• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
Dziewczyny moja cierpliwosć po wczorajszym wieczorze jest na wyczerpaniu...

Dziś rano Ala bawiła sie moją torbą i kluczami (często się tak bawi, wkłada klucze do zamka od wewnętrznej strony drzwi). Tylko, że tym razem klucze przepadły... jak kamień w wodę.
Przeszukałam całe mieszkanie, łacznie ze śmieciami :/

Właśnie miałyśmy wychodzić na spacer.

Ostatnie co pamiętam jeśli chodzi o ich losy to to, ze włożyłam je do kieszeni (robiłam coś w kuchni), a Ala mi je wyciągnęła i gadała coś o kieszonce, próbując je tam z powrotem włożyć. Ale jej się nie udało.

Jakieś pomysły co mogła z nimi zrobić ? :///////

Póki co jesteśmy uziemione, a ja muszę chyba policzyć do 100 bo wybuchnę....

Kikolek - 100 lat w zdrowiu, więcej wyrozumiałości od innych, spokojności, wyjścia z kłopotów i radości z życia

Cleo - ja za spotkaniem jestem jak najbardziej, ale ,,, po tych naszych eskapadach wrocławskich;-)
Mianowałam Mamę główną powiadamiaczką Was o zdrowiu Gosiaka,;-) Zbieram się na wyjazd na wieś, by kobitki nie siedziały w piekarniku domowym. Dobrze, że wiatr hula, bo gorąc całkowity.
A mnie wczoraj końska mucha użarła, trochę mi ręka spuchła:szok: dobrze, że nie moje kobitki.

Agrafka poszukaj raz jeszcze dokładniej.pod łozkiem,w pralce,w szafkach ,szufladch,może w swoich zabawkach gdzieś ma,w misiach..klucze są małe i cholera wie gdzie moga być bo wszedzie je wepchniesz.Może gdzies w odkurzaczu,pod szafkami w kuchni ...za szafkami,za komputerem,w kwiatkach kurde no nie wiem co jeszcze...w butach...w wozku...w kibelku..

Agrafka - spokojnie się spytaj Ali, może pokaże, moja pokazuje... ;-) a pomysłów może być 100... kieszonka w jej spodniach / spódnicy, kieszonka w jakiejś torbie itp. Hanka chowała klucze np. między ciuchami, czasami dzieci wrzucają pod meble...

Agrafka poszukaj raz jeszcze dokładniej.pod łozkiem,w pralce,w szafkach ,szufladch,może w swoich zabawkach gdzieś ma,w misiach..klucze są małe i cholera wie gdzie moga być bo wszedzie je wepchniesz.Może gdzies w odkurzaczu,pod szafkami w kuchni ...za szafkami,za komputerem,w kwiatkach kurde no nie wiem co jeszcze...w butach...w wozku...w kibelku..

Agrafka poszukaj w koszu na śmieci

Agrafka - spokojnie się spytaj Ali, może pokaże, moja pokazuje... ;-) a pomysłów może być 100... kieszonka w jej spodniach / spódnicy, kieszonka w jakiejś torbie itp. Hanka chowała klucze np. między ciuchami, czasami dzieci wrzucają pod meble...

Dzięki laski - znalazłam po godzinie szukania. Sprawdziłam wszędzie pytając Alę, ale ona byla w stanie tylko stwierdzić , że "nie ma", albo pokazywała pokój który był jak si,ę okazało mylnym tropem.

Ale schowała inteligentnie - tak myślalam, ze to nie będzie przypadkowe nmiejsce tylko coś co jej się z chowaniem kluczy kojarzy :), do takiej torby szmacianej zawieszonej na szafce w kuchni :). Przeoczyłam ją bo wisi dość wysoko i trudno do niej wrzucić - musiała się postarać :). Szkoda, ze zanim na to apadła przeszukałam 2 śmietniki :/ :)

reklama
agrafka to się miałas dzisiaj

ja poszlam od moich panow bo delikatnie mowiac szlag mnie tam trafil grrrrrrrr. Maz odwrocil sie tylkiem i poszedl spac, a Pawla przez godzine usypialam i nic, przecież ja zaraz wyjde z siebie i stane obok. Dodam, że liczenie mi nie pomaga

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry