reklama

Listopad 2009

u mnie od ponad roku to robi sam :-D mało tego sam składa i chowa :-D
u mnie to samo. Ja nie mam prawa odkurzaś. Michał odkurza, potem Kuba a ja tylko troche na kkoniec poprawiam jak już się zmęczą :-) dzisiaj się jakoś we dwóch zabawili to mogłam w spokoju odkurzyć całe mieszkanie.

Hej dziewczyny. Dzis u mnie rano padal deszcz, pózniej wyszlo slonce. Trafilam dzis na super oferte w aptece i kupiłam 1l Oilatum do kapieli w cenie 0,5l. :-D
Martolinka wyrazy współczucia. Straszna tragedia.

Teraz pytanie: jak naprawic strzałki w laptopie?? Nie moge tak strony przesuwac strzalkami tylko mi przeskakuje. Pomożecie??
wyjąc przyciski i wysprzatć pod nimi. Tylko cięzko je na nowo założyć

reklama
Jestem zmęczona na maxa i zasnęłam przy usypianiu panienek;-), wstałam dopiero co i patrzę co na bb. Także jestem nierozmowna bom niewyspana i śpiąca:zawstydzona/y:
Idę poczytać Was.

My znowu zasnęliśmy z Alą, wstałam tylko się umyć.
Bo dwóch dniach pracowych obiadów czuję się fatalnie, ble. W dodatku jelita mi wywaliło do góry, bębenek mam że hej. Uff pora się położyć, dobranoc babeczki.

ja dzis pozniej polozylam Olinka ok 21.30 bo pospał do po 16 i usnął w minutkę a nie jak zawsze godzinę się turlał. Padłam chyba szybciej niż mały, wstałam po 24. Ja zawsze się przed usypianiem małego kąpię bo u mnie z wstaniem jest roznie, przewaznie się budzę na chwilę i dalej w kimkę. Podejrzalam conieco na necie i ide do malego spac.

Moje dziecko odkurza mi salon, bez kitu jak stary! Przez dwa lata naoglądął się jak mama odkurza i teraz sam się chwyta za sprzęt :-D

U nas to już norma:tak: + mycie okna balkonowego podłóg i ścieranie kurzy:tak:

My znowu zasnęliśmy z Alą, wstałam tylko się umyć.
Bo dwóch dniach pracowych obiadów czuję się fatalnie, ble. W dodatku jelita mi wywaliło do góry, bębenek mam że hej. Uff pora się położyć, dobranoc babeczki.

A co do bębenka fotę dawaj!:-)

Moja @ już trwa 6 dzień. Nie wiem co się dzieje, ale poważnie zaczynam się martwić...

Tak to A w pracy, dziewczyny puszczają bąbelki, zrobiłam im z braku laku z płynu do naczyń ale to nie to samo. Nie mogłam wczoraj dostać dużej butli baniek mydlanych, a te małe idą ostatnio w jeden dzień.

Z Asią nie najlepiej, ale to na zdrowiu.

A o 16 przychodzi siostrzenica A i zostanie z Asią a my skoczymy na cmentarz i do dziadków na obiad i imieniny.
Kupiłam fajny wkład do znicza - pali się 30 dni imitując ogień świecy, po 30 dniach wymienia się baterie:tak:

hej hej widze ze pusto :D ja sie witam przy sniadaniu. Godzine temu sie zwlekłam z łózka. Echhh młody sie aferował coś mu nie pasował uhhhhhh jakos po chwili mu przeszło. Nie wiem moze z głodu pokazywał nerwy, cóz teraz wcinamy i tyle. Posiedze do 10 i sprzatanie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Jutro po obiedzie jedziemy do moich rodziców. Takze na pewno tydzien mnie nie bedzie :-(

To witam i ja!
Hanka wstała po 7:30, Gonia koło 8, także ja mam już trochę dość ,,, małżon wziął starszą i pojechał załatwiać sprawy, a my we 2 coś tu zaraz ogarniemy,,,,
Jaka ja jestem rozmęmłana dziś to szok, niedospana i ogólnie jakaś taka poddenerwowana.. :baffled:

witam cieplo z rana. u nas mroz. samochod zamarzniety,szron na trawie i pelno staruszkow na pogotowiu, po upadkach na lodzie. sniegu nie ma. mam zamiar ubrac dzisiaj choinke.tylko najpierw musze dokadnie uporzadkowac salon, poprzenosic ksiazki i inne *******y na gore a nie chce mi sie :zawstydzona/y:nie znosze sprzatac

reklama
To mamy podobnie :-D tzn mi ciężko się za coś zabrać, ale jak się już zabiorę to nie na odwal, a wszystko sprzątam gruntownie i dokładnie, przez co czas pracy znacznie się wydłuża:-D. Ale jak ładnie później :-) Moja szafy i półki też czekają, bo dziś przywozimy nasze ozdoby od dziadków:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry