reklama

Listopad 2009

reklama
Dziewczyny moja cierpliwosć po wczorajszym wieczorze jest na wyczerpaniu...

Dziś rano Ala bawiła sie moją torbą i kluczami (często się tak bawi, wkłada klucze do zamka od wewnętrznej strony drzwi). Tylko, że tym razem klucze przepadły... jak kamień w wodę.
Przeszukałam całe mieszkanie, łacznie ze śmieciami :/

Właśnie miałyśmy wychodzić na spacer.

Ostatnie co pamiętam jeśli chodzi o ich losy to to, ze włożyłam je do kieszeni (robiłam coś w kuchni), a Ala mi je wyciągnęła i gadała coś o kieszonce, próbując je tam z powrotem włożyć. Ale jej się nie udało.

Jakieś pomysły co mogła z nimi zrobić ? :///////

Póki co jesteśmy uziemione, a ja muszę chyba policzyć do 100 bo wybuchnę....

Kikolek - 100 lat w zdrowiu, więcej wyrozumiałości od innych, spokojności, wyjścia z kłopotów i radości z życia

Cleo - ja za spotkaniem jestem jak najbardziej, ale ,,, po tych naszych eskapadach wrocławskich;-)
Mianowałam Mamę główną powiadamiaczką Was o zdrowiu Gosiaka,;-) Zbieram się na wyjazd na wieś, by kobitki nie siedziały w piekarniku domowym. Dobrze, że wiatr hula, bo gorąc całkowity.
A mnie wczoraj końska mucha użarła, trochę mi ręka spuchła:szok: dobrze, że nie moje kobitki.

Agrafka poszukaj raz jeszcze dokładniej.pod łozkiem,w pralce,w szafkach ,szufladch,może w swoich zabawkach gdzieś ma,w misiach..klucze są małe i cholera wie gdzie moga być bo wszedzie je wepchniesz.Może gdzies w odkurzaczu,pod szafkami w kuchni ...za szafkami,za komputerem,w kwiatkach kurde no nie wiem co jeszcze...w butach...w wozku...w kibelku..

Agrafka - spokojnie się spytaj Ali, może pokaże, moja pokazuje... ;-) a pomysłów może być 100... kieszonka w jej spodniach / spódnicy, kieszonka w jakiejś torbie itp. Hanka chowała klucze np. między ciuchami, czasami dzieci wrzucają pod meble...

Agrafka poszukaj raz jeszcze dokładniej.pod łozkiem,w pralce,w szafkach ,szufladch,może w swoich zabawkach gdzieś ma,w misiach..klucze są małe i cholera wie gdzie moga być bo wszedzie je wepchniesz.Może gdzies w odkurzaczu,pod szafkami w kuchni ...za szafkami,za komputerem,w kwiatkach kurde no nie wiem co jeszcze...w butach...w wozku...w kibelku..

Agrafka poszukaj w koszu na śmieci

Agrafka - spokojnie się spytaj Ali, może pokaże, moja pokazuje... ;-) a pomysłów może być 100... kieszonka w jej spodniach / spódnicy, kieszonka w jakiejś torbie itp. Hanka chowała klucze np. między ciuchami, czasami dzieci wrzucają pod meble...

Dzięki laski - znalazłam po godzinie szukania. Sprawdziłam wszędzie pytając Alę, ale ona byla w stanie tylko stwierdzić , że "nie ma", albo pokazywała pokój który był jak si,ę okazało mylnym tropem.

Ale schowała inteligentnie - tak myślalam, ze to nie będzie przypadkowe nmiejsce tylko coś co jej się z chowaniem kluczy kojarzy :), do takiej torby szmacianej zawieszonej na szafce w kuchni :). Przeoczyłam ją bo wisi dość wysoko i trudno do niej wrzucić - musiała się postarać :). Szkoda, ze zanim na to apadła przeszukałam 2 śmietniki :/ :)

reklama
agrafka to się miałas dzisiaj

ja poszlam od moich panow bo delikatnie mowiac szlag mnie tam trafil grrrrrrrr. Maz odwrocil sie tylkiem i poszedl spac, a Pawla przez godzine usypialam i nic, przecież ja zaraz wyjde z siebie i stane obok. Dodam, że liczenie mi nie pomaga

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry