Wam , że bolało jak chol... i na własne oczy widziałam jak z moich ud wychodziły zielone wybroczyny:szok: myłam się zaznaczam:tak: to wychodziły toksyny.
Bede sie u niej pojawiac co 3 dni przez 10-12 razy. Ona sie na mnie uczy , doszkala a ja moge jej odpalić symoliczna kaske:tak:

Martolinka ja sobie taki masaż zafundowałam przed ślubem - chyba 10 czy 12 zabiegów. I naprawdę działa - mam spory cellulit, a po tym zabiegu byla rewelacja.
Niestety nie ma już śladu po efektach ale to było 2,5 roku temu :)

Tylko uważaj jeśli masz tendencję do pękania naczynek, bo przy tym masażu mogą pękać na nogach.

reklama
Etna M ostatnio ma szybko odlot i śpi :) a ja sie nieco przez chorobe małego rozregulowałam :) Ale juz powoli zieeewam :)
czekoladki od Twojej tesciowej są pyyyyszne :):P

Jesli chodzi o masaż itp kosmetyczne zabiegi podobno działa cuda (m.in nawet na łuszczycę) rybne spa:tak: wykorzystywane są do niego brzanki ssące - GARRA RUFFA:tak:

Zjadają martwy naskórek i podobno po 5 minutach np. ręka czy stopa jak u niemowlaka. Nic nie boli i jest przyjemne:tak:

Etna M ostatnio ma szybko odlot i śpi :) a ja sie nieco przez chorobe małego rozregulowałam :) Ale juz powoli zieeewam :)
czekoladki od Twojej tesciowej są pyyyyszne :):P

tylko za duzo ich nie jedz, bo zaśniesz :)

Moj mąż też własnie wszedl do łóżka, ale mi sie jakos nie chce dzisiaj. moja strata :)

Zjadłam tylko kilka :P Etna do meża lec póki chętny :) nie wiesz kiedy znowu z domu wybędzie :)

Dziunka coś słyszałam o takich rybach.. i jakos chyba wolałabym miec ten swój cellulit :P

reklama
hej dziewczyny :)
ale ta niedziela szybko przeleciala jak zawsze:/
Na szczescie moj ma dlugi weekend:-) i dopiero jutro na noc ;) ale jakby bylo tak co tydzien to cos czuje, ze czesniej bysmy sie klocili:-D

martolinka mam tak jak Ty jesli chodzi o Gienka:tak:
uwielbiam goscia , mimo iz dzisiaj po raz pierwszy jakos nie mialam dreszczy jak spiewal pierwsza piosenke ale i tak jest niesamowity :)
etna moj tez odlatuje od razu :P hehe, nieraz jak idzie spac po calym tygodniu dluugich nocek i pyta czy ide spac, wykapie sie, slysze jak idzie do lozka, wiec sie zbieram do sypialni powoli ale juz za pozno, spi , czasmai to mam wrazenie ze na siedzaco usnie zanim zdarzy sie polozyc ;)
dziunka a co tam u Twojego A? Pracuje? Oczywiscie jak mozna wiedziec ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry