Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pieczarki też daję jako mały dodatek, ale innych nie. Mnie na samą myśl boli brzuch;-) Mówią żeby zacząc od właśnie zupy pieczarkowej po drugim roku życia. Jakby nie było cięzkostrawne są.
aha w ten sposób ;p
no ja tez bym nie dała, w sumie nie zbieram grzybów leśnych więc i nie jadam ich
Przeciez zupka pieczarkowa jest w słoiczkach ale nie wiem czy od 9 czy od 12 m-ca.
hej
u nas burza w nocy była że szok ,a Kuba spał jak zabity i nic go nie ruszało )) za to ja ciągle czuwałam ,teraz też się zanosi i zaczyna być słychac grzmoty ,mieliśmy do miasta na obiad jechać tylko nie wiem czy nam teście auta pożyczą bo nasze w serwisie na przeglądzie
mój pieczarek nie dostaje , ja tam wolę z tym jeszcze poczekać pola do lekarza marsz i wyluzuj trochę z colą
Ja tak na szybko... Polaa - zbadaj się kobitko, bo nie wiem czy słyszałaś co się stało z supernianią... przedobrzyła chyba z odchudzaniem... straciła przytomność, wyszły jej wrzody, niby ich nie miała przed dietą, ale ... jakoś nie wierzę, że to przez dietę, ale...;-)
Nie przesadzałabym , ze nie wolno do 9 roku życia. Kiedys byłą tu dyskusja i z dziunka sie baardzo nie zgadzałysmy
To znaczyłoby , ze zupy grzybowej swiatecznej , czy pierogów dzieciaki nie spróbuja długo.