gosiulek73
mama K&K&A
Miałam ją pytać czy była w końcu u gina.Nooo ale jej nie ma.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Może we dwie damy radę wybrać między różowymi a fioletowymi
bedziemy mieszkac w kilka babek z forum w jednym wielkim domu , nasi mezowie beda chodzic do pracy , my bedziemy sie opalac na tarasie a nasze dzieci beda sie cudnie ze soba bawic
dodam , ze moj tez jeszcze w pracy a ja juz czekam az wroci

Dziunka - jak tak łażę po pracy do domu mam różne przemyślenia i ... analiza moja zachowania Asi nocą jest następująca... zniknął Twój A, potem się znów pojawił, babcia też zniknęła, potem Ty, znów A. dla niej duuużo się dzieje, więc może dlatego jęczy, sprawdza czy jesteś itp. to wszystko przeżywa nocą.
Wrócilismy ze spaceru i powiem Wam , ze zrobiło sie tak goraco , ze musi byc burza..
Gosiulek mam propozycje: załózmy komunębedziemy mieszkac w kilka babek z forum w jednym wielkim domu , nasi mezowie beda chodzic do pracy , my bedziemy sie opalac na tarasie a nasze dzieci beda sie cudnie ze soba bawic
dodam , ze moj tez jeszcze w pracy a ja juz czekam az wroci
Etna ja Ci znajde zawsze zajecie
Dziunka pojdziemy na kebab?![]()

łooo matko , ale u nas leje