reklama

Listopad 2009

Dobrze , że z Gonią ok;-)Teraz będzie już tylko lepiej...
Ula i co dasz się wygonić? Powiem szczerze , że gdybym miała babcie /mamę niepracującą wróciłabym do pracy. Ale ja mam taki charakter i potrzeby :) GDybym miała opłacic żłobek /nianię dla siebie miałabym niewiele.Plan jest taki , ze z drugim dzidziuchem posiedzę do około roku- 18 mscy i wtedy choćby nie wiem co bede pracować , bo się uwstecznię

reklama
Ja znowu na momencik. Brak czasu chcemy otworzyć boks (ta budkę na środku) u nas w centrum, ale mase papierów trzeba przejrzeć i się zastanowić, bo koszty ogromne. Nie mogę spać, jeść a jeszcze nic nie podpisałam, a co będzie późńiej. Ryczeć mi się chce.

ANA TRZYMAMY KCIUKI !!!! MYŚLAMI JESTEM Z WAMI.

hej
ale naprodukowałyście od rana :)
Anawawka super że już jesteście po :) , mam nadzieje że wszystko z Gonią dobrze :)
Martolinka a może słabiutką kawę sobie zrobisz , mi się zdarzy czasem wypić jakąś lurę zwłaszcza jak pogoda świruje
Ula też wolę wynająć jakiś fajny pokój najlepiej z łazienką ,ale lubię jak mi wygodnie :) , co do garków to ja bym na pewno nie zabrała ale ja to nawet jak do PL jedziemy na wakacje to gotuje ze 2-3 razy przez 3-4 tygodnie w końcu też mam wakacje ;)
Pola nie martw się na pewno twojemu nic nie będzie ,najgorsze jest to że się co chwilę coś dzieje na tym świecie , to straszne

myśmy zaliczyli już dzisiaj spacer i zakupy , no i jestem pod wrażeniem i aż boję się zapeszyć ale moje dziecko dzisiaj szło za ręke jak trzeba było i nie stawiał oporów w sytuacjach w których normalnie mi wrzeszczał :)) oby mu tak zostało :)

Ja nic więcej nie wiem, nowych wieści tez nie mam.....
Teraz pewnie siedzą z Gosią.
Jakby Ana do wieczora nic nie napisała to ja do niej napisze z pyt. czy wszystko OK no i jak Gosia i ile bedzie. Teraz niech w spokoju są przy córce

Tak jak Passi napisala są osoby takie i takie, jakze byłoby nudno na tym swiecie gdyby jeden ludź do drugiego był podobny ;D
:)

znaczy jakie??
nic Ci napisać nie mozna widzę.Nie było Passi to pisałaś normalnie a teraz obrót o 180
biadolisz i biadolisz.ktoś Ci cos napisze to zle bo to tamto.

IGI JE PIĘKNIE SPAGHETTI :-) hip hip hura

Cleo behehehehhehe

co Passi ma do tego bo nie zrozumialam?

i z czym biadolę bo nie wiem, rozmawialismy tylko ze biorę garnek i patelnię na wyjazd, inne mamy mowily ze nie powinnam a ja napisalam co jest powodem tej decyzji. czyli biadolę? boshhhhhhhhhh

aha mialam wyjasnic "takie i takie" czyli odpowiadam takie ktore lubią "luksusy" oraz takie ktore lubią "robale na poduszce" hehhehehehhehe

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry