reklama

Listopad 2009

Kilolku, ja się także dołączam do trzymania kciukasów i żeby wszystko się dobrze ułożyło, znaczy po Twojej myśli..
Polaa, ja myślę, że to nie cola, a raczej dieta..widocznie jakiegoś składnika musi Ci brakować w organizmie..
Anawawka- i dobrze, że mu wygarnęłaś..a jego komentarz był niewybredny "głupia baba"- szok:szok:..

U nas niebo jak śmietana, takie zaciągnięte..pewnie będzie lało..

reklama
jestem
z chłopakami wszystko ok
życie mi sie pokomplikowalo, znowu, bardzo. Nie wiem jeszcze co z tym zrobię.
Jestem kłebkiem nerw i nie mam na nic siły, zajrzałam tylko w poniedziałek by skończyć sprawe moda, gratuluje anawawka

Ojej, a co się stało? Mam nadzieję ze wszystko się ułoży!

Dziewczątka po spacerze, może nie padły od razu, ale zasnęły przed 21 , więc jakieś osiągnięcie jest, za to mój mnie wpienił, wygarnęłam mu co na ten temat myślę... Wyszło, że on dziś ma zaplanowane popołudnie, bo ON chce obejrzeć Tour de France , bo etapy górskie... inne sprawy się nie liczą i są na dalszym planie, aż mnie zatrząsło, pan i władca się znalazł.. w każdym bądź razie usłyszał o sobie kilka "przyjemnych słów" co skomentował jak zwykle, żem głupia baba.. no cóż może w jego rozumieniu i pojmowaniu świata osoba, która bardziej stawia na potrzeby rodziny, innych jest głupia..:-D:-D

Ech mężowie:wściekła/y:

Hej laski, my mega sukcesy w odpieluchowaniu - nie sądziłam że to takie proste;-) mam nadzieję że Asia się nie cofnie ani nie zatrzyma pod tym względem.

O 14-15 wpadną Marta z Sandrą i maluchami:-) KEBABY CZEKAJĄ:evil:

Hej
Pola twoje problemy na pewno nie sa od samej coli ale pita w zbyt duzych ilosciach na pewno nie pomaga ;)
Anawawka na facetow czasem szkoda slow
Dziunka to Gratki dla was :)
U mnie znowu cala noc lalo i teraz tez brzydko na szczescie nie pada . Kuba sie obudzil po 3 i przyszedl do nas do lozka i juz mu sie za bardzo spac nie chcialo

Witajcie Dziewczyny.
Pola moja siostra czasami piła tigera i niestety od niego miała problemy zdrowotne.
Cola jak wiadomo to super odrdzewiacz.

Kilolek życzę szczęścia,dużo szczęścia.

hej

dziś wraca D brat z Rzymu więc koniec sielanki..

Ana mój gdyby tylko pozwolić to by grał w gry całe swoje zycie ( oczywiście zaprzeczy jak się mu to mówi) ile to razy są kłotnie na ten temat....

Kilolku co znowu u Ciebie :-((((( ???? chyba muszę się do Ciebie babo w końcu wybrać ;-) to SE pogadamy :-)

Igiemu wyskoczyła ciemieniucha:-/ zastanawiam się dlaczego i czy też tak samo mam z oliwką działać jak był malusi czy inaczej no bo teraz ma włoski już.
Zasikał wszystki spodenki i koniec akcji z nocnikiem na dziś :-/
trzeba majtochów nakupowac

DZIEWCZYNY> Odrdzewiacze to zwykła cola, te wszystkie podróby a nie oryginalna Coca-cola:-p ja piję na umór od x lat i żyję:-p

Cleo dziwne w tym wieku? Jakiś nowy szampon? Uczulenie? A brat D mieszka u Was czy jak to teraz jest?

Ula chlebki w jajku (francuskie tosty) to całkiem coś innego. Zaraz wrzucę na smaczki.

Wyrwałam się z pracy i kupiłam w Biedronie super tornister dla Julki i piórnik, Miłkowi te klocki do wbijania w deseczkę młotkiem (ja mam z Ikei) a dla Joasi brat kupi namiot (rewelka). I robię już listę co jeszcze tam kupić:-) zresztą zobaczcie same gazetkę Ucz się i baw! Szkoła 1

Ale cichutko :)

dziewczyny z pomorza mają spotkanko i od razu wiatr hula po naszym forum :)

ja dzis kuchcikowo :) chłodnik, ziemniaczki, dla Oliska zapiekanka makaronowa z jabłuszkiem i smietanką oraz makaron z beszamelem, szpinakiem i szyneczką. Mam nadzieje ze H wroci ok 18 wiec szybko na kulki skoczymy. Tyle u nas komarów ze spacer wieczorny konczy sie pogryzieniami ;/ dlatego az nie miło się spaceruje :(

Olis wstał przed 16 wiec mam nadzieje ze nie bedzie buszował do 22. Wczoraj lekko po 21 się z nim połozylam i za niedługo zasnęlismy a ja padłam razem z nim :)

Wpłaciłam zaliczkę, od 13 jestesmy w Krynicy, a teraz niech sobie pada i pada :)

dziunka brat wynajmuje jeden pokój a my drugi.jak pojedzie to bedziemy miec dwa..tylko drozej nas to wyniesie ...
w biedronie kupiłam Igiemu kredę do rysowania na dworze:-) a super są rzeczy dla dzieci :-) albo wyprzedaże za grosze.

reklama
Witajcie,
u nas parno i boję się , że te wichury do nas dotrą. Antoni po spotkaniu padł i nawet się nie zajęknął:tak:
Najbardziej nas dziś rozbawiło jak mój syn mało nie zwymiotował , gdy poczuł/ zobaczył kupę Pawła w nocniku:-D musiałybyscie zobaczyc tego amłego wrazliwca:-D

Kilolku co sie dzieje? odezwij sie na gg:tak:trzymam kciuki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry