reklama

Listopad 2009

reklama
Martolinka, przepraszam, że tak niedyskretnie i wogole nie moja sprawa ale czemu koniec kwiietnia, a nie początek? ile ty w tej ciazy zamierzasz chodzic, co?

Laski jestem w ciąży:-D:-D:-D
Miałam testowac w sobote , ale nie wytrzymałam i zrobiłam jeden test , potem drugi i sa dwie piekne kreski!!!!!!!!!!
Gratuluję i tak po cichutku zazdroszczę! normalnie muszę zrobić badania (miałam problem z prolaktyną i jeżeli jest znów za duża, to może grozić mi poronieniem) , męża przekonać (coraz lepiej mi idzie ;-)) i do dzieła ;-) i fajny masz termin porodu!

No ja tez zazdroszcze :D bez dwóch zdan. No ale u nas to nie realne póki co :( Ale moze za jakis czas.....
A póki co gratuluje raz jeszcze i mam nadzieje ze piszac na kwietniówkach nie zaniedbasz "starych" koleżanek. ;p ;p

ha, kilolek pamietam, ze martolinka miala @ wtedy co ja czyli 12 lipca:tak:
ja jak liczylam to wychodzilo mi 19 kwietnia hehe:-) minus 3 msc plus 7 dni:-D

kurde biore sie do teraz porzadnie do roboty bo z gadania nie ma nic:wściekła/y::zawstydzona/y:
w tym msc nie bylo jak, akurat na te dni mama przyleciala:-D i tak jakos glupio hihi.
no ale teraz czekam na @ i do dziela, chcialabym zeby sie udalo bo maj to fajny miesiac;-)

ja tez zazdroszcze:zawstydzona/y:

No ja tez zazdroszcze :D bez dwóch zdan. No ale u nas to nie realne póki co :( Ale moze za jakis czas.....
A póki co gratuluje raz jeszcze i mam nadzieje ze piszac na kwietniówkach nie zaniedbasz "starych" koleżanek. ;p ;p
czemu nierealne?

ha, kilolek pamietam, ze martolinka miala @ wtedy co ja czyli 12 lipca:tak:
ja jak liczylam to wychodzilo mi 19 kwietnia hehe:-) minus 3 msc plus 7 dni:-D
no tak masz rację, widać mózg mi się kurczy

SORKI MARTOLINKA

reklama
martolinka no tak wlasnie myslalam, ze Tobie wyjdzie wczesniej niz 19 kwietnia ;) bo 19 wychodzi jak sie ma cykl 28 dni ;) ale nie chcialam pisac bo przeciez wiesz lepiej kiedy wychodzi Ci termin;-) i bedziesz miala kwietniowe malenstwo, tak jak chcialas;) pamietam jak o tym pisalas:tak:
kilolek mozg Ci sie na pewno nie kurczy ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry