• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Witajcie dziewczyny w ten cudowny dzionek, dzis czuje sie rewelka dlatego korzystam i uciekam na spracerek mam tylko pytanie do Kasi w związku z tym:

zywa jesli problem będzie się nasilał silne nieustępujące bóle silne krwawienia to powinnaś wybrać sie na wizytę do chirurga proktologa

ja mam ten sam problem muszę wybrać się na wizytę
w ciąży jeszcze nie byłam ale miałam wcześniej z tym problemy jestem nawet po dwóch zabiegach
sama jestem ciekawa czy leczenie w ciąży jakoś będzie się różniło[/QUOTE]

czy taka wizyta u proktologa jest bardzo nie przyjemna ????? :zawstydzona/y:

reklama
cześć mmuśki!!!
Ja chyba chora jestem, bo kaszle, mam katar i gardło boli. Do lekarza rodzinnego raczej się nie wybieram bo on i tak mi nic nie przepisze. Mam ochotę leżeć cały dzień, ale o 10 muszę iść do gina, więc może on mi coś poradzi.
Pianistka jak tylko zapytam to ci napisze co na chorobę lokomocyjną. Ja chce jecha nad polskie morze a to 13 godzin pociagiem
Od nas nad morze mozna w 3godz dojechac i moj maż sie waha czy powinnismy jechac,a na taką podroz jak Ty, to w zyciu bym sie nie zdecydowała, w ciąży. 13godz!!!!!????? W zyciu bym maluszka na takie niedogodnosci nie naraziła... To przeciez w gory masz duzo blizej, po co sie pchac nad morze??

Dzieki za odpowiedzi dziewczyny, wyczytalam ze tylko cocculline mozna, ale ja to kiedys bralam i nie bylo skuteczne:( Imbir odpada bo na sam zapach mnie mdli:( A lokomitiv moglabym wyprobowac ewentualnie, nie wiem tylo czy bedzie wystarczajaco silny na te moje mdlosci.

jak cie mdli od imbiru to lokomotiv moze tylko pogorszyc mdlosci bo jest na imbirze. ;-)

o matko! poszłam dziś pierwszy raz na ten rynek koło nowego mieszkania (do tej pory jeździłam tak koło rodziców) dziś mąż auto zabrał, więc poszłam tu! ale ceny! chleb jest o 0,70 groszy droższy niż tam na "starym mieszkaniu" , a mielone aż o 3 zł! nie no! ja sobie chyba bilet miesięczny wykupię i będę tramwajem jeździła na stary rynek, bo przecież róznica w cenach kolosalna! żeby to było tylko na jednej rzeczy, ale tak na każdej jest dużo, dużo drożej!

Pozdrawiam

Wogole to mam taka mala wiadomosc, ze zdecydowalismy ze sie pobierzemy i to juz za miesiac tzn jak wszystko da rady zalatwic ale raczej na 90%. Pobierzemy sie w Polsce na naszym urlopie. Narazie tylko cywilny(...)

Gratulacje :-D my tteż tak uznliśmy wcześniej ale ja zmieniłam zdanie i powiedziałam że nic na szybko bo będę musiała dowód zmieniać i we wszystkich urzdach i bankach zmieniać wszystko a nie chce mi się:zawstydzona/y: dziecko i tak będzie miało nazwsko po tatusiu:tak:

głowa mnie znów boli.... strasznie.... przez 8 lat ani razu mnie nie bolała a teraz to co 2 dzień:baffled::crazy:

Gratulacje :-D my tteż tak uznliśmy wcześniej ale ja zmieniłam zdanie i powiedziałam że nic na szybko bo będę musiała dowód zmieniać i we wszystkich urzdach i bankach zmieniać wszystko a nie chce mi się:zawstydzona/y: dziecko i tak będzie miało nazwsko po tatusiu:tak:

głowa mnie znów boli.... strasznie.... przez 8 lat ani razu mnie nie bolała a teraz to co 2 dzień:baffled::crazy:

DZIEKUJE Dziewczyny za gratulacje :)

Ka...M ja chce teraz przed porodem zebym mogla pozniej sobie nowy paszport wyrobic szybko bo musze czekac pozniej 4 miesiace a nie chce z dzidziusiem jezdzic taki kawal drogi ciagle, noi bedzie mi latwiej wyrobic dziecku paszport. :) A pozatym myslimy o wyjezdzie do Kanady wiec latwiej wszystko bedzie zalatwic jak bede zona mojego K. Wiec musze miec poukladane wszystko zanim maluszek przyjdzie na swiat :-)

DZIEKUJE Dziewczyny za gratulacje :)

Ka...M ja chce teraz przed porodem zebym mogla pozniej sobie nowy paszport wyrobic szybko bo musze czekac pozniej 4 miesiace a nie chce z dzidziusiem jezdzic taki kawal drogi ciagle, noi bedzie mi latwiej wyrobic dziecku paszport. :) A pozatym myslimy o wyjezdzie do Kanady wiec latwiej wszystko bedzie zalatwic jak bede zona mojego K. Wiec musze miec poukladane wszystko zanim maluszek przyjdzie na swiat :-)

ode mnie tez GRATULACJE:-)

Czemu chcecie jechac az do Kanady??na stale??

wiesz co mi lekarz w sumie wypisal ASCOFER zelazo na recepte ale wlasnie doczytalam sie z tyłu na opakowaniu ze jest to lek wydawany bez recepty :) a cena ich okolo 6 zl za 50 tabl.

Wlasnie kupilam go, bo innych nie mieli, tylko na recepte, a jedno za ponad 35zl. Faktycznie 50tabletek, zaplacilam 6.5zl. Mam teraz pytanko, czy Ty je przyjmujesz 3 razy dziennie? Mam zle wyniki, ale biore jeszcze falvit i nie chcialabym przedobrzyc:tak:

reklama
ode mnie tez GRATULACJE:-)

Czemu chcecie jechac az do Kanady??na stale??

Ajj... bo w Anglii robi sie coraz bardziej tak jak w Polsce. Moj wujek ma tam rodzine i by nam pomogli na poczatku. Tzn moj tata dostal oferte pracy razem z moim wujkiem kuzynem i moim K. No a my kobiety (ja, mama i ciocia) nie zostaniemy same :-) Mamy tam 2 domki od kuzyna mojego wujka do remontu, nie musielibysmy placic za to za czynsz a moj tata i wszysycy faceci z mojej rodziny sa budowlancami wiec sami sobie to odremontuja. Pozatym chcialabym zeby moj K znalazl stala dobra prace i nie martwic sie poprostu jak przezyc kolejny miesiac. Tak wiec faceci chca wyjechac w pazdzierniku/ listopadzie, jezeli wszystko sie pouklada z ich kontraktem tutaj w Anglii itd ( nie wiem jak przezyje rozlake z K, porod i pierwsze tygodnie bez niego) Wsumie nic jeszcze nie wiadomo, ale wole sie zabezpieczyc zeby moc wrazie czego jak najszybciej przyjechac do Kanady z maluszkiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry