reklama

Listopad 2009

Dziunka może sie podziębiła ,wczoraj pisałaś chyba że się własnie boisz bo z gołą "pipcią " chodzi czy śpi tak?

Igi je drugą porcję kaszki.NIE WIERZE!!!! hihi

reklama
3) Jak zobaczyła żłobek z daleka od razu było "NIE" a w samym żłobku nie dała się wyjąć z wózka, w kocu na siłę, rozebrałam, pani wzięła i tyle..............

pewnie dlatego, ze tata przyjechał.
A co sikania, może się najadła czegoś moczopędnego ? pomidorów ?

dziunka, nie mogę się oprzeć żeby nie zapytać - nasyciłaś się wreszcie A ? :-):-)

Info od Any:

Gonia oddycha sama, przysypia, mieli lekki horror jak godzine po operacji chciała wychodzić z łóżeczka. Dali jej środki usypiające. Jak do niej dochodziłam ruszała się. dzięki za wsparcie, bardzo mi pomogło.

Jedno mi sie nasuwa na myśl......Gośka to na prawde hardocre'owa laska :D:D

WSPANIAŁE WIEŚCI! - OBY TAK DALEJ...

Ja to cichaczem czasami zaglądam - przeczytam kilka postów i juz mnie nie ma... ale równie mocno trzymałam za Gonie kciuki... :tak:

p.s.
Po ostatnim mini bilansie lekko się stresuję że Młoda leniwa jeśli chodzi o mówienie - ZNA(=jest wstanie wypowiedzieć) ok 15słów ale używa może 5-7, a środowiskowa mówiła że w tym wieku (czyt ok 2lat) MINIMUM to 20słów.....:sorry: Wiadomo że każde dziecko inne... bla bla bla.... ale mimo wszystko.... Choć z drugiej str 2lat jeszcze nie ma....
A rozumie 99% tego co mówimy - nawet między sobą... - często, więcej niż byśmy chcieli :-p
Jak tam z mówieniem u Waszych maluchów...?

Ostatnia edycja:
Dziunka może sie podziębiła ,wczoraj pisałaś chyba że się własnie boisz bo z gołą "pipcią " chodzi czy śpi tak?

Igi je drugą porcję kaszki.NIE WIERZE!!!! hihi

Nie chodzi z gołą, ale ma o jdną warstwę mniej , bo pileuchy nie ma... Kurcze tego się boję najbardziej:-(

dziunka, nie mogę się oprzeć żeby nie zapytać - nasyciłaś się wreszcie A ? :-):-)

Nie chcę Was zgorszyć, ale było tak jak sobie wymarzyłam:-) opisać? hehe, I nie, nie nasyciłam się jeszcze:zawstydzona/y:

Mary Panie trochę przesadziły, tak mi się wydaje. Są tu na forum dzieci kt óre mówią bardzo dużo, a są takie które mówią tylko podstawowe, jak np. "Mama".
Asia chyba jest tak po środku, od 2 dni mówi np "SKARPETKI", "KROWA", "PODUSZKA". I to wyraźnie. Ale jest jeszcze w tyle za naszym Marcelem.

Ostatnia edycja:
Agrafka - nie wiem jak było bo tylko ją zobaczyłam i mi sie film urwał, znaczy sie wstałam. Ale była taka duuuuza i dorosła. Przez tą chwile czułam ze ona sama wszystko koło siebie zrobi i jest samodzielna i ze mnie nie potrzebuje.

Cleo - widzisz role sie odwróciły, mój ledwo zjadł sam jogurt i jest mega marudny dzisiaj. Nie wiem czy zeby idą czy coś sie dzieje ;/

Godzine temu pisała do mnie Ana. Jak ja szybko prułam zeby Wam napisac:
Właśnie widziałam Gosie. Przy mnie sie zali, kręci a tak to jest ok. Zjadła zupke mleczna, teraz wypiła soczek i ja zostawiłam by usneła i uspokoiła sie. Wczoraj sama umyła sobie twarz​

Witajcie,
aż mi się nie chcialo wierzyć , ale rano musiałam młdoemu klurtke lżejszą założyć , bo było ziiimno . Z czasem sie troche rozebralismy , ale i tak pytam CZY TO LATO?:eek:

:-D:-DAgrafka się uśmiałam:-D
A testy wychodzą ujemne:-(

Miłego dnia.

Nie łam się!!! będzie dobrze:tak:

Mary wydaje mi się , ze pielegniarka troche przesadziła. Kształtowanie mowy jest tak indywidualne , ze nie wyobrażam sobie żeby sciśle można było je określić liczbą np.20 słów. Naszym dziecim do 2 latek jeszcze około 3 mscy brakuje a to szmat czasu..

Brawo Dla małej Małgosi:)

Edit. Ula właśnie usłyszałam w radiu , ze 28 sierpnia w Krynicy bedzie swieto ryby. :P

Ostatnia edycja:
Witam się i ja :)

Oli zasnął w pokoju duzym na siedząco na kanapie, nie chcial isc do sypialni wiec zostawilam go na chwilę i wstawilam pranie hehhehe przychodzę a ten drzemie na siedzącow najlepsze :)

Marta my jestesmy wstępnie do 21 nad morzem chociaz kto wie, tansze kwatery bedą a i pogoda pod koniec sierpnia ma byc piękna wiec moze zostaniemy. Z drugiej strony nie wiem jak z pieniędzmi, mąz narzeka na brak klientów a jeszcze auto w naprawie narazie 1000 zł a jeszcze nie doszli co jest źle, H boi sie ze silnik a to juz w ogole kaplica ;/ Pewnie pojedziemy na wakacje a On biedak bedzie się martwił ze z pieniędzmi kiepsko ;/ ech nigdy nie musialam się aż tak liczyc z kasą na wakacjach ;/

Oli w polowie spakowany, załozylam sobie ze ma się zmiescic z samymi ubranami w mniejszą walizkę. A gdzie jeszcze zabawki, ksiązeczki hehehhe

Auto chyba pozyczymy od tescia a to jest combi passat wiec mogę wziąc dwa razy wiecej hehehehehehhehehe tylko najpierw je trzeba wyszorować z siersci, kurzu, brudu.

Teraz pakuję kosmetyki, ubrania jeszcze schnąl a jutro pakuję mnie i Huberta albo jeszcze dzis po malutku.

...
Mary Panie trochę przesadziły, tak mi się wydaje. Są tu na forum dzieci kt óre mówią bardzo dużo, a są takie które mówią tylko podstawowe, jak np. "Mama".
Asia chyba jest tak po środku, od 2 dni mówi np "SKARPETKI", "KROWA", "PODUSZKA". I to wyraźnie. Ale jest jeszcze w tyle za naszym Marcelem.

...

Mary wydaje mi się , ze pielegniarka troche przesadziła. Kształtowanie mowy jest tak indywidualne , ze nie wyobrażam sobie żeby sciśle można było je określić liczbą np.20 słów. Naszym dziecim do 2 latek jeszcze około 3 mscy brakuje a to szmat czasu..
...

No nie wiem... przy drugim pewnie będę już mądrzejsza... :sorry2::-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry