reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Mama tak bardzo mi przykro.Kurcze,no...
Szczerze mówiąc nie wierzę w zmianę.Gdyby chciał to już by to zrobił.Chyba że nie czuje tego póki Marcel jest mały.Może faktycznie coś go ruszy jak będzie starszy.
Z moim też walkę nie jedną stoczyłam.Przez cały dzień jak był w domu mógł oglądać tv.Jak mnie to wkurzało. Teraz się zmienił.Mniej tv.Małego kąpienie codzieniie mimo że z pracy wraca po 20.Chodzi na spacery.
Wszystkiego co najlepsze Wam życzę.

A mnie boli trzeci dzień głowa. Oszaleję.Ciśnienie 90/60.
Dziunka wzrok i tarczyca ok.

Ostatnia edycja:
reklama
MARTOLINKA COŻ ZA CUUUUDNE WIEŚCI !!! GRATULUJEMY :-) DUŻO ZDRÓWKA !!!! AŻ SIĘ POPŁAKAŁAM.

Co do męża to ja już nie narzekam. Ja Jaśo był mały to jakoś nie umiał się bawić, a teraz szaleją razem tak, że ja krzyczę, że mają się uspokoić. Co d spacerów czasem z nami idzie, ale on pracuje jako kierownik budowy dróg i całe 10h jest na dworze niezależnie od pogody, więc jak wraca do domu to sama każe mu się iść położyć do domu. Choć rzadko to robi, bo zazwyczaj jest coś do zrobienia.

My zaraz ruszamy w trase bo sporo do załatwienia.

Wczoraj mały postęp nocnikowy, ale to później napisze na akrobacjach.

CLEO - 100 lat , 100 lat... w zdrowiu, radości, spokoju, uśmiechu na twarzy, spełnienia marzeń i czego sobie zażyczysz....;-)

Ja na swego chłopa nie mogę narzekać co do kobitek, ale... oczywiście nie wszystko mi pasuje: zapalony oglądacz sportowy - to mnie dobija i ... najchętniej to by walnął ciałko w fotel, w jednej piwsko, w drugiej pilota... ale ja zołza na to nie pozwalam...
A ja dziś po badaniu moich dzieci na grupę krwi co przeżyłam to moje... jezuuu ale był ryk.
Tak a propos czarownicowania - w złą godzinę wypowiedziałam teorię, że przesypiam nocki, dziś o 2 Gonia postanowiła nam dać koncert:zawstydzona/y:

Ula - u mnie nie robili grupy krwi, ani u jednej, ani u drugiej. A wymagana jest, żeby w razie gdyby co mieli przygotowaną krew, a nie na gwałt próbowali zdobyć. Okres wakacyjny jest najgorszym podobnież w krwiodawstwie. Ehh

reklama
Do góry