reklama

Listopad 2009

Dziunka u nas w kwiaciarniach są śliczne płomienie-znicze które palą się też około tylu dni...Gotowe,nie trzeba do czegoś wkładać.
Może i u Was są.Naprawdę są śliczne. Koszt-10zł.

reklama
dzień dobry

dziś nie pada to w końcu na spacer idziemy huraaaaaa:-)

D ma dziś kumpla urodziny i już niech idzie maruda.ale za to posprzątał mi kuchnie i robi śniadanie:-)

robiłam wczoraj te drożdzówki kurde jakiś przepis lipny.wyszły beznadziejne.tzn czuć drożdze było ,a rano twarde ,mimo że przykryte...już te ze sklepu lepiej smakują grrrrr

DZiunka rzeczywiście długo @ ale ja po urodzeniu Igorka też mam długo @ jakoś 5 dni i potem takie jakby plamienia zakańczające.

Zdrówka dla Naszych dzieciaczków ,juz się gubie które to chorują to tak ogólnie :-)

My też witamy , wczoraj mój też mnie wkurzył wrrrrrr, a dziś jeszcze bardziej. Jak jestem sama z Jaśkiem to dzień mamy poukładany, a z nim to nie dość, że trzeba sprzątać po dwóch, to ten mały ciągle ryczy nie wiadomo czego. Teraz pojechał na działkę, a my pewnie pójdziemy troche na podwórko. Do dziadków nie chce iśc tylko krzyczy "mam babierz mnie stąd" nie wiem o co mu chodzi zupełnie.

Ja coś czuję, że też mi się dzisiaj nie uda uspać Pawła. Pilnuje mnie na każdym kroku jakbym miała mu uciec. I ma chyba stracha zasnąć. Wczoraj jechałam po męża przed 24 to mama mówiła, że się obudził i mnie wołał, jak przyjechaliśmy to ani razu mi się nie obudził :dry:.
Mąż musiałał jeszcze na chwilę skoczyć do pracy.
Wczoraj po 24 jeszcze zaliczyliśmy MC :cool2: to bylo pyszne i kaloryczne :-p.

Paweł ogląda jak zaczarowany na tvp1 "Kubusia Puchatka"
Robiliśmy nawet z kartek śnieg taki jak w bajce :happy2: radochy co nie miara i śnieg mamy w kolorowym pojemniku z bałwankiem :-D

Witam.
Kilolek dzieki za odp ale obawiam sie ze to nie o to chodzi. Wszystko dzialalo i pewnie coś przyciskami wcisnelam, jakis magiczny skrót :confused::szok::-D
Dziunka 6 dni to chyba nie tak długo ;-)

U nas słonce swieci, ładnie na dworze wiec trzeba to wykorzystac. Do zobaczenia

Dziunka 6 dni to chyba nie tak długo ;-)

Ale jak zawsze 4 dnia się kończy od x lat to jednak powód do niepokoju ;-)

Etna ja włączyłam też Kubusia, bo Asia szaleje ostatnio za Tygryskiem, ale w końcu wyłączyłam, bo i tak nikt nie oglądał:baffled:

Asia ślini się jak mops. No i zauważyłam że coś się dzieje po prawej stronie u góry, chyba faktycznie piątka idzie, a to by się zgadzało z tym bolącym uszkiem:tak:

Igiemu tez po prawej wychodzi i palucha tam trzyma non stop:-D

D na baletach....a my zaraz zmykamy na drzemkę,spacer udany Igi bez wózka się nachodził tyyyle :-)

Na jakich baletach:-D

tak się mówi u Nas jak idziesz na imprezę:-D bo chyba nie zrozumiałaś że na prawdziwy balet poszedł:-Da Igi śpi :-)

kurde muszę wyrobić nową książeczkę sanepidu chyba bo z poprzedniej pracy wątpię żebym odzyskała...wiecie ile się czeka na te wszystkie badania ??nosicielstwo chyba 3 dni jakoś tak..muszę poczytać..bo krew mocz to raz dwa.

debile pod blokiem na motorach hałasują :angry:

reklama
Cleo powiedz mi jak wyłożyłaś tą pizze? tzn chodzi mi czy na samą blache wysmarowaną margaryną czy inaczej?? Chce jutro zrobic a nie wiem jak mam to wyłozyc zeby mi nie zostało ;/ Calzone upiekłam na kawałku papieru do pieczenia połozonego na blaszce a pizze :confused: nie wiem..........help me......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry