reklama

Listopad 2009

Witam

Moje dziecko śpi od 19 uffff (nie spal w dzień)

Mój mąż w końcu wraca do domu, wyjechał w poniedziałek, ale żeby nie było tak łatwo to po 24 jadę po niego 20 pare kilometrów. Zrobie to dla Pawła, jak się obudzi i zobaczy tatę w łóżku to będzie przeszczęśliwy :-D:-D:-D.

Maxwell i jak im poszło???
Ja dzisiaj spędziłam kilka godzin przy desce do prasowania aj było tego, było tylko jeszcze teraz to poukładać:-(

Cleo jak wypieki?

Martolinka M bardzo mi przykro :-(:-(:-(

reklama
Moje też już obie śpią. Marysia przez dzień nie chciała, kładła się o 16.00, ale jej nie pozwoliliśmy zasnąć i padła też o 19.00. Chwilę później, wysuszywszy mi oba c.... padła i Martusia (ciekawe, na jak długo:confused:)..
Etna, z tego, co mi mówił Seba, to Marysia się świetnie bawiła - byli tam dwie godzinki..ale na dzień dobry było larmo, jak pani wzięła jej kurteczkę i buciki:-D:zawstydzona/y:..
Oj, to jak dorwiesz męża, to się będzie działo:-D

Takie sytuacje uświadamiają nam jak kruche jest życie. Przeszły mi wszystkie fochy na M i nawet Antonio nie był bardzo jęczący. Czekamy na wieści o pogrzebie a teraz juz staram sie wyciszyć , bo Alusia wszystko czuje..

Namówiłam M i robi galarete z kurczaka:tak:szkoda , że bedzie gotowa dopiero jutro.
Etna wyściskaj męża solidnie:tak:

Takie sytuacje uświadamiają nam jak kruche jest życie. Przeszły mi wszystkie fochy na M i nawet Antonio nie był bardzo jęczący. Czekamy na wieści o pogrzebie a teraz juz staram sie wyciszyć , bo Alusia wszystko czuje..

Namówiłam M i robi galarete z kurczaka:tak:szkoda , że bedzie gotowa dopiero jutro.
Etna wyściskaj męża solidnie:tak:

wyściskać go mągę ;-)

Marta a te śpioszki to mi baba dała jednak na 56cm :dry:

Idę pod prysznic co by męża nie wystraszyć

Hej dziewczyny. Dzis u mnie rano padal deszcz, pózniej wyszlo slonce. Trafilam dzis na super oferte w aptece i kupiłam 1l Oilatum do kapieli w cenie 0,5l. :-D
Martolinka wyrazy współczucia. Straszna tragedia.

Teraz pytanie: jak naprawic strzałki w laptopie?? Nie moge tak strony przesuwac strzalkami tylko mi przeskakuje. Pomożecie??

reklama
Martolinka bardzo mi przykro:-(
Ach to nasze życie...:-(

i jak, Mama Marcelek już spi? ;-) ladnie Ci pospał w dzień:tak:

Moi już spią, mąż mnie tak wkurzył, że szkoda gadać:/ odechcialo mi się wszystkiego...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry