Witam się i ja
Cleo ccała parówka to duzo? ;p myslalam ze Igi Ci jeszcze lepiej je
Mój Olis nie je obiadów, nie pomogły rady dobrych ludzi zebym nie dawala mleka w dzien, na dojedzenie, przez sen, od tygodnia nie je mi w nocy i co....efekt taki ze czekając az Olis zje obiad nie daję mu nic. Czyli jak zje ok 12 budzi się ok 16 i do 18 czekalam z obiadem az panicz wreszcie zgłodnieje, efekt taki ze ani obaidu, ani owocy ani deseru bo czekam az zdecyduje sie na obiad. Wczoraj ok dostał parówkę bo uległam i tak by nic nie zjadł z obiadu a zrobiłam placuszki z piersi Dziunkowe/Kasiulowe. Oli lubi placuszki wiec pomyslalam ze zje. Dalam malunką porcję bo stwierdzilam ze moze mniejsze go zainteresują, e tam.
Zjadł parówkę z chlebem i ogorki ostatnio hit. Deseru nie było, owoców nie, bo najedzony a na noc mleko ;/
Wiem ze dzieci nie jedzą ale OLi naprawdę juz ze 3 msc nie je obiadu, poza wyjątkami moze raz w tygodniu albo nalesnikami, placuszkami i innymi nma słodko. Oli mi chudnie, ech.... Niby nie jest typem niejadka bo butlę rano zje, 2 sniadanie tez a obiadu nie ;/ a ja dwoję sie i troję. Dzis sprobuję mu pierogi z serem lub mięsem zrobić/kupic, mzoe krokiety wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Zaraz zmykamy na targ, a ja dalej wozka nie kupilam ;p