reklama

Listopad 2009

Oj te kremy ja tez stosowalam. Zwłaszcza na nogi, Bardzo fajny chłodząco-miętowy. Od razu była ulga i kamień z nóg :):)
Etna - okazało sie ze Marcel ma chore gardło [migdały z jedną krostką ropki] bierze antybiotyk i mysle ze ból gardła + gorączka = zwymiotowana kolacja

reklama
No ja tez, czasami mojej mamie dawałam jak była u mnie a ją nogi bolały :))
Co do Marcela to dobrze że miałam nosa bo wczoraj jeszcze nic nie było a dzisiaj czerwone gardło z ropką. Tak bym czekała aż nie wiem do jakiego stanu ;/ Mam nadzieje ze szybko sie z tym uporamy i mały zacznie normalnie jeść bo teraz to normalnie zawału dostaje na te jego porcje ;/ A i jeszcze obserwować czy zwymiotuje te pare łyzek czy nie ;/ Masakra.... młody pierwszy raz chory i widze jak to jest. Ogólnie ciężko
;( nawet nie tyle ze maruda, nie ze gorączka, nawet apetyt ma czasem z chęcią poje a za chwile wymiotuje
;( i to mnie najbardziej martwi.

mama zdrówka dla Marcela
maxwell gratuluje dziewczynki :) ,najważniejsze że zdrowa :)
kilolek przeczytałam ten artykuł o porwaniu polki i powiem ci że to była głośna sprawa , słyszałam że ten urząd się zainteresował tą dziewczynką nie tylko dlatego że była smutna ale że nie miała dobrej opieki bo matka przez ponad miesiąc była w Polsce a ojciec pracował , poza tym znając zachłanność naszego narodu to jak jej zaproponowali pomoc to na pewno niejedno jeszcze ta kobieta wymyśliła żeby tylko dostać więcej (ale to moje zdanie bo widzę jak się polacy zachowują u mnie w mieście)
a jeśli chodzi o ten urząd to nawet norwedzy mówią że oni działają ponad prawem niestety , no i norweskie dzieci inaczej są wychowane to prawda ,pamiętam jak synek szefa D porysował mu nowy samochód to gościu powiedział że to nie jest wina synka tylko jego bo mu nie wytłumaczył że tak nie wolno ,a co zrobił by "Kowalski" - wlał dziecku
ide się położyć bo coś zmęczona jestem
miłej nocki

Mama dlatego mowia ze najwazniejsze zeby dzieci zdrowe byly.

Dziunka żyjecie co u Was??????????

Święte słowa !!!
I nawet nie wiecie jak ja sie ciesze ze moje dziecko własnie wypiło flaszkę mleka !!
Jeszcze niedawno - normalna rzecz a teraz radocha jakby co najmniej chińskiego sie nauczył ;))
Kamień z serca mi spadł ze nie bedzie spał z pustym brzuszkiem ufff

Hej Dziewczyny.
My po parapetówce.Mój poszedł spać po 1.Dziś zdycha.Nie wiem co się daje na kaca Dostał herbatę z cytryną i miodem.Wodę z sodą,wit.C,magnez.Wszystko zwraca.Teraz potraktował kaca klinem i wypił kielicha wódki.
Ja ja tego nie lubię.Drugi raz dopiero tak się zdarzyło ale i tak nie lubię.

Nie jestem w stanie Was nadrobić.

Mama zdrówka dla Marcelka.
Aaaa i wpadajcie do nas Wszystkie.Mnóstwo żarcia zostało.:-)

Witajcie
Mama nie myślałam , ze to sie tak u Marcela rozwineło:zawstydzona/y:trzymam kciuki;-)
Etna poważnie B pojechał? smutno ...:-(
Dziunka jest w Karwii:tak:

Gosiulek mój na kaca dostaje porządne śniadanie i herbate z cytryna i miodem

No niestety tak wyszło, sama nie wiem skąd. Zawsze był ubrany odpowiednio do pogody ani zimnego nie jadł wiec nie wiem skąd to gardło. Ale dobrze ze mamy lekarstwa no i sie kurujemy. Pierwsze koty za płoty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry