• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

szkoda że tak daleko mieszkamy bo pewnie jakbyśmy nad tym siadły we dwie i wzieły w ruch mojego chłopa to on by do tego doszedł ;) ,zapytam brata jaki ma tel ,bo głównie chodzi o system operacyjny więc jakby miał taki sam to zobaczę jak u niego to wychodzi ;) , no chyba że sama dojdziesz do tego wcześniej

szukam jakis informacji w necie, ale nic mi nie idzie

bede wdzieczna za jakies wiesci :)

Kilolku trzymaj się, my jesteśmy z Tobą!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kilolku mam nadzieje, że wszystko się ułoży po Twojej myśli. Jesteśmy z Tobą cokolwiek by się nie działo...

Maxwell super, że z dzidzią wszystko oki i oczywiście oby tak dalej...

AniaSm my to się chyba znowu nad morzem spotkamy... Kiedy będziecie i gdzie?

Dziunka mój Konrad tez czasem popłakuje sobie w nocy ale daje mu smoka i jest oki. Myśle, że wkrótce ureguluje się Asi spanie, postępy i tak zrobiła ogromne...

No wreszcie czas, zeby usiasc przed kompem:-)
wysprzatalam dom na blysk ;) a teraz jeszcze prasowalam, maz niestety tym razem nie zrobil tego za mnie:-D ale wybaczam mu:-) spi, bo na 1 w nocy do pracy, niestety... Jutro w poludnie jedziemy na lotnisko po moja mame i siostre:tak:
Kuba bedzie mial ciocie do zabawy:-D a ja odpoczne (mam nadzieje:)).

dziunka jesli chodzi o te koltety jajeczne mozesz tez wyslac do Anglii;-):-D
nigdy nie jadlam :no:

maxwell super, ze wszystko w porzadku:tak: i tak juz bedzie do konca;-)
a potem expresowy poród i dzieciatko bedzie z Wami;-)

kilolek mam nadzieje, ze nie stalo sie nic powaznego, trzymam kciuki za Ciebie, zeby sie wszystko poukladalo po Twojej mysli:tak:

a do tego lekarza to sie chyba rzeczywiscie wybiore bo mnie to troche niepokoi:-( denerwujace strasznie, czasami wygladam jakby mnie maz bił:szok::zawstydzona/y:
masakra.

Ja wiem, ze z cola przesadzam ale watpie zeby to od tego;-)
Mama racja czasami moje jedzenie to tylko kurczak, twarog:zawstydzona/y:

kilolku mam nadzieje ze to nic poważnego ;)) i ze szybko sie z tym uporacie i bedzi Oki ;)

Polaa to czas jesc bardziej zróżnicowane jedzenie a co do coli to nie pisze ze to od niej ;p a pij i na zdrowie tylko pisałam ze nie da sie zdrowo żyć jadąc tylko na twarożkach, kurakach i coli ;p ja nie powiedzialam ze to od coli no :D

Laseczki chciałabym uzupełnić zdjęcia naszych maluchów!! Prosze o przesyłanie fotek na maila KsU84@tlen.pl . Chciałam aby kazdy maluch miał po 4 zdjęcia. Narodziny, pół roczku, rok, półtora roku. Namawiam do wysyłania zdjęć zaległych i nowych oraz namawiam i mobilizuje dziewczyny których dzieciaczków jeszcze nie ma w naszej galerii :))) Pare dzieciaczków juz mamy dodanych

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
Wczoraj padłam przed 22, trochę WAS doczytując dziś resztę i odpisuję;-)
Kikolek - mam nadzieję, że uda Ci się wszystko, trzymaj się , w razie co wpadaj do nas się wygadać jak masz siły;-)
Maxwell - super, że z dzidzią ok i infekcja poszła precz, tak trzymaj do końca;-)
Lagajka - trzymajcie się, oby jęczydło przeszło;-)

Reszcie życzę super pogody, zdrowych dzieci, wyrozumiałych, fajnych mężów i dobrych pomysłów na dzisiejszy dzień;-)
Dziewczątka po spacerze, może nie padły od razu, ale zasnęły przed 21 , więc jakieś osiągnięcie jest, za to mój mnie wpienił, wygarnęłam mu co na ten temat myślę... Wyszło, że on dziś ma zaplanowane popołudnie, bo ON chce obejrzeć Tour de France , bo etapy górskie... inne sprawy się nie liczą i są na dalszym planie, aż mnie zatrząsło, pan i władca się znalazł.. w każdym bądź razie usłyszał o sobie kilka "przyjemnych słów" co skomentował jak zwykle, żem głupia baba.. no cóż może w jego rozumieniu i pojmowaniu świata osoba, która bardziej stawia na potrzeby rodziny, innych jest głupia..:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry