• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

hejka i ja się przywitam :)

Oli wstał po 8 ale jeszcze godzinę dochodził do siebie, nie dziwię sie bo poszedł spać bardzo pozno. Mam nadzieje ze dzis drzemka wypadnie wczesniej i spanie na noc takze :)
Ja muszę sie ogarnąc, włosy, nogi, pedicure ale nie mam kiedy, Olis kladzie sie pozno spać i nic mi sie wtedy nie chce ;/

co dzis na obiad dla malego....wrrrr... spędza mi to sen z powiek.
Dziunka u mnie OLi tylko za masło ta się pokroić ;p uwielbia, gdyby mógł zjadłby pol kostki ;/ musze chowac w lodowce zeby nie widział jak otwiera drzwiczki.

Etna to ile wnuków przyjechało? chyba duzo? pamietam jak kiedys pisałas :) na długo? wesoło pewnie macie i Pawełek ma towarzystwo :) i brawo dla dziadków ze są tacy kochani ze wnuki ich tak często odwiedzają a i rodzice puszczają :)

idę się ogarnąć, Oli baje ogląda

reklama
hej
u mnie masakra od rana. Są tak niedobrzy, ze mam ochotę ich podusić. Leją sie od rana, każdy się drze o byle co. Chyba odreagowują wczoraj.
Nic nie mogę zrobic, a zrobić trzeba bardzo duzo. Ledwo zupe im ukeciłam, wstawiała pranie i zmywarke, a oni sie dra i drą.

Dziunka michal lubi jogurty bardzo ale nie powinien ich jeść. Moze zjeść 1 w tygodniu pod warunkiem, ze nie je tego dnia mięsa. Za to serka topionego mu nie daje (ja robię zupę z serków topionych), bo serek ciężki a on i tak już się wysrać nie może.
On wlasnie by jadl samo mięso

MamaTomka powodzenia

NO LASKI PIJEMY!!!! MAM @:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mój zabieg zależy od morfologii przez tą głupią @...

Wiecie, najpiękniejszy widok to dziadkowie idący z pierwszym wnukiem:tak: wczoraj nasi sąsiedzi przywieźli do siebie śliczną malutką dziewczynkę - jeju jacy oni byli szczęśliwi, dumni, jakie uśmiechy na ustach:tak: Ja sama po tym widoku uśmiechałam się z godzinę:-D
Podobno narodziny wnuka są większym przeżyciem niż narodziny własnego dziecka:tak:

U mnie się życie komplikuje, bo teściowa chora, trafiła do szpitala , niewiadomo do kiedy, opiekę jeszcze dla dzieci mam, ale siostrzenica A pilnie szuka pracy więc muszę się liczyć z tym że ją znajdzie.
Na państwowy żłobek nie mam szans, z miejscami w prywatnym chyba też cienko, zaraz będę tam dzwonić.

Echh, a jak bym tak poszła na zawodowego żołnierza?​

Ania te plastry u jednych działają u innych nie.
Kilolek nie boisz się podesłać mi męża :-D
Dziunka wreszecie tylko szkoda że przed samym szpitalem.
Mamo Tomka powodzenia.

Miłego dnia Wszystkim. Wkurza mnie ta pogoda ciul wi jaka.Wolę już upały.

A mnie znów dziś boli głowa.Wzięłam już ketonal ale jakoś nie przechodzi.

Maxwell - współczuję przeżyć osowych, zazdroszczę wypoczynku i 19 tyg.;-)
Ula - mam podobnie, tylko, że nigdy nie miałam ochoty na pediciur i w tym zakresie jestem zielona.. :-D
Kikolek - współczuję wariactwa w domu, ja mam wtedy ochotę trzasnąć drzwiami i pójść w cholerę...:zawstydzona/y:
Dziunka - Ty lepiej się przyznaj , że miałaś korek i dopiero Ci wypadł :-D , by nie iść na zabieg :-D:-D Ogólnie to gratki za @;-)
Gosiluek - ciśnienie leci... może dlatego głowa boli? i jeszcze burze i deszcze się zbliżają...:wściekła/y:

siemanko laseczki:-)

Kilolek no nie moge uwierzyć że chłopaki jak warjują:-) u mnie takie grzeczne :-) coś oszukujesz Nas tu:-D
Dziunka kamień z serca co ???
MamoTomka witam na forum i powodzenia z pracą :-)
Ana Ty i Kilolek zawsze mnie rozbawiacie jak coś napiszecie :-) tak śmiesznie :-) hihi

muszę wyjść z gadem na spacer i po zakupy a jakoś mi się nie chce....

Anawawka ja miewam migreny niestety a w dodatku w zatoce szczękowej mam kostniaka (nowotwór łagodny). Pogoda niestety bardzo na to wpływa. Nienawidzę bólu głowy.

Pola ja też nie znoszę takich sytuacji.Wyprowadzają mnie z równowagi.Uwielbiam spokój,poczucie bezpieczeństwa i ciepłą atmosferę. Jak każda z nas zapewne.
Dużo siły i dystansu Ci życzę a więc tego czego mi brakuje a co jest wtedy tak potrzebne by nie zwariować.

DZiunka no gratulacje!!!!!!!!!! a wszystkie juz zyłysmy Twoją ciążą i kolejnym maluszkiem na naszym bb ;p

Ana ja przewaznie na pedicure chodzilam do kosmetyczki bo bylo za co ;p ale teraz zaopatrzylam sie w profesjonalne rzeczy do tego celu, pod pretekstem robienia sobie i mezowi tego zabiegu. Mezowi zrobilam raz a sobie ze 3, z czego 1x sie skaleczylam zyletką do pięt ;p teraz tak sie zbieram ze chyba predzej nazbieram na pedicure i pojde do kosmetyczki ;p

Dziewczynki maz dał mi zielone swiatlo na zasłonki do malego, mamy dosc nietypowe okno bo raz jest pod skosem a dwa jest pionowe i wąskie. Macie jakies stronki z zasłonkami dla dzieci?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry