reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

oj ja tez lubię swojego gina Lesia :) przystojny facet ok 40 a w ciązy tak sie z nim zżyliśmy (na każdej wizycie byłam z męzem a baby w poczekalni włosy rwały bo my zawsze pol godziny minimum :) ) Mówił do nas na Ty, rozmawialismy o wakacjach, fajnych hotelach, hobby, rodzinie. Nawet jak przyszłam do niego z Olim po porodzie nagrywał nas na telefon zeby zonie i dzieciom pokazac. Odwiedzam go często bo we wtorki u nas przyjmuje a Oli do niego wujek będzie mowił bo my to juz od dawna smiejemy się i tak mowimy, lekarz też :)
Ja wlansie do baby ginekolog nie pojdę, jakos jak mnie dotyka kobieta w tych miejscach źle mi sie robi ;/ dlatego tez cytologi po porodzie nie zrobilam jeszszcze ;/ az wstyd bo moj nie pobiera bo u nas w przychodni robią za darmo ale pielegniarka pobiera, super kobieta, nasza polozna podczas prowadzenia ciązy.

Oli spi ja gotuję zupkę grzybową (bylismy na działce u tesciow i grzybów a grzybów, nawet Oli zbierał :) )

reklama
Ech ja to mam pecha:baffled: Umówiłam się na manicure i pedicure , a w sumie moja kuzynka mnie umówiła i idę na 15:30 ale tylko na manicure:wściekła/y: bo ta co robi pedi jest na urlopie od wczoraj:wściekła/y: więc tylko jej siostra zrobi mi paznokcie... a mi tak na stopach zależało....
Mój A też niezadowolony bo woli kobiety naturalne, no ale cholera nie zrobię sobie pazurów 10 cm:wściekła/y:

Spójrzcie:
http://www.wiocha.pl/126819,Wakacje

Ostatnia edycja:
6b4c612475.jpegprzypomniało mi się ,że dziś mamy z D rocznicę ślubu 3 lata:-)
i wtedy była piękna pogoda:-)

pieknie ja to juz niepamietam kiedy było nasze weselicho nio kupe lat 6 bedzie w przyszlym roku a pogoda była wysniona mróz -20 i duzo duz sniegu poniewaz to był styczeń a dokładnie 7dmy

co do obiadów...wczoraj młody zjadł z obiadu tylko jajo sadzone. Dziś kapustą pluł , ziemniaków trochę zjadł a mieśo rzucał kotu , który miał to w głębokim poważaniu:tak: Szybko zakończyłam jego obiad jak tylko zaczął się bawić jedzeniem...

Ale Antek pewnie jutro zje za dwóch :)

Olinkowi dzis zrobilam przed drzemką naleśnczki :) a w dupie te obiady nie bede narazie nalegac, nad morze biorę gar i patelnię i będę smażyc ;p te placki i nalesniki :)
Zrobilam pierwszego naleśnika z nutella i bananem - przeciez to rozkosz w gębie, a Oli nie chciał go jesc..........jezuuuuu myslę sobie co znowu, powinnam pomyslec ze nie jest głodny ale ja zaraz usmażylam drugiego i dalam z serkiem rolmlecza, zjadł całego w slimaka i pol serka, najadł się jak bąk. Jutro ze stronki mojewypieki zrobię to:
Bananowe pancakes
a na obiad kupilam pierogi z serem.

moze jak sie zasłodzi zarząda obiadów i mięcha ;p

Cleo 100 lat z jednym chłopem :-)

reklama
Do góry