R
rouż
Gość
Kilolek-ja wczesniej nie uzywalam tego typu rzeczy. Najpierw pralam w zwyklym plynie do prania, potem w Lovella lub Jelp dla dzieci, ale te plamy sa przerazajace-jakby ciuchy z 15lat lezaly i zzolkly(dobrze, ze tylko czesc). Dlatego najpierw wypiore w vaniszu z plynem do prania, a juz pozniej w proszku lub plynie do prania dla dzieci. Ja miejsca jeszcze nie mam-leza w workach w naszym lozku, w skrzynija wszystkie ciuszki prałam w Bobasie, a sporo miałam używanych i w nie najlepszym stanie. I wszystko mi się pięknie doprało, bez wybielaczy. Do dziś nie używam żadnych odplamiaczy tylko tego bobasa.
No a ja swoich ciuszków jeszcze ze strychu nie zdjęłam. Sama nie dam rady, a mój M. jakoś zebrać się nie może. Miejsce już zrobiłam... :-)

Sylaba-ja tez uwazam, ze lekarz wie co robi, a Ty powinnas sie ztym pogodzic i zwolnic obroty! Dbaj o Was

Natalunia-tak sie ciesze, ze wszystko juz dobrze

!!! Uwazaj na siebie. Kurcze, jak to stres moze wplynac na ciaze...Ja czytalam Twoje posty, to stwierdzilam, ze chyba nie wiedzialabym kiedy isc juz do lekarza bo to problem a kiedy to normalka...Dobrze, ze jest forum
, co kilka glow to nie jedna!Milencia-wlasnie na wysokosci lona-to pewnie dzidzia!!!

A teraz mykam spac- dobrej nocki kobietki! Mam nadzieje, ze choc tej nocki moj prawie trzyletni szkrab do nas nie przylezie, bo za bardzo kopie
, a mnie w brzusiu od srodka nastepny szkrab puka;-)

KOLOROWYCH SNOW

bo znów nie mamczasu
D za wizytę u lekarza i przepisanie kropli zapłacił 100e... !!! przesada....
a jak będzie dziecko to będziemy wydawać 100 razy więcej