hejka i ja się przywitam 
Oli wstał po 8 ale jeszcze godzinę dochodził do siebie, nie dziwię sie bo poszedł spać bardzo pozno. Mam nadzieje ze dzis drzemka wypadnie wczesniej i spanie na noc takze
Ja muszę sie ogarnąc, włosy, nogi, pedicure ale nie mam kiedy, Olis kladzie sie pozno spać i nic mi sie wtedy nie chce ;/
co dzis na obiad dla malego....wrrrr... spędza mi to sen z powiek.
Dziunka u mnie OLi tylko za masło ta się pokroić ;p uwielbia, gdyby mógł zjadłby pol kostki ;/ musze chowac w lodowce zeby nie widział jak otwiera drzwiczki.
Etna to ile wnuków przyjechało? chyba duzo? pamietam jak kiedys pisałas
na długo? wesoło pewnie macie i Pawełek ma towarzystwo
i brawo dla dziadków ze są tacy kochani ze wnuki ich tak często odwiedzają a i rodzice puszczają 
idę się ogarnąć, Oli baje ogląda
Oli wstał po 8 ale jeszcze godzinę dochodził do siebie, nie dziwię sie bo poszedł spać bardzo pozno. Mam nadzieje ze dzis drzemka wypadnie wczesniej i spanie na noc takze
Ja muszę sie ogarnąc, włosy, nogi, pedicure ale nie mam kiedy, Olis kladzie sie pozno spać i nic mi sie wtedy nie chce ;/
co dzis na obiad dla malego....wrrrr... spędza mi to sen z powiek.
Dziunka u mnie OLi tylko za masło ta się pokroić ;p uwielbia, gdyby mógł zjadłby pol kostki ;/ musze chowac w lodowce zeby nie widział jak otwiera drzwiczki.
Etna to ile wnuków przyjechało? chyba duzo? pamietam jak kiedys pisałas
idę się ogarnąć, Oli baje ogląda

wczoraj nasi sąsiedzi przywieźli do siebie śliczną malutką dziewczynkę - jeju jacy oni byli szczęśliwi, dumni, jakie uśmiechy na ustach