martolinka
Mama i nie tylko :-)
ananwawka aż mi się miło zrobiło
jedz , jedz na zdrowie
ja już o P dawno zapomniałam
jedz , jedz na zdrowie
ja już o P dawno zapomniałamFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jedz , jedz na zdrowie
ja już o P dawno zapomniałamSuper Wieści GRATULUJE :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)Laski jestem w ciąży
Miałam testowac w sobote , ale nie wytrzymałam i zrobiłam jeden test , potem drugi i sa dwie piekne kreski!!!!!!!!!!
też nie lubię się pakować i z reguły robię to na ostatnią chwilęja się właśnie pakuję i końca nie widzę :-( swoją drogą nienawidzę się pakować brrrrrrrr

mówiłam że nogi w górze robią robotęPomogły nogi w górze
M pojechał po winko dla siebie i bedzie oblewał. Trzymajcie kciuki zeby było wszystko ok . mniej wiecej bede miec termin na koniec kwietnia
Aga jest winda wiec spoko

chętnie bym ci wysłala ale nie wiem czy będzie ci pasować rozmiarowo i wg gustu ;-)To jak masz za dużo tych ciuchów to przyślij mi![]()
etna Mamy kwietniowe sa juz od kilku dni![]()
S U P E R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GRATULUJĘ i och..aż mi łezki poszły..nadal beksa jestem w ciąży:-):-)Laski jestem w ciąży
Miałam testowac w sobote , ale nie wytrzymałam i zrobiłam jeden test , potem drugi i sa dwie piekne kreski!!!!!!!!!!
a ja ppatrze patrz i nie widzemasz racje, są są, żle spojrzałam