reklama

Listopad 2009

Alutka dziś już okaz zdrowia, w nocy spała niespokojnie, ciągle się budziła z płaczem, cycki mi wymęczyła masakrycznie :/. No ale o północy dałam ostatani raz Nurofen bo zazceła sie robić ciepła i od tamtej pory już nic. Ala od rana szaleje, tańczy "krasnoludki" i "kółko graniaste", humor super, ale wszystko z "mamaci".
Takze ja już ledwo żywa jestem.

Usnąć próbowała ze 4 razy, ale to jest tylko taka ściema, zeby wyegzekwowac cyca, czego mam już na prawdę dość. Jeden cycek w buzi ściskany zębami, a drga łapka szarpie mnie za drugiego albo za ubranie. Wrr....

reklama
Zwaliłam dziunce Aze na głowe , ale u mnie ciaśniutko. Ostatecznie się da , ale moze byc wygodniej wiec pedzimy do dziunki:tak: czekam na odzew Azy.
Dziunka a ja o suchym pysku:-Dale w razie najazdu MOPS bede opiekunka całej gromady:-D

No i o to chodzi kochana:-D Dobrze że chociaż M z nami poszaleje:-D

Alutka dziś już okaz zdrowia, w nocy spała niespokojnie, ciągle się budziła z płaczem, cycki mi wymęczyła masakrycznie :/. No ale o północy dałam ostatani raz Nurofen bo zazceła sie robić ciepła i od tamtej pory już nic. Ala od rana szaleje, tańczy "krasnoludki" i "kółko graniaste", humor super, ale wszystko z "mamaci".
Takze ja już ledwo żywa jestem.

Usnąć próbowała ze 4 razy, ale to jest tylko taka ściema, zeby wyegzekwowac cyca, czego mam już na prawdę dość. Jeden cycek w buzi ściskany zębami, a drga łapka szarpie mnie za drugiego albo za ubranie. Wrr....

TO dobrze ze już zdrowa!:-) a Tobie mamuś dużo siły!!!

Witamy u nas taka duchota ze nie ma czym oddychać. Od rana kładłam ogórki kiszone i pikle, Jaśko dzielnie mi pomagał. Mężuś wrócił z pracy i pojechał spowrotem bo zapomniał dokumentów. I na wieczór będę słomianą wdową bo jedzie na koszowanie gołębi.
Jasiek spał do 9 byłam w szoku bo ja od 7 się krzątałam a go nic nie ruszało, w końcu
poszłąm go obudzić bo trzeba było iść na zakupy.

ANIA zdrówka, dobrze, że wszystko tak się skonczyło. Jasiek też kiedyż zrobił identycznie ale stałam blisko i zobaczyłam ze telewizor się przechyla i momentalnie wszystkie szuflady zaczęły się otwierać brrrr.

AGRAFKA duuużo sił !!! Jasiek też wszystko z mamą musi robić.

DZIUNKA, MARTOLINKA, AZA no zazdroszcze wam tych spotkań. Kiedyś i my najedziemy okolice :tak:

ANAWAWKA STO LATEK DLA HANI !!!!

Mój Oli psi od 12.30 dzis zjadł ok 12 płatki czekoladowe z mlekiem krowim z butelki ;) zobaczymy czy nie po nich nie bedzie ale tak mu smakowały ze hej. Muszę mu kupic Bebilon bo raczej mleka krowiego nie bede naduzywac, robie na nim budyn i dodaję do naleśników i innych potraw, nie chce przesadzic w drugą stronę.

Oli biegał z dziadkami 2h, pomagał im dzielnie. U mnie na ulicy praca wre :) Jedni tną drzewo, inni przycinają płytki bo robią schody na zew, a to krajzega gdzies, a to kosza trawę. Ja pospalam 1h i teraz juz nie zasnę ;/ słoneczko i u mnie wyszło jest bardzo ciepło.
Tata wrocił z pracy. Spagetti zrobione, niech no dziedzic tylko sprobuje nie zjesc ;/

Dziunka to juz wczoraj trenowala przed przyjazdem Azzy :) Ta Azza lata po kraju hehehe nie kojarzę ze mowila ze wyjeżdża nad morze, a tutaj popatrz do dziewczyn zawitała :) Dziewczynki miłego spotkania :)

edit...ech nie przełozylam Olinka do łózeczka jak zasnęlismy i spał mi tylko 2h,przebudził się niewyspany ;/ jednak w lozeczku spi mu się najlepiej i najsmaczniej.

Ostatnia edycja:
uff.. mam chwilę dla siebie. Alutka usnęła - nie uwierzycie gdzie. Na materacu z łóżeczka w swoim pokoju. Położyłam tam dziś sam materac bo zapomniała łóżeczka turystycznego z samochodu - i bardzo się spodobał. Czytała na nim książeczki i ciągnęła mnie tam spać. Prób spania było z 10, ale w końcu chyba ją zmęczenie dopadło ::-Dciekawa jaka będzie reakcja po obudzeniu...

Muszę pomyśleć nad urządzeniem jej tam spania - sam materac jest trochę mały, poza tym ściana zimna...

zdjęcie0256.jpg

reklama
Ech a u nas dalej taka parówa ze nie daje rady ;/ No udusić sie idzie. nic człowiek nie robi a upocony jakby 4 tony węgla zrzucił. Marcel lata w majtkach i szerokiej, cienkiej koszulce na ramiączkach a tez pot leje sie z niego, włosy mokre ;/ Ta pogoda chyba go wymęczyła bo trze juz oczka i juz ledwo co biega. Ide zatem go kąpać, ogarnąć i położyć spać. Bynajmniej dłuższy wolny wieczór bede miała ;))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry