reklama

Listopad 2009

A ja dzis mam dobre samopoczucie, bo wczoraj przez mojego K byla tragedia. Ale mam juz wszystko w du... (tzn jego humory itd) i staram sie cieszyc kazda chwila :)

Robilam dzis mala paczke ciuszkow dla mojej przyjaciolki z Polski (spodziewa sie dzidziusia troszeczke ponad miesiac po mnie bo termin na 2stycznia W moje urodzinki heh :-) Jade do Polski w lipcu to zrobie jej niespodzianke, ale mialam frajde przy tym :) i troszku zazdroscilam ze jej kupuje a sobie dalej czekam ale ja juz bardzo duzo dostalam, a wole pozniej kolorowe pokupic jak juz bede znala plec.

I umowilam sie jednak na USG 3D :) 150zł wiec wsumie nie drogo jak patrze na inne cenniki a przynajmniej bede spokojniejsza jak sprawdza czy dzidzius caly i zdrowy :) Noi nie ukrywam ze jestem ciekawa co ma miedzy nozkami i jak wyglada (choc troszeczke) Chce wziasc mame mojego K tez bo wiem ze nie bedzie miala mozliwosci widziec maluszka jak juz sie urodzi co chwilke wiec przynajmniej tyle :)

reklama
Dziewczyny jak tak czytam o tych waszych wszystkich badaniach o szyjce itd to zastanawiam sie skad Angole beda wiedziec noi ja ze wszystko u mnie wporzadku :baffled: Modle sie tylko codziennie zeby nie bylo sytuacji w ktorej nie wiedzialabym co zrobic i jak pomoc sobie i malenstwu...

Robilam dzis mala paczke ciuszkow dla mojej przyjaciolki z Polski (spodziewa sie dzidziusia troszeczke ponad miesiac po mnie bo termin na 2stycznia W moje urodzinki heh :-) Jade do Polski w lipcu to zrobie jej niespodzianke, ale mialam frajde przy tym :)(...)
Tez bym sie cieszyla :) Ja mialam teraz frajde jak segregowalam ciuszki po synku, jak pralam:-). Sa takie slodkie i tyle wspomniej przywoluja:tak::-D

Wczoraj spotkała mnie miła historia: byłam na poczcie, stałam w dość długiej kolejce. Po jakimś czasie babka w okienku zaczęła się drzeć na klientów, żeby mnie przepuścili, że kobieta w ciąży stoi już tyle czasu... Heh nie powiem, zrobiło mi się miło. Wypięłam dumnie brzuch i podeszłam załatwić swoją sprawę. Żeby wszędzie tak było!

Bura właśnie pokazałaś nam że jeszcze normalni ludzie są na tym świecie ;-)
brawa dla pani "pocztówki" bo zachowała się naprawdę miło i odpowiednio.....:-D
masz rację... oby więcej takich miłych osób ...!

wiecie mnie taka ochota na szczawiową nabrała że normalnie dzisiaj szczawiówka z jajeczkiem na obiad:-) jeszcze nie zdązyłam nalać na talerze a już porawie połowę wyjadłam z garnka:tak::zawstydzona/y::laugh2:
mam jakiś dobry dzień wogóle...

klaudzia ja też zawsze jak robię paczki dla mojej bratowej to mam frajdę....:)
ma chłopca i dziewczynkę więc mogę przebiera w ciuszkach ile wejdzie .... :P

a dla mnie dzisejszy dzien to tragedia. lenistwo straszne, spac mi sie chce ale i tak nie usne do tego mdli mnie na wszystko i brzuszek boli :confused2:
jedyny plus to to ze sie zachmurzylo ;-) mam nadzieje ze bedzie ulewa :laugh2:

no tak... u was to rzadkość....:-D ale nie martw się... będzie deszcz...
przecież nie można się tak męczyć w upały....
u nas też teraz chłodniej ale za tydzień ma wrócić słoneczko....

a dla mnie dzisejszy dzien to tragedia. lenistwo straszne, spac mi sie chce ale i tak nie usne do tego mdli mnie na wszystko i brzuszek boli :confused2:
jedyny plus to to ze sie zachmurzylo ;-) mam nadzieje ze bedzie ulewa :laugh2:

Jak chcesz moge dmuchnac w moj deszczyk i Ci pszyslac heh :-) Ja chce znowu ciepelko i sloneczko. Tez nie lubie strasznych upalow ale zebym przynajmniej nie musiala sie pomalu w kurtke ubierac :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry