reklama

Listopad 2009

Gosiu też mi się wydawało ze jest super....a ona teraz pokazała swoją prawdziwą twarz nie tylko w mojej sprawie...

Mój A dzwonił rano że nie mam sie przejmować, że on stanie na głowie żeby nas utrzymać :tak:

Asiulka w nocy ok:tak: budziła się na wodę. Mocz też pobrałyśmy rano, nie dużo ale się udało.

reklama
O widzisz.Cieszę się.Asia to jest super dziewczyna:tak:
Widzisz nawet nie znałaś wojego dziecka.
A A ma rację. Nie ma co się przejmować.Nikt jeszcze się nie najadł czyimś nieszczęściem.Niech sobie ma.

U nas dzisiaj też kiepska noc, nie lało, burz nie było ale mój smyk się duzo budził, chciałam go nawet wysadzić na nocnik ale kiwał głową, że nie, no i obudzil się z suchym pampkiem więc to nie to. Może za duszno było, miałam zamknięte okno bo ostatnio nas jakieś owady pogryzły grrrrr. trzeba pomyśleć o jakieś osłonie na okno.
Dziunka musi być dobrze

jesli chodzi o sukienke to jak pogoda sie poprawi to wyskocze w niej do Marty i zrobi mi zdjęcie :)))

Oglądam tvn24 i jestem w szoooku co za zniszczenia szoook

Historii ciąg dalszy ... zaraz mi napiszecie , ze mam bujną wyobraźnię- zawsze coś się dzieje. W piskownicy jest pewnien 3 letni chłopiec. Miły , ale diabeł wcielony. Lubi popchnąc , uderzyć , czy ugryźć. Dziś zaproponowałam mu żeby zobaczył jak Antek siusia pod krzaczek i moze też bedzie chciał bo jeszcze nosi pampersa. Antek sie niestety speszył i nie zrobił siusiu na co nasz kolega uderzył mnie w twarz samochodem , który trzymał w rece krzyczac "OSZUKUJESZ!!!"

Historii ciąg dalszy ... zaraz mi napiszecie , ze mam bujną wyobraźnię- zawsze coś się dzieje. W piskownicy jest pewnien 3 letni chłopiec. Miły , ale diabeł wcielony. Lubi popchnąc , uderzyć , czy ugryźć. Dziś zaproponowałam mu żeby zobaczył jak Antek siusia pod krzaczek i moze też bedzie chciał bo jeszcze nosi pampersa. Antek sie niestety speszył i nie zrobił siusiu na co nasz kolega uderzył mnie w twarz samochodem , który trzymał w rece krzyczac "OSZUKUJESZ!!!"

ojej.. i jak zareagowałaś ? ktoś kto był z tym chlopcem coś mu chociaż powiedział ?
ja właśnie czasem mam problem z tym jak reagowac na agresję innych dzieci - jestem przewrażliwona po USA, bo tam nawet jak dziecko na basenie biegło i mogło zarraz wyrżnąć to mi nie można było go dotknąć i zatrzymać w biegu. Za dotknięcie cudzegod ziecka można miec poważną sprawę w sądzie o molestowanie...
Tutaj raz mi sie zdarzyło złapać chłopaczka który wpychał się za Alą na taki domek na placu zabaw i balam się że ja zrzuci. Przeważnie mówię dzieciom, żeby uważały bo Ala jest mała, ale zdarzają się takie zbóje na które to działą jak płachta na byka :)

Ten chłopiec był z niania . Już mówiłąm o niej dziunce , bo na placu zabaw przyłożyła małemu kiedyś bo był niegrzeczny. Mały ostro płakał. Poprosiłam wtedy o kontakt do jego mamy , bo nie ma prawa go bić ,ale mi nie dała. Czasem widziałam mame chłopca , ale od czasu tego zdarzenia już nie. Dzis znowu przyszli , ale juz nic sie nie odzywałam. Co zrobiła niania , gdy młody mnie uderzył ? Wziela go przez kolano i w pupe... Przeprosiła i mówi " Nie wiem skąd on ma takie zachowania" Schizofrenia , czy co?
Ja w zasadzie nie zdążyłam zareagowac. Nie winię chłopca , bo biedak ma wode z mózgu. Mowią nie bij a sami co robia?
A teraz nie wiem czy mam ja nastepnym razem sledzic , czy co bo moze matka nie wiem , ze niania go bije

reklama
Martolinka to miałaś dzisiaj przygodę nie ma co grrrrr
no i pewnie dlatego to dziecko ciągle w pampersie, tak myślę skoro tak reaguje i to w stosunku do obcej osoby.
cieszko pewnie taiemu dziecku cos wytlumaczyc, szkoda chlopca i tylko pozostaje nam sie domyslac czemu jest taki agresywny
Ja już myślałam, że sąsiadka z dołu dalej się awanturuje :P

Pawel spi jak się obudzi jedziemy po tatę jupi!!!!! No chyba, że będzie długo spał to pojadę sama.

Ciekawe czy mąż jutro też idzie do roboty hmmmm

Dziunka jak Wam idzie nocne karmienie???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry