Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
oj ja tez lubię swojego gina Lesia
przystojny facet ok 40 a w ciązy tak sie z nim zżyliśmy (na każdej wizycie byłam z męzem a baby w poczekalni włosy rwały bo my zawsze pol godziny minimum
) Mówił do nas na Ty, rozmawialismy o wakacjach, fajnych hotelach, hobby, rodzinie. Nawet jak przyszłam do niego z Olim po porodzie nagrywał nas na telefon zeby zonie i dzieciom pokazac. Odwiedzam go często bo we wtorki u nas przyjmuje a Oli do niego wujek będzie mowił bo my to juz od dawna smiejemy się i tak mowimy, lekarz też 
Ja wlansie do baby ginekolog nie pojdę, jakos jak mnie dotyka kobieta w tych miejscach źle mi sie robi ;/ dlatego tez cytologi po porodzie nie zrobilam jeszszcze ;/ az wstyd bo moj nie pobiera bo u nas w przychodni robią za darmo ale pielegniarka pobiera, super kobieta, nasza polozna podczas prowadzenia ciązy.
Oli spi ja gotuję zupkę grzybową (bylismy na działce u tesciow i grzybów a grzybów, nawet Oli zbierał
)
Ja wlansie do baby ginekolog nie pojdę, jakos jak mnie dotyka kobieta w tych miejscach źle mi sie robi ;/ dlatego tez cytologi po porodzie nie zrobilam jeszszcze ;/ az wstyd bo moj nie pobiera bo u nas w przychodni robią za darmo ale pielegniarka pobiera, super kobieta, nasza polozna podczas prowadzenia ciązy.
Oli spi ja gotuję zupkę grzybową (bylismy na działce u tesciow i grzybów a grzybów, nawet Oli zbierał