• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
czytam Was od rana, ale nie mogę nic napisać :crazy:

Staram się opanować internet w moim telefonie, ale robie to pierwszy raz w życiu, niech mnie ktoś ratuje!!!

Strony na forum mi się otwierają, ale jak chce coś napisać (pisze) alę jak wcisne zatwierdz odpowiedz to mi się pojawia jakis błąd jakbym nic nie napisała i się wszystko kasuje hmmmm Moze nie mam jakiegos programy, może ktoras z was korzysta z internetu przez telefon i mnie oświeci co????? pl
pisssss
dodam, że np naszaklasa otwiera się normalnie i nawet udało mi się wystawić komentarz pod zdjęciem, nie wiem czemu nie mogę na naszym forum

Dziunka chcialam Ci napisac że masz martolinkę wykorzystać w sprawie tych butów :-), a ona mnie wrobiła :-D. Może we dwie damy radę wybrać między różowymi a fioletowymi

Kilolku co z tobą?????

I już zapomniałam co do was jeszcze pisałam grrrrrrrrrrrrr

Dodam, że paweł poszedł spać o 11 i o 13 był już wyspany, długi dzień przed nami

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a moje bejbe poszło spać ok 12.30 i jeszcze spi :) pojdzie spać ok 22 przy dobrych wiatrach :)
ale chyba zaraz zacznę "robić hałas" zeby się juz budził.

godzinkę temu pisnął tak mocno (nie z bólu, ale po prostu zapiszczał głośno (oj tak Oli ostatnio piszczy głośno) myslalam ze juz wstał a jemu chyba cos się sniło, wsadził smoka do buzi i znowu spi :)

ale u mnie upał, duchota i parno.

Jezuu ale u nas się grzmoty przewalają, ciemno jak o 20... ciekawe kiedy zacznie padać.. my wtedy myk na kałuże, muszę podmęczyć panny, bo na razie roznoszą chałupę...
co do grzybów ja bym pieczarki dała np. kiedyś babcia mi robiła rydze mniammmm...
Właśnie wywiało kikolka, cleo, lagajkę... okres wakacyjny jak widać.;-)
Dziunka - jak tak łażę po pracy do domu mam różne przemyślenia i ... analiza moja zachowania Asi nocą jest następująca... zniknął Twój A, potem się znów pojawił, babcia też zniknęła, potem Ty, znów A. dla niej duuużo się dzieje, więc może dlatego jęczy, sprawdza czy jesteś itp. to wszystko przeżywa nocą.
Znikam, bo małż w biedronie, a moje roznoszą chałupę...

Wrócilismy ze spaceru i powiem Wam , ze zrobiło sie tak goraco , ze musi byc burza..
Gosiulek mam propozycje: załózmy komunę:tak: bedziemy mieszkac w kilka babek z forum w jednym wielkim domu , nasi mezowie beda chodzic do pracy , my bedziemy sie opalac na tarasie a nasze dzieci beda sie cudnie ze soba bawic:tak: dodam , ze moj tez jeszcze w pracy a ja juz czekam az wroci

Etna ja Ci znajde zawsze zajecie:tak:
Dziunka pojdziemy na kebab?:-p

Martolinka super pomysl.Samej to tak smutno.Mój pracuje do 20.
.Burzę przeżyłam.Musiałam być silna ze względu na Kacpra.Bał się.Jeszcze piorun gdzieś blisko uderzył.A jaka ulewa była.Chodziłąm do piwnicy sprawdzać czy nie zalało. Ale nie.

Dziunka - jak tak łażę po pracy do domu mam różne przemyślenia i ... analiza moja zachowania Asi nocą jest następująca... zniknął Twój A, potem się znów pojawił, babcia też zniknęła, potem Ty, znów A. dla niej duuużo się dzieje, więc może dlatego jęczy, sprawdza czy jesteś itp. to wszystko przeżywa nocą.

Też tak właśnie myślę...biedactwo:-(

Wrócilismy ze spaceru i powiem Wam , ze zrobiło sie tak goraco , ze musi byc burza..
Gosiulek mam propozycje: załózmy komunę:tak: bedziemy mieszkac w kilka babek z forum w jednym wielkim domu , nasi mezowie beda chodzic do pracy , my bedziemy sie opalac na tarasie a nasze dzieci beda sie cudnie ze soba bawic:tak: dodam , ze moj tez jeszcze w pracy a ja juz czekam az wroci

Etna ja Ci znajde zawsze zajecie:tak:
Dziunka pojdziemy na kebab?:-p

OOOOO ja bym tak mogła mieszkac:tak:

Oj, kebab zaliczymy jak nic! Ja już nie pamiętam kiedy jadłam mięcho.... Dla dzieciaków jakby co mam kotlety jajeczne i ziemniaczki im się ugotuje. CHyba że kupimy DoReMi;-)
Ja niestety nie dam rady nic innego zrobic.

Moje miasto leży w dolinie i nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale często omijają nas burze, co więcej zawsze w wiochach wokół miasta zimą jest więcej śniegu, u nas czasem nie ma nic, gdzie 15 km dalej jest po kostki. A jeśli chodzi o burzę to w końcu jak pieprznie to będzie chyba koniec świata, zwykle kończy się na jednym grzmocie czy błysku.

Asia śpi znowu od 19:20, a ja siłą musiałam siebie zmusic do wstania, tak bardzo mnie zmuliło, normalnie z sił opadłam...nie wiem dlaczego...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry