• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Marta musi sobie jeszcze zrobić cytologię i odwiedzić dentystę więc nie liczcie na szybkie zapłodnienie:-p

A ja mogę 3 miesiace po zabiegu, choć moja fryzjerka zaszła od razu po i ma ślicznego rocznego synka:tak:

Gosia nie chciałam mówić A ze to onkologia bo to tylko moje przypuszczenia, od teściowej tylko wiem, że jedzie do Redłowa na konsultację.
Ale A coś czuł i drążył temat i powiedziałam że jest taka możliwość.

oj dziunka ten jeden zabek i gin w mesiac sie uwine :P mój gin juz w piatek wraca :) nie moge sie doczekac , bo tak go lubie , ze mogłabym u niego siedziec godzinami :P poza tym Mirek twierdzi ,ze raz dwa sie zdzidzia uwinie :P

Polaa ja jestem tez nerwus i sie wczoraj z M tez pokłociłam. Oczywiscie on na koniec zyczył mi miłej nocy i był baardzo spokojny a mi sie piana toczyła :P

martolinka a ja lew i tez lekko nie jest:-D (o kurde za miesiac juz 25 stuknie:szok:)
a moj tak jak Twoj panna, kiedy Twoj M ma urodziny jak mozna wiedziec? Wrzesien?:) kurde mamy podobnych chyba mezow:-D
no jak sie uwinie to super ;)

Kurcze i ja Panna i mąż Panna ale lekko nie jest.
Znam raczka i też nie jest lekki.Strasznie uparty i b.łatwo go zranić.

Kilolekcałe szczęście że wszsytko w porządku.Matko jedyna chyba bym zawału dostała. Czytałam kiedyś książkę o identycznym początku.Niestety tak sytuacja skończyła się bardziej tragicznie.

Ja rybka, mąż raczek - dwa wodne znaki..może dlatego tak się dogadujemy? A z tym zranieniem Gosiulek masz rację..muszę czasami uważać na to co gadam..a niestety czasami pod wpływem impulsu plotę głupotki..

reklama
polaa no faktycznie Ty taka stara jestes , ze ho ho :) młodziutko to czułam sie na połoznictwie . Tam same 30 tki a ja dwa dni wczesniej 22 lata skończyłam :P

Maxweel ja jestem taki raptus , ale staram sie uwazac an to co mowie bo czasem takie gorzkie słowa zapadaja człowiekowi w pamiec

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry