reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

hej

wiadomość od Any : "Jeszcze czekamy na operację.Dzięki za zainteresowanie :-) "

Mama Twój Marcel jest poprostu boski z tym jedzeniem :-)
Dziunka ja za Toba to już w tyle że hoho:-Dbez cyca,bez pieluszki Asia,nie no rewelacja :-) BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale i u mnie mini postęp;juz 3 noc Igi zasypia bez cmokania :-) miota sie po łóżku ,bierze swoją krówkę i za jakieś 20-30 min zasypia :-) przed snem sobie piję herbatke z butelki...no jakos muszę małymi kroczkami i powiem Wam że nie stresuje się i mały też nie.Nie mogłabym jakoś drastycznie tak nagle mu zabrac tego cyca z dnia na dzien.DAMY RADE !!!

Ula rozumiem swój kubek no ale garnki :-D mnie by już bardziej odpychało spanie na łóżku obcym,bo wiesz nigdy nie wiadomo co sie na nim działo :-Da garnek wyparzyć można we wrzątku

no chyba że łożko też bierzesz swoje ?? no nie mogłam się powstrzymac :-D

reklama
Cleo spodziewałam się Twojego postu, przecież nie możesz nigdy się oprzec ;p

Posciel biorę swoją ;p tzn poszewki zeby znowu nie było, a garnki juz nie chodzi o to ze ktos gotował itd ale jak np. nagotuję i bede chciala przechowac w lodówce a bedzie garnków na styk i komuś bedzie potrzebny? ;p Zresztą nieważne, jeden garnek, patelnia mała nikogo jeszcze nie przywalił ciężarem, nawet nasze auto ;D

widomosc od Any " Właśnie Gosia pojechała na salę.Za 3 godz coś się dowiemy"

no to kciuki trzymamy !!!!

Ula :-D przyjedziesz na urlop a tu tak,posciel do wymiany,nagotowac,pewnie po swojemu posprzątać łomatko :-Dale wypoczynek nie ma to tamto robota cały rok :-Di jeszcze musisz zapłacić

widomosc od Any " Właśnie Gosia pojechała na salę.Za 3 godz coś się dowiemy"

no to kciuki trzymamy !!!!

Ula :-D przyjedziesz na urlop a tu tak,posciel do wymiany,nagotowac,pewnie po swojemu posprzątać łomatko :-Dale wypoczynek nie ma to tamto robota cały rok :-Di jeszcze musisz zapłacić

Ojej aż mnie ciary przeszły. Trzymamy,mocno trzymamy.Będzie dobrze.

Ula wyluzuj Kobietko trochę. Mój też ma wrażliwy żołądeczek i zaraz ma sraczkę ale ja nie biorę żadnych garnków.Ty też musisz trochę odpocząć.I tego Ci życzę. Dystansu i odpoczynku..psychicznego również.I szczęśliwej podróży.O której wyjeżdzacie?

widze ze z info mnie Cleo ubiegła. Pół godz. temu też wysłała mi takiego smsa ale byłam na dworze. Własnie miałam pisac :D Ale to juz wiecie........trzymamy kciukasy !!! Co nie babki?? :) Musi byc OK !!!

, ale tez mi sie pozmieniały, większa potliwośc - kiedyw w ogole prawie sie nie pocilam itd itp. Ale rzeczywiscie do gina powinnam się wybrac :)!

Oj ja dziękuję lekarzom za usunięcie mi tego guza - przestałam się brzydko pocić:tak:

hej

wiadomość od Any : "Jeszcze czekamy na operację.Dzięki za zainteresowanie :-) "

Mama Twój Marcel jest poprostu boski z tym jedzeniem :-)
Dziunka ja za Toba to już w tyle że hoho:-Dbez cyca,bez pieluszki Asia,nie no rewelacja :-) BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale i u mnie mini postęp;juz 3 noc Igi zasypia bez cmokania :-) miota sie po łóżku ,bierze swoją krówkę i za jakieś 20-30 min zasypia :-) przed snem sobie piję herbatke z butelki...no jakos muszę małymi kroczkami i powiem Wam że nie stresuje się i mały też nie.Nie mogłabym jakoś drastycznie tak nagle mu zabrac tego cyca z dnia na dzien.DAMY RADE !!!

Ula rozumiem swój kubek no ale garnki :-D mnie by już bardziej odpychało spanie na łóżku obcym,bo wiesz nigdy nie wiadomo co sie na nim działo :-Da garnek wyparzyć można we wrzątku

no chyba że łożko też bierzesz swoje ?? no nie mogłam się powstrzymac :-D

Trzyam kciuki za odcyckowanie- my własnie też stopniowo:tak: i poszło super.

ANA - TRZYMAM ZA WAS KCIUKI!!! Ale się stresuję:-(A co dopiero przeżywacie WY:-(

Ula to Ty byś chyba zginęła np. na polu namiotowym:-D

Dziunia na polu namiotowym bym nie zginęła, w każdych warunkach trzeba sobie dac radę ale z dzieckiem bym nie pojechala jakbym nie musiala ;p Sama bylam na pielgrzymce jak miała 17 lat i przezylam ;p mycie w oborach i innych dziwnych miejscach w misce nie bylo mi obce ale dziękuję nigdy wiecej ;p

Jak mam wybór lubię mieć komfort. Najlepiej się czuję w pokojach hotelowych ;D uwielbialam wyjazdy w delegację a takze na wakacje gdzie mieszkalismy w hotelu :)

Dziunka, co się martwisz, dobry koń i po błocie pójdzie hehe...:pPPPPP

Anawawka trzymam kciukasy najmocniej jak się da i czekamy na dobre wieści...

Ula ja byłam teraz z małym na polu namiotowym i absolutnie nie brałam żadnego sprzętu do gotowania. Mały jadł z nami obiady, np. schabowe, zupki. Miałam kilka słoiczków z owocami, rano kasza i tyle... Nie było żadnego problemu...

Coś miałam napisać i zapomniałam... pewnie skłamać chciałam :))) Ja siedze dalej w Gorzowie, pogoda pod psem. Wrrr...

reklama
Do góry