xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
A ja dzis mam dobre samopoczucie, bo wczoraj przez mojego K byla tragedia. Ale mam juz wszystko w du... (tzn jego humory itd) i staram sie cieszyc kazda chwila
Robilam dzis mala paczke ciuszkow dla mojej przyjaciolki z Polski (spodziewa sie dzidziusia troszeczke ponad miesiac po mnie bo termin na 2stycznia W moje urodzinki heh :-) Jade do Polski w lipcu to zrobie jej niespodzianke, ale mialam frajde przy tym
i troszku zazdroscilam ze jej kupuje a sobie dalej czekam ale ja juz bardzo duzo dostalam, a wole pozniej kolorowe pokupic jak juz bede znala plec.
I umowilam sie jednak na USG 3D
150zł wiec wsumie nie drogo jak patrze na inne cenniki a przynajmniej bede spokojniejsza jak sprawdza czy dzidzius caly i zdrowy
Noi nie ukrywam ze jestem ciekawa co ma miedzy nozkami i jak wyglada (choc troszeczke) Chce wziasc mame mojego K tez bo wiem ze nie bedzie miala mozliwosci widziec maluszka jak juz sie urodzi co chwilke wiec przynajmniej tyle 
Robilam dzis mala paczke ciuszkow dla mojej przyjaciolki z Polski (spodziewa sie dzidziusia troszeczke ponad miesiac po mnie bo termin na 2stycznia W moje urodzinki heh :-) Jade do Polski w lipcu to zrobie jej niespodzianke, ale mialam frajde przy tym
I umowilam sie jednak na USG 3D
Modle sie tylko codziennie zeby nie bylo sytuacji w ktorej nie wiedzialabym co zrobic i jak pomoc sobie i malenstwu...